Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kız aybizim nirdesin
ben azıcık yokum
adet düzensizliğin varsa hayıt otunu denesene canım
ben dostinexi bitireyim sonra hayıt suyu içicem
benim adetler de düzensiz
yumurta tembelliği var mıydı sende bir de incir kürü dene istersen
ama aynı anda yapma ikisini

kız aybizim nirdesin
ben azıcık yokum
adet düzensizliğin varsa hayıt otunu denesene canım
ben dostinexi bitireyim sonra hayıt suyu içicem
benim adetler de düzensiz
yumurta tembelliği var mıydı sende bir de incir kürü dene istersen
ama aynı anda yapma ikisini

evet canım pko ve yumurta tembelliğim var video izliyordum takılıp kalmışım canım :):):) hangisini önce deneyim burdayım :D:1::1:

günde kaç kere içilmesi gerkiyor canım ben eşime söylersem gider başka bir şey alır gelir :1:
bizimkine de iyi tembihlemek gerekiyor :1:
ben otunu demlerken günde bir fincan içiyordum
ama bu suyunda günde 3 kere yazıyor
mesela bardağın 3 te birine koyuyorsun kalanına normal su koyuyorsun

bizimkine de iyi tembihlemek gerekiyor :1:
ben otunu demlerken günde bir fincan içiyordum
ama bu suyunda günde 3 kere yazıyor
mesela bardağın 3 te birine koyuyorsun kalanına normal su koyuyorsun

benimkini tembihhlesen de yanlış alır gelir :1: ay neymiş üşeniyormuş bebek gibi ya bazen dıyorum çocuğa gerek yok sen varsın bebek gibi allahım :1::1::1:

aynı biz:):) ya hç sorma .başka birşeyle ilgilendiğim zaman hemen dibime kıvrılıyor beni sev diyo :9::9::9:bır de bana diyor ki bebeğimiz olursa sen beni sevmezsin hep onu seversin ayyy çok gülmüşt ümm:9::9::9:

aynıyız canım :) benimki de öyle diyor,bebeğimiz olursa sen beni sevmeyi bırakırsın diyor :1: ben onu bebek gibi kokusunu içime çeke çeke seviyorum,o da aynı şekil de beni.mesela eli hep burnumdadır her fırsatta :1: azcık ayrı oturalım gel bakalım sen buraya seveyim biraz der :)
sizin de öyle olmanıza sevindim,aşk sevgi budur bence :16::16:

aynıyız canım :) benimki de öyle diyor,bebeğimiz olursa sen beni sevmeyi bırakırsın diyor :1: ben onu bebek gibi kokusunu içime çeke çeke seviyorum,o da aynı şekil de beni.mesela eli hep burnumdadır her fırsatta :1: azcık ayrı oturalım gel bakalım sen buraya seveyim biraz der :)
sizin de öyle olmanıza sevindim,aşk sevgi budur bence :16::16:

bencede. maşallah bize:nazar::16: bende ayyy .aynısını diyor bana da benimde elim onun kulağında uyurken kulağını tutmazsam uyuyamam :2::1::1::1:sizin de böyle olmanıza çok sevindim akşama onu beklerken çok heyecanlanıyorum böyle olunca.:1:hatta ben ona böceğimderdim hep o da bana öyle.annesi dedi ki bayanlar çiçek erkekler böcek.ondan sonra bana o çiçeğim diyor bende ona böceğim :9::9::9:

bencede. maşallah bize:nazar::16: bende ayyy .aynısını diyor bana da benimde elim onun kulağında uyurken kulağını tutmazsam uyuyamam :2::1::1::1:sizin de böyle olmanıza çok sevindim akşama onu beklerken çok heyecanlanıyorum böyle olunca.:1:hatta ben ona böceğimderdim hep o da bana öyle.annesi dedi ki bayanlar çiçek erkekler böcek.ondan sonra bana o çiçeğim diyor bende ona böceğim :9::9::9:
maşallah aynen:nazar::nazar:
kız seninki komikmiş Allah seni ne yapsın :1::1:
bütün gün biz de birbirimizi görmüyoruz ya, kavuşma saati heyecanlı oluyor :16:
çiçeğim böceğim güzelmiş :) biz kuzucuk deriz :9:

aman duygularım depreşti,bu aşkın ortasına bir de bebek konsa çok süper olur :46::46::46:

maşallah aynen:nazar::nazar:
kız seninki komikmiş Allah seni ne yapsın :1::1:
bütün gün biz de birbirimizi görmüyoruz ya, kavuşma saati heyecanlı oluyor :16:
çiçeğim böceğim güzelmiş :) biz kuzucuk deriz :9:

aman duygularım depreşti,bu aşkın ortasına bir de bebek konsa çok süper olur :46::46::46:

biz çok komiğiz görseniz gülmekten yıkılırsınız ya :1::1::1::1::1: kuzucukta güzelmiş :nazar::9:ayyn ben hasta olacağımı o benden iyi, biliyor.kızıyorum hemen bana diyo ki böceğim bence sen hasta olacaksın senin hastalığınla başımız belalarda diyor ayy dayanamayıp gülüyorum.evet bu kadar aşk koktuk azıcık da meleğimiz olsaa:16::16:

Back
X