Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

:57::57::57::57::57::57::57::57:

biz bostan korkuluğumuyuz ne bu böyleee ayrılınn uleyyynn :27::27:

benıde sewın benıdeeee :23::23::23::23::23:

canım benim,tek tek okudum
inan çok üzüldüm içim cız etti
sen eşinin yanında ol,onun içinde çok zor bir durum
inş tüp bebekle hamiş kalıcaksın,umutlarını ona yönlendir
yanındayız biz de burda :16:

bendeee siziii kocamaannn çook seviyooorummmkiiiiiiiiiii:16:

İsyannn
Twetyy
Apple
Balkes
Aybizim
Esmersirinee
Kimsenin adını unutmadım insallah
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniziiiiii seviyooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleeeeennnnnn hepinize yetecek sevgim var kıskanmayınnnnnnn

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sagol cnm benimm yaaa bizde cok üzüldük ama buna da sükür kızlar beni teselli etti düzeldim biraz:16::16: Rabbim beterinden korusun zaten sşzi hic görmedim ama kendime o kadar