Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

DEMİR dinliyoruz canım seni anlat :34:

hahhaa yapışık ikizler sizi :)
biz beraber gidiyoruz :16:

maşallahhhh:nazar: benim koca çalışırken ne mümkün gitmek ancak yıllık izinde gidebilirz daha nisanda oda ama tatılın acıısınıı çıkarcam seneye hadi bagalım gezecez böcüğümle :9::9::9::9::9::9: szde gidin gezin ne güzell ohhh:1:

Simdi esimin amcasinin oglu rahmet etti 2 gun once daha 18 yasindaydi neyse esim turkiyeye geldi bende bende gelecem dedim anneme sor dedi bende soreum izin verdiler herseyi haziladim bileti aldim sonra esim meger gelmemi istemiyor babami devreye koyeu ki biliyor babama karsi gelemeyecegmi babam bileti iptal etmeye gitti sonra etmedi sonra tekrar esim agladigim icin eediki baban iptal etiyse bole bileti ben alacam sonra yine karar degistirdi busefer jocam gitti beni de goturmedi babm gurur yapyior kizim gitmiceksin diye tr ye. Ayrica 2 gundur aglamaktan helak oldum bugun bi basim döndü nerdeyse istifa edecektim yemektende kesildim
baban türkiyede mi babanı neden devreye sokuyor ki enteresanmış eşin
ben gebelikle ilgili bir sıkıntın olduğunu sanmıştım
ama belki de hamilesin :34:

yurt dışında olmak bu yüzden zor oluyor yaaa ... hayırlısı olsun ben seni bayramda burda varmışsın gibi yaprım kolonya şeker uzatırım elini de öperim burdan oldunmu :1:
sen çok komiksin :) eşin seni salmaz tabi

Simdi esimin amcasinin oglu rahmet etti 2 gun once daha 18 yasindaydi neyse esim turkiyeye geldi bende bende gelecem dedim anneme sor dedi bende soreum izin verdiler herseyi haziladim bileti aldim sonra esim meger gelmemi istemiyor babami devreye koyeu ki biliyor babama karsi gelemeyecegmi babam bileti iptal etmeye gitti sonra etmedi sonra tekrar esim agladigim icin eediki baban iptal etiyse bole bileti ben alacam sonra yine karar degistirdi busefer jocam gitti beni de goturmedi babm gurur yapyior kizim gitmiceksin diye tr ye. Ayrica 2 gundur aglamaktan helak oldum bugun bi basim döndü nerdeyse istifa edecektim yemektende kesildim

başın sağolsun öncelikle canım .allah rahmet eylesin.baya bir karışık ama mide bulantıları n falan hep sitresten istifra da edersin normal sıcak duş iyi gelir sitrese faln .. konuşmak istedğin ne varsa söyleyebilirsin dinliyorum ben seni

Ya saten cocouk sqhibi olmak istyoz da daha 4 gunum var ama burda drtlesede bilirz degilmi her konuda . Esim teledonlarima cikmiyor busuru mesaj yazdim annem millet var dio ondqndir dio ama be helak oldum burda bende gidecem diyom izi vermiyar hayaatimda daha kendi kararlarimi vermeme izin vermediler ne esim ne annem babam nede esimin ailesi

sen çok komiksin :) eşin seni salmaz tabi[/QUOTE]

aaa evet bana onu da söyledi sen hemen herkesle sohpete giriyon kaynaşıyon dedi:1:dedim bebeğim ne olacak hepsi bayan bana ne diyo ay napimmm ay sende çok tatlısınnn :17:

Ya saten cocouk sqhibi olmak istyoz da daha 4 gunum var ama burda drtlesede bilirz degilmi her konuda . Esim teledonlarima cikmiyor busuru mesaj yazdim annem millet var dio ondqndir dio ama be helak oldum burda bende gidecem diyom izi vermiyar hayaatimda daha kendi kararlarimi vermeme izin vermediler ne esim ne annem babam nede esimin ailesi
tabiki de dertleşebiliriz
sağlığım kötü deyince ben gebelikle ilgili kötü bir durum var sandım açıkçası

kaç yaşındasın
görücü usulü mü evlendiniz
kendi ailende başlamış bu iş,eşinin ailesi de seni öyle görünce tabi 3 taraftan baskı var üzerinde sanki

sana bu kadar müdahale etmeleri yanlış ailenin.ayrıca benim düşüncem bu tabi eşnle olan konulara ailen karışırsa işin içinden çıkamazsınız.eşinde de sorun var bence gidiyor eğer götürme gibi bir durumu varsa ve götürmüyorsa durumlar değişir ne diyeceğimi bilemiyorum başka.kaç yaşındasın bu ara ?

yurt dışında olmak bu yüzden zor oluyor yaaa ... hayırlısı olsun ben seni bayramda burda varmışsın gibi yaprım kolonya şeker uzatırım elini de öperim burdan oldunmu :1:

inan bana yurt disinda olmak her yönden zor.. ama iste.. yapacak bisey yok cekiyoruz mecbur..
:9::9::9::9: cok sagol tatlim cok incesin sayende gurbette oldugumu anlamicam demekki.. ayy yerim ben seni :9::9::9: burda bayramlar siradan bir gün gibi geciyor herkes calisiyor o yüzden misafirlige giden gelende pek olmuyor.. sadece en yakinlara, anne baba, kv falan..

