Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Rahim filmini de ceketim de hersey netlesir zaten cnm esim her ay üzülmeye gücüm kalmadı tüp yapalım dedi bakalım aile ile konusmadık daha ama yüzde 90 tüp yaparız gibi

hakkinizda hayirlisi ne zaman cekeceksin rahim filmini :26:

Bi adet olsaydım gün alırdım ama adet olmadım henüz cnm amin
Kendi derdimden seni sormadım sen nasılsın

INSALLAH canim ya ALLAH yardimciniz olsun INSALLAH..
iyiyim ben ya sizlere uzuldum biz daha doktor neyim gormedigimizden bosvermisiz simdilik,
bakalim bizde neler cikacak :5:

Hasi yaaa coook üzüldüm cnm cok sevinmistim dört yumurtayı duyunca
Yasım 21 cocuk yapın diyolar sonra tek embriyo koyuyolar nasıl is yaaa
Drum 5 bin civarı tutar demisti önceki gittigimde
nasip kısmet canım napalımm önce çok sevindim 4 yumoşa ama kursağımda kaldı bu ay umut yok benden ve doktorum özeldeydi tayini çıkmış başka bir ile devlete geçiyomuş.. :31:
evet canım yaş ilerledikçe çift embriyo koyuyolar
Cnm esimi biraz tedavi edip sonra mı tüp yaparlar yoksa direk yaparlar mı sence
kimi doktor arttırmayı deniyor buda 3-6 ay arası sürüyor tedavi...ama kimiside sayıyı yeterli görürse sizi direk tüp bebeğe başlatır..

INSALLAH canim ya ALLAH yardimciniz olsun INSALLAH..
iyiyim ben ya sizlere uzuldum biz daha doktor neyim gormedigimizden bosvermisiz simdilik,
bakalim bizde neler cikacak :5:

Sagol cnmm aminnn insallahhh
Biz sorun olmasından muzdaripiz bazıları hic sorun olmamasından muzdarip sizin ins tedaviye ihtiyacınız kalmaz

nasip kısmet canım napalımm önce çok sevindim 4 yumoşa ama kursağımda kaldı bu ay umut yok benden ve doktorum özeldeydi tayini çıkmış başka bir ile devlete geçiyomuş.. :31:
evet canım yaş ilerledikçe çift embriyo koyuyolar

kimi doktor arttırmayı deniyor buda 3-6 ay arası sürüyor tedavi...ama kimiside sayıyı yeterli görürse sizi direk tüp bebeğe başlatır..

Hakkımızda hayırlısı cnm
İgne vermedi demi drun
Ben artık özellere gitmem diyorum o kadar cok vaktimizi aldı ki bugün anladım cok sükür cok gec olmadan

Hakkımızda hayırlısı cnm
İgne vermedi demi drun
Ben artık özellere gitmem diyorum o kadar cok vaktimizi aldı ki bugün anladım cok sükür cok gec olmadan

başta iğneye gerek duymadı..evde hazır iğnem var vurunucam dedim tamam dedi.. şansa artık :31:
olsun tatlım sıkma canınıı artık gitmezsin iyi bi doktor buldun :34:

Kızlar sizinle konusmak bana cok iyi geliyo hepinizi coooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmm

kuzum artık kendını yıpratma olur mu napalım kısmet bak kac gundur bende kotuydum sen tesellı oldun bızımde sınavımız bu ıste bız tedawıleımı yaptırlım taktırı allahtan

başta iğneye gerek duymadı..evde hazır iğnem var vurunucam dedim tamam dedi.. şansa artık :31:
olsun tatlım sıkma canınıı artık gitmezsin iyi bi doktor buldun :34:

Evet cnm bu drumu cok begendim
Sirine de bu ay hic umudum yok diyodu hamis kaldı insallah sana da sürpriz yapar bebeginnn :49::49:

Evet cnm bu drumu cok begendim
Sirine de bu ay hic umudum yok diyodu hamis kaldı insallah sana da sürpriz yapar bebeginnn :49::49:

iyi bakalım inşallah bu doktorun uğurlu gelecek sana hamiş kalmana vesile olacak inşallahh :16:
inşallah tatlımm bebişler süpriz mi yapar nasıl olur bilemiyorum
şirine çok şanslı :16: inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişini :16:

Evet cnm o daha kötü yemek bile yemedi dogru düzgün yıkıldı adamcagız

o zaman napacaksın sende uzulerek adamı daha cok uzmıceksın sorun onda dıye o daha cok uzulmustur gıt onla ılgılen bırbırınızı tesellı edın kuzum ya bıraz sakalas gonlunu yap yazık yaaa ne kadar kotu onun acısından onun yerıne koy kendını umutlu umutlu bırbırınızle konusun konusmak ıkınıze ıyı gelecektır

o zaman napacaksın sende uzulerek adamı daha cok uzmıceksın sorun onda dıye o daha cok uzulmustur gıt onla ılgılen bırbırınızı tesellı edın kuzum ya bıraz sakalas gonlunu yap yazık yaaa ne kadar kotu onun acısından onun yerıne koy kendını umutlu umutlu bırbırınızle konusun konusmak ıkınıze ıyı gelecektır

sümeyyab bencedee git eşinin yanına huzurumsuna şiddetle katılıyorum..adamcağız eksiklenmesinn yazık..git moral ver canım :34:

Cnm esim evde degil arkadasının yanına gitti zaten ona hissettirmemeye calısıyorum onun sorununu konusmuyorum bile üzülmesin diye gülüyorum onun yanında

Back
X