Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

günaydın kızlarrrrrrrr bu sabah itibariyle regl oldum canım sağolsun hayırlı cumalar herkeseeee

:16::16::16: günaydin kizlar nasilsiniz bugün? herkese hayirli cumalar... invocum üzüldüm ya ben senin hamile oldugunu düsünüyordum.. kismet degilmis ama birdahaki aya insallah... yilmak yok yola devam :1::1: :38:

:16::16::16: günaydin kizlar nasilsiniz bugün? herkese hayirli cumalar... invocum üzüldüm ya ben senin hamile oldugunu düsünüyordum.. kismet degilmis ama birdahaki aya insallah... yilmak yok yola devam :1::1: :38:
aynen yılmak yok ben hamile kalacağıma inanıyorum arkadaşlar hatta bu ay hep olumlu düşünücem olsan ya da olmasın stres yapmicam eşime de söz verdim sıkıntı etmeyeceğime takma diyo o da çaresine bakarız varsa bişey diyo sen yeterki sıkma canını diyo sağolsun canım kocam..

aynen yılmak yok ben hamile kalacağıma inanıyorum arkadaşlar hatta bu ay hep olumlu düşünücem olsan ya da olmasın stres yapmicam eşime de söz verdim sıkıntı etmeyeceğime takma diyo o da çaresine bakarız varsa bişey diyo sen yeterki sıkma canını diyo sağolsun canım kocam..

evet eslerin destek olmasi gercekten cok önemli moral veriyor insana.. insallah hepimiz en kisa zamanda anne oluruz canim bende nereye baksam ya hamile kadinlar yada bebek arabasiyla gezen anneler görüyorum icim gidiyor.. :emir_bebek:

evet eslerin destek olmasi gercekten cok önemli moral veriyor insana.. insallah hepimiz en kisa zamanda anne oluruz canim bende nereye baksam ya hamile kadinlar yada bebek arabasiyla gezen anneler görüyorum icim gidiyor.. :emir_bebek:

olur inşallah canım yani ne diyeyim bilemiyorum ki hayırlısı artık takmadan denemelere devam eşimde kendine bi baktırsın da olmadı bende tüplere baktırırım bikaç ay sonra eğer bi sıkıntı yoksaaaaaaaaaaaa beklicez varsada çaresine bakarız bu da bir imtihan Allah bizlere sabır versin cuma günü hayırlı gündür Allahım bizlere hayırlı evlatlar ve beklerkende bol bol sabırlar versin.Amin.

gunaydınnnnnnnn dunyanın en guzel en tatlı en şirin anne adayları:16::16::16::16::16::16::16:
günaydın canımm :16:

gunaydın kızlar
hadi gelin garii
günaydınn canımm :16:
günaydın kızlarrrrrrrr bu sabah itibariyle regl oldum canım sağolsun hayırlı cumalar herkeseeee
günaydın canım hayırlı cumalar ivo gerçekten çok üzüldüm canımmm...ben hamile olduğunu düşünüyodum hele dün gecikti ya adetin bayaa umutlanmıştım :50: Rabbim şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sana bu ay sağlıklı bebişlerini nasip eder inşallahh..sıkma canını tatlımm

günaydın canım hayırlı cumalarrr... :16:
aynı tas aynı hamam sen nasılsın bakalım :31:

aybiziiiiiiiiiimm haberler sende bebeğiiimmmmm :16:
hayırlı haberlerle gel inş. :16:

merhaba kızlarr bugün hep kötü şeyler oluyor
öncelikle sadece 1 yumurtam gelişmiş..diğerleri 13-14'te kalmış
kızkardeşim sözlenmişti..aileme rest çekip sözlüsünün şehrine gidip orda bi iş bulmuş bi kız arkadaşıyla aynı evde yaşamaya başlamışlar..
anneannemi 2 hafta oluyor kaybeddeli annem zaten toparlanamamıştı annem,babam perişan haldee...babamın annemin yıllarca okuttuğu bin bir emek verdiği gerizekalı kardeşim bi kalemde silmiş.. annemin tlfnda en son dediği kelime içime oturdu''annemi kaybedince öldüğümü hissediyodum ama bugün bir kez daha öldüm'' dedi...moralmen bitik haldeyim tedaviyi bir sonraki aya ertelesem mi napsam
üzülme canım,belki o bir yumurtadadır keramet :)
hadi inş.
annenler için de üzüldüm :( kardeşine akıl fikir versin Allahım,zaten sözlenmiş etmişsin daha derdin ne ki..sen annenin yanındasın en azından moral ver bol bol,onlar şimdi elalem ne der diye de takarlar kafalarına.

en son bişi yazdım cvp ver öyle git :1:
ben cevap vereyim canım :1: evet tweety yivitiydi :D

umutlar bitmesin önümüzdeki ay gelsin inş bebişler :)

ben geldiimmmmmmmmm
hoş geldin fıstık
ne zaman kan vereceksin yine :) biz senden meraklı :1:

ben geldiimmmmmmmmm
hoşgeldin nabeersin taze anneee nasıl gidiyor bakalım bebişlee :1:

üzülme canım,belki o bir yumurtadadır keramet :)
hadi inş.
annenler için de üzüldüm :( kardeşine akıl fikir versin Allahım,zaten sözlenmiş etmişsin daha derdin ne ki..sen annenin yanındasın en azından moral ver bol bol,onlar şimdi elalem ne der diye de takarlar kafalarına.

ben cevap vereyim canım :1: evet tweety yivitiydi :D

umutlar bitmesin önümüzdeki ay gelsin inş bebişler :)

hoş geldin fıstık
ne zaman kan vereceksin yine :) biz senden meraklı :1:
sağoasın canımmm..bilmiyom artık keramet var mı yokmu görcez yumurtadaa :31: artık olmadı bi dahaki aya umutlarr...

bu aradaa yine herkezz nereye gitti loo :44::44::44:

Back
X