Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitti heralde zaten cevrim içi mi belli olmuo nedense:18:
MASALLAH pek guzelsin :) etmemistim ama gormus oldukbelki bende koyarim bigun bilmem
![]()
aynen yılmak yok ben hamile kalacağıma inanıyorum arkadaşlar hatta bu ay hep olumlu düşünücem olsan ya da olmasın stres yapmicam eşime de söz verdim sıkıntı etmeyeceğime takma diyo o da çaresine bakarız varsa bişey diyo sen yeterki sıkma canını diyo sağolsun canım kocam..günaydin kizlar nasilsiniz bugün? herkese hayirli cumalar... invocum üzüldüm ya ben senin hamile oldugunu düsünüyordum.. kismet degilmis ama birdahaki aya insallah... yilmak yok yola devam
![]()
![]()
aynen yılmak yok ben hamile kalacağıma inanıyorum arkadaşlar hatta bu ay hep olumlu düşünücem olsan ya da olmasın stres yapmicam eşime de söz verdim sıkıntı etmeyeceğime takma diyo o da çaresine bakarız varsa bişey diyo sen yeterki sıkma canını diyo sağolsun canım kocam..
evet eslerin destek olmasi gercekten cok önemli moral veriyor insana.. insallah hepimiz en kisa zamanda anne oluruz canim bende nereye baksam ya hamile kadinlar yada bebek arabasiyla gezen anneler görüyorum icim gidiyor..![]()
günaydın canımmgunaydınnnnnnnn dunyanın en guzel en tatlı en şirin anne adayları![]()
günaydınn canımmgunaydın kızlar
hadi gelin garii
günaydın canım hayırlı cumalar ivo gerçekten çok üzüldüm canımmm...ben hamile olduğunu düşünüyodum hele dün gecikti ya adetin bayaa umutlanmıştımgünaydın kızlarrrrrrrr bu sabah itibariyle regl oldum canım sağolsun hayırlı cumalar herkeseeee
günaydın canım hayırlı cumalarrr...günaydin kizlar nasilsiniz bugün? herkese hayirli cumalar... invocum üzüldüm ya ben senin hamile oldugunu düsünüyordum.. kismet degilmis ama birdahaki aya insallah... yilmak yok yola devam
![]()
![]()
1 saattir ne gelen var ne giden![]()
gidiyorum bendee hıhhhh
üzülme canım,belki o bir yumurtadadır keramet :)merhaba kızlarr bugün hep kötü şeyler oluyor
öncelikle sadece 1 yumurtam gelişmiş..diğerleri 13-14'te kalmış
kızkardeşim sözlenmişti..aileme rest çekip sözlüsünün şehrine gidip orda bi iş bulmuş bi kız arkadaşıyla aynı evde yaşamaya başlamışlar..
anneannemi 2 hafta oluyor kaybeddeli annem zaten toparlanamamıştı annem,babam perişan haldee...babamın annemin yıllarca okuttuğu bin bir emek verdiği gerizekalı kardeşim bi kalemde silmiş.. annemin tlfnda en son dediği kelime içime oturdu''annemi kaybedince öldüğümü hissediyodum ama bugün bir kez daha öldüm'' dedi...moralmen bitik haldeyim tedaviyi bir sonraki aya ertelesem mi napsam
ben cevap vereyim canımen son bişi yazdım cvp ver öyle git![]()
umutlar bitmesin önümüzdeki ay gelsin inş bebişler :)günaydın kızlarrrrrrrr bu sabah itibariyle regl oldum canım sağolsun hayırlı cumalar herkeseeee
hoş geldin fıstıkben geldiimmmmmmmmm
hoşgeldin nabeersin taze anneee nasıl gidiyor bakalım bebişleeben geldiimmmmmmmmm
sağoasın canımmm..bilmiyom artık keramet var mı yokmu görcez yumurtadaaüzülme canım,belki o bir yumurtadadır keramet :)
hadi inş.
annenler için de üzüldümkardeşine akıl fikir versin Allahım,zaten sözlenmiş etmişsin daha derdin ne ki..sen annenin yanındasın en azından moral ver bol bol,onlar şimdi elalem ne der diye de takarlar kafalarına.
ben cevap vereyim canımevet tweety yivitiydi
umutlar bitmesin önümüzdeki ay gelsin inş bebişler :)
hoş geldin fıstık
ne zaman kan vereceksin yine :) biz senden meraklı![]()
sana özelden bir şey yazcam yine tiviti merak etsinsağoasın canımmm..bilmiyom artık keramet var mı yokmu görcez yumurtadaaartık olmadı bi dahaki aya umutlarr...
bu aradaa yine herkezz nereye gitti loo :44::44::44:
sana özelden bir şey yazcam yine tiviti merak etsin![]()
zaten yazmış nickinin altınahahahaha bayılırım hadi dedikodu yapalım toplum içinde kulaktan kulağa konuşalımtivitide çatlasın
![]()
:13:
![]()
zaten yazmış nickinin altına
meraklı melahat![]()
ayy ne kadar fenayızhahahahahacuk oturmuşş
ayyy yanlış yerde sallıyoz arkasından özelden yazcaktık yaa![]()