merhaba twetımm naberrr ?![]()
Ayni canim sizlerden ne haber :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba twetımm naberrr ?![]()
Ayni canim sizlerden ne haber :)
kiz belli oldumu senin yoksa daha varmi gunun :26:
benden de bır haber yok sımdılık bıdıgın gıbı salık vazıyetteyız![]()
hosgeldin :) Ne haber![]()
İyilik cnm senden naberrr :)
Bendende iyilik... müge anliyi dinliom bi yandan bi yandan kkdayim![]()
Ne mügesi kız orada gündüz mü
kiz belli oldumu senin yoksa daha varmi gunun :26:
Benim bi mutlu haberim sigillerimden kurtuldum o var![]()
Arkadaşlarım oncelikle iyi geceler
Gunlerdir forumu okuyorum bilgilenmek amaciyla, dün topiğinize denk geldim cok hosuma gitti bu saate kadar geçmişi okumaya çalıştım. Ilk defa yazmak istedim
Kendimden bahsedeyim, 2, 5 yillik evliyim bunun 1 yilini atandigimdan dolayi esimden ayri baska bir şehirde gecirdim. Malum kpss vs derken seneler geciyor ee atanmadan da bebek istemedik çünkü ben baska sehire gidecektim(öğretmenim bu arada,)temmuzda okullar kapandi evime döndüm ve artik bebek istemeye basladik, temmuzdan beridir de denemelerimiz oldu fakat henuz bebis yok. Yaşım da bu kadar ugrasin sonunda 36 oldu :) Bu ay olmadi hastalandim 3 gundur . gerçi yumurtlama gunlerimi de takip etmedim, işte onları da buradan sizlerden ogrendim bundan sonra dikat edicem. Ama insan bebek fikrine kendini alistirdi mi aklından atamiyormus onu anladım . Allahim kimseyi aratmasin bebis isteyen ne kadar anne adayi varsa nasib etsin
ya ben 28 günde bir oluyodum bu ara oynuyo biraz bazen erken oluyorum, ama 1kasım galiba, ilginç bi ağrı bakalım canımcım ayyyy ne kadar heyecanlııı
truecuğuumm daha 10 gün oldu en kötü ihtimalle, netten almam gerekiyor erken gebelik testini o gelene kadar ben adet olurum zaten :) bekleyeceğiiimmm , teşekkür ederimm
BENDE BEBEK İSTİYORUMM,BENN DAHA KOCAMAN ÇOK İSTİYORUUMM DÜNYALAR KADARR
Merhaba tatlimhoşgeldinizz abla demem lazım benımde sıze hayırlı olsun fıkrınız evet atamıyor maleseff bebk fıkrını aklına koydumu .bızım dıpık candır bende demirbaşım bu topiğinn demirbaş dersenız herkes tnırhenuz doktora gıtmedınız sanırım?
hoşgeldinizz abla demem lazım benımde sıze hayırlı olsun fıkrınız evet atamıyor maleseff bebk fıkrını aklına koydumu .bızım dıpık candır bende demirbaşım bu topiğinn demirbaş dersenız herkes tnırhenuz doktora gıtmedınız sanırım?
bıdık hoşgeldin![]()
Merhaba tatlim
Herhangi bir ölçüm test fsh vs yaptirmadim, aslında merak ta ediyorum bir durum yoktur umarım
Cok uzun zamandır denemiyoruz denemiş olsaydik hemen giderdim heraldegibi geliyor
Hosbuldum canim herkese hayirli olsun bol şanslı ve bereketli bir topik olmasi dilegimle![]()