Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

avatarini kullanici kontrol panelinden degistir yukarda cikisin yaninda yazior..

teşekkür ederim cnm ilgin için eşimin halasında göbek düşüklüğü vardı eskiden cıkıkçılar olurdu ya hani öle bi kadına gittik bende gitmişken kendimi merak ettim kadın baktı karnında göbek deliğine doğru bastırınca orda bile nabız gibi kalp rtışı gibi bişey oluo o göbek deliği dısında olursa engelmiş hamile kalmaya kadın bana senin kasıgın düşük cocugun olmaz dedi oda benim aklımı kurcalıyo hala acaba böle bişey olabilir mi diye çünkü böle olup kasıgını yada göbeği düşük olanlar çektirdikten sonra hamile kalıyorlar dotorlar bunu anlayamıyorlar kk var cnm bununla iligili yazmış kızlar bişeylee bak istersen

canım yarın bi ara bakıcam mutlaka çok uykum gedl ben yatayım yarın sabah görüşmek üzere hepinizi öpüyorum canlarımm :54::54:

teşekkür edrim ikinizede hadi sizede ii geceler güzel anne adayları bende yatıyorum kasıklarımda da ağrı olmaya başladı sanırım iğnenin etkisi:49::3::3::3::3::3::3::3:

teşekkür edrim ikinizede hadi sizede ii geceler güzel anne adayları bende yatıyorum kasıklarımda da ağrı olmaya başladı sanırım iğnenin etkisi:49::3::3::3::3::3::3::3:

:52::52::52: ayy çatlamaya başladı demekki hadi hayırlısı canım.. :34: yarın görüşürüz bende yatıyorum kocaman öpüyorum hepiniziii :3::3::3::3:

tiviti unutmadan bişi sorcam senin ilk zaman nickin Tweety_yteewt miydi :26: cvp verde uyuyayım yohsam gözüme uyku girmez :1:

Back
X