Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ii geceler nasılsın adetin kaçıncı günü bugün senin kendinden bahsetsene biraz ne kadardır bebek istiosun
ben adet degılım gecen ay klomen+çatlatma iğnesi teavisini gördüm 20 gunden fazla oldu adet gormedım yarın test yaptırmaya gıdeccegımmm kasıklarım cok agrıyor neden anlamadım özellıkle ayakta durunca :44: ya senın ?
ben adet degılım gecen ay klomen+çatlatma iğnesi teavisini gördüm 20 gunden fazla oldu adet gormedım yarın test yaptırmaya gıdeccegımmm kasıklarım cok agrıyor neden anlamadım özellıkle ayakta durunca :44: ya senın ?
Adetinden oncede oluyormuydu agrin ???
twety sen benimle hiç ilgilenmiyon ama
cnm adet olmadıgını biliorum en son adetin kaçında gelmişti yani onu demek istemiştim bende geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum yumurtlama olmuyo dio doktor ama bu 2 ay öncesine kadar adetlerim düzenli zannediyodum ama dk deil diyo 6 aydırkorunmuyoruz ama hamilelik yok daha kısmet çok istiyoruz 4 aydır olmayınca bide 2 ay önceki son adetim bittikten 1 hafta sonra adet gibi hatta adetim 5 gün sürer bu bi hafta sürdü dk çatlamayan yumurta var o yüzden olabilir demişti bu ayda klomen kullandım bugün iğne vuruldu 23 mm olmus yumos paztsi 17 mmdi tekrar çagırmıstı bugun 1 haftada progesteron testi yaptırın telefonla bilifrin dedi malum bayrama denke gelio dkrm 10 gün yok.geçen ayda iğne vurulduktan sonra 2 hafta kasık ağrım oldu durulmucak derece değil ama sinir bozucu bi ağrı mesela geceleri hiç kalkmam geceleri sürekli tuvalete kalkıyordum bi gün kalkmak istedim batar girdi kasıgıma kalkamadım yataktan zorlana kalktım akşamları otururken kramp giriyordu sapsarı akıntım geldi ama 29.gün adetim geldi
bu şekilde ağrımıyordu canım son bır haftadır sıklaştı yatıp kalkerken bıle agrıyor
Bacim yazmionki sen diger arkadaslarla yazisip bilgileniyorsunuz diye sey etmediydim :)
canım ben gecen ayın 7 sınde falan olmustum sanırım tam hatırlamıyorum da 19 undaklomen bıttı 3 gun sonra ıgneyı vrdul normalda 14 gun ıcerısınde adet goruyormussun en gec 17 gunn sonra ama bnım baya oldu.ılk vuruldugum zaman bır hafta oyleydı klomenden ssonra dr um bana gelışmış yumurtaların dedı çatlatma ıgnesınden sonra ılıskı onerdı ama emınım 2 haftayı gectı çatlatma ıgnesınden sınra
batma varmi goguslerinde agri varmi bak bi![]()
Bacim yazmionki sen diger arkadaslarla yazisip bilgileniyorsunuz diye sey etmediydim :)
ay twettım sen şey etme konuş cancagzım demırbaş olarak sana ıhtıyacım var![]()
siteye yeni gelenlerin yaşını batını soruon kaydedion ama bana sormadın hiç![]()
invo dunmu onceki gunmu 14 dedi sana :26::26:
Doktor true buralarda simdi cevap atar sana
Bi bütün kizlar toplaninca topigin doktoru vs diye sakaciktan secim yapalim![]()
uçları kocamann olmuş birde acıyo![]()
böyle elin carpinca aciyomu ikiside ? adetten once olurmuydu ?
true ve ınvoce maşallahları var bana her zaman teşhis koyarlar bir de esmerşirinemm![]()