Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bu topik başka topik öyle her yere bulamazsınnn :20::20::20:ama cok cana yakındır herkes hoşgeldınn senın ıcın neden erken anne olmak ?:1::emir_bebek:

cnm daha bi aylık evliyim birazcık zaman geçsinde allahım izin verirse bende eşimde cok istiyoruz :52::52::52:

ohh valla ya sen ne güzel işleri bitirmişsin benim herşey duruyor daha kışlıkları bile düzenlemedim :( hatta daha annemin evinde getirmedim :53::53:

ben ceyizim gelirken kışlıkları önceden göndermiştimmmmm taaaaaa ceeyiz zamanı hepsi hurçlu yıanmış bi şekilde tertemizdi vala canımm sadece yerlerını degıstırdım hatta çoğu ütülüydü :)

ya ben anca yazlıkları getirdimde inş kışlıklarada gecicem donmadan getirsem bari :53: cehizde zor olur die düşündümde keske getirseymişim kıskandımmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:43:

Aynen bende öyle yaptım cnm mutfak gündüz savas alanı gibiydi :9::9;

İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnn

Keske benim bünyem de almasa pco tanısı konmadan önce elli bes kiloydummm :5::5:
bende 51 kiloyum almaya basladim yavas yavas 55 olsam iyiydi boyun kac simdi kac kilon :26:
Civciv nutella li ekmek tikiniyo kesin :27:

onu sürdüm yemedim kosede bekliyor yatmadan yerim :1::1:

Aynen bende öyle yaptım cnm mutfak gündüz savas alanı gibiydi :9::9;
aynen benim kid e görseydiin çığlık atarak kaçardın:1::1::1::1:

İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnn

Keske benim bünyem de almasa pco tanısı konmadan önce elli bes kiloydummm :5::5:

bende de pko var ama kılo alamıyorum hala anlamadım bana herşey ters tepıyor canlarım :1::1::1:

ya ben anca yazlıkları getirdimde inş kışlıklarada gecicem donmadan getirsem bari :53: cehizde zor olur die düşündümde keske getirseymişim kıskandımmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:43:

çıkardım ben tek tekkkkkkkk :):):) ben nrmalde unuturm da ne hıkmetse getırmısım annem dıyorkı sen ın ceyızını dızerken balkondakı calı süpürgesi bile korktu benide götürecek diye :1::1::1::1::1::1::1:

çıkardım ben tek tekkkkkkkk :):):) ben nrmalde unuturm da ne hıkmetse getırmısım annem dıyorkı sen ın ceyızını dızerken balkondakı calı süpürgesi bile korktu benide götürecek diye :1::1::1::1::1::1::1:

hehehe :) süpermiş valla benimde herseyim tamdı da bi işte kışlıklar iyiki patiklerimi getirmişim cnm bu günlerde onlarsız yapamıyorum çok üşüyorum yaa evlince farklı oluyormuşşşş:1:

Back
X