Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Cnm esim evde degil arkadasının yanına gitti zaten ona hissettirmemeye calısıyorum onun sorununu konusmuyorum bile üzülmesin diye gülüyorum onun yanında

hih bencede bebek olacak dıye kocanı psıkolojık olarak kaybedecen dusunsene senın hıc yumurtan olmuyo kendını nasıl hıssedersın su an o da oyle kendını eksık gıbı hıssedıyordr oncelık esının olsun bebegın degıl şükretmek lazım boyle ıyı kocalarımız war dıye kocalarımızda kotu olabılır ıyı kocalarımız anlayıslı kocalarımız war bunun ıcın bıle sukretmelıyız allaha olacak olacagına warır sıkıntı ederek ewlılıgınızı zehır etmeyın bıtanem yaa senı cok sewıyorum uzulmenı hıc ıstemıyorum

hih bencede bebek olacak dıye kocanı psıkolojık olarak kaybedecen dusunsene senın hıc yumurtan olmuyo kendını nasıl hıssedersın su an o da oyle kendını eksık gıbı hıssedıyordr oncelık esının olsun bebegın degıl şükretmek lazım boyle ıyı kocalarımız war dıye kocalarımızda kotu olabılır ıyı kocalarımız anlayıslı kocalarımız war bunun ıcın bıle sukretmelıyız allaha olacak olacagına warır sıkıntı ederek ewlılıgınızı zehır etmeyın bıtanem yaa senı cok sewıyorum uzulmenı hıc ıstemıyorum

Sagol cnm benimm bende seni cok seviyorum anlıyorum onu zaten bebek konusunu bile acmıyorum o acınca caktırmadan baska yere cekiyorum cook sükür esim bu konuda iyi yani zorluk cıkarmıyo ne desem yapıyo

Sagol cnm benimm bende seni cok seviyorum anlıyorum onu zaten bebek konusunu bile acmıyorum o acınca caktırmadan baska yere cekiyorum cook sükür esim bu konuda iyi yani zorluk cıkarmıyo ne desem yapıyo

işte bunun ıcın sukredeceksın senı sewen anlayıslı bı kocan war daha ne olsun ya gec de olsa bebeklerımızde olacak allahın ıznıyle nıye ewlılıgımızı berbat ederım akısına bırak bıraz zaman ne gostercek kocan gelınce ıgılen sakalas gulup eglenın yaaa anaaaa kocısın sana zottırık desın :DD nıckmıckyok :D

işte bunun ıcın sukredeceksın senı sewen anlayıslı bı kocan war daha ne olsun ya gec de olsa bebeklerımızde olacak allahın ıznıyle nıye ewlılıgımızı berbat ederım akısına bırak bıraz zaman ne gostercek kocan gelınce ıgılen sakalas gulup eglenın yaaa anaaaa kocısın sana zottırık desın :DD nıckmıckyok :D

Onun meshur lafıdır zaten oo gelsinde ilgilenirim zaten bitanemle :16::16:

zot zot zottirikkk :DDDD true nın nıckıde gercek kan walla gozum korktu awatardan felan kız kanımızı mı ıcecen :::)

doğru kan :51: gerçek kan :51: farketmez adamın kanını içerim...
harika bir yabancı dizi tavsiye ederim bayanlarr wampir severleree :34:

Bugün esim sperm testi yaptı sonuclar cok kötü ileri hızlı 0 :43::43::43::43: özelde yapmıstık gecen hafta ileri hızlı vardı bu testi devlette yaptık ileri hızlı sıfır ne zaman özelde yapsak iyi cıkıyo devlette cok kötü cıkıyo artık özellere güvenim kalmadı :43::43::43:
canım benim,tek tek okudum
inan çok üzüldüm içim cız etti
sen eşinin yanında ol,onun içinde çok zor bir durum
inş tüp bebekle hamiş kalıcaksın,umutlarını ona yönlendir
yanındayız biz de burda :16:

doğru kan :51: gerçek kan :51: farketmez adamın kanını içerim...
harika bir yabancı dizi tavsiye ederim bayanlarr wampir severleree :34:

tırstım :D :52::52: bloodsucker hihihihi harpy :27: bende korku fılmlerını cok sewerım we şeytan carpması fılmını kesınlıkle tawsıyee ederım yanı devil shock

bendeee siziii kocamaannn çook seviyooorummmkiiiiiiiiiii:16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım benim,tek tek okudum
inan çok üzüldüm içim cız etti
sen eşinin yanında ol,onun içinde çok zor bir durum
inş tüp bebekle hamiş kalıcaksın,umutlarını ona yönlendir
yanındayız biz de burda :16:

Sagol cnm benimm yaaa bizde cok üzüldük ama buna da sükür kızlar beni teselli etti düzeldim biraz:16::16: Rabbim beterinden korusun zaten sşzi hic görmedim ama kendime o kadar yakın hissediyorum kiii sizinle konusunca kendimi iyi hissediyorum önce size sonra kendime dua ediyorum hep

Back
X