19 yasindayim bi bucuk senedir evleiyim ve halamin ogluyla evliyim asik oldum annem babam yapma eetme onlar iyi insanlar degil dedi ama ben dinlemedim onlari . Esi telefona cikmiyor beni azarlayip durdu bana annemin ve kuzenimjn yanina tokat atti gelmk istdigim icin dedim ki hic biriniz beni istemiyosunuz . Ben artik per perisanim bid hala onsuz yapamim

inan bana yurt disinda olmak her yönden zor.. ama iste.. yapacak bisey yok cekiyoruz mecbur..
:9::9::9::9: cok sagol tatlim cok incesin sayende gurbette oldugumu anlamicam demekki.. ayy yerim ben seni :9::9::9: burda bayramlar siradan bir gün gibi geciyor herkes calisiyor o yüzden misafirlige giden gelende pek olmuyor.. sadece en yakinlara, anne baba, kv falan..

tabi sırf sen kendini burda hisset diye.ay koltuklarım kabardı :27: bende yurt dışında gibiyim önceden ben annemin evindeyken her bayram memlekete giderdik yakında bize .annem tarafı curcuna acaip büyük bir sülale hiç canımm sıkılmaz her bayram toplaşır bütün sülale.yarım saat uzak bir yere taşındım artık kociş var ya bırakıp gidemiyorum kayınvalıde lerin de akrabları çok uzakta gidemiyoruz.burda bayrama ben bi kayınvalideye gıdıyorum bır de karşı komşuya başka da kimse yok bayram yapacak burda millet bayram gğünü sokağa çıkmıyor yasak var gibi:1::1::1::1::1:

bende öyle söyledim ama nerdeeee..... o evde uyurken bile kayınvalideme gidimm iki dakıka sonra arar ben uyandım gönder karımı dıye :9: göndrmiyor bacım bir de yolda ya otobüs kaza yaparsa diyo ya beni kaçırırlarsa ne yaparış falan diyor yani ne yalan söyleyim bende onsuz gidesim gelmedide işe başlamadan gideyim dediydim :1:

ayyy benimkide hep böyle bahaneler uydurur canim :9::9: o nereye ben oraya.. bizsiz yapamiyorlarda ondan :16::16:

19 yasindayim bi bucuk senedir evleiyim ve halamin ogluyla evliyim asik oldum annem babam yapma eetme onlar iyi insanlar degil dedi ama ben dinlemedim onlari . Esi telefona cikmiyor beni azarlayip durdu bana annemin ve kuzenimjn yanina tokat atti gelmk istdigim icin dedim ki hic biriniz beni istemiyosunuz . Ben artik per perisanim bid hala onsuz yapamim

bilmiyorum ben akraba olunca hep uzak durmayı tercih ederim de. denecek de pek bir söz yok . olabilir olmuş artık evlenmişsin geri çeki biraz arama sorma uzak dur bene bıraz buralarda kendini oyala bence o zaman sana karşı değişir belki tavırları .şiddet sürkli mi varr ?

tabi sırf sen kendini burda hisset diye.ay koltuklarım kabardı :27: bende yurt dışında gibiyim önceden ben annemin evindeyken her bayram memlekete giderdik yakında bize .annem tarafı curcuna acaip büyük bir sülale hiç canımm sıkılmaz her bayram toplaşır bütün sülale.yarım saat uzak bir yere taşındım artık kociş var ya bırakıp gidemiyorum kayınvalıde lerin de akrabları çok uzakta gidemiyoruz.burda bayrama ben bi kayınvalideye gıdıyorum bır de karşı komşuya başka da kimse yok bayram yapacak burda millet bayram gğünü sokağa çıkmıyor yasak var gibi:1::1::1::1::1:

ohh ne güzel kalabalik aile iyidir.. ben severim.. hele hep beraber toplaninca tadindan yenmez :7:

ay çok da mütevazisin şekerim :52:

haha :12::12::12::12:

çocuk istiyoruz dedin
bence 1000 defa düşün bunun üstünde
eşin pek iyi bir insana benzemiyor

ailede herkesmi sana öyle davraniyor yoksa seni anlayan, konusabilecegin biri varmi? bencede fazla üstüne düsme belki taviri degisir kocanin.. allah yardimcin olsun canim zormus seninde durumun..

Back
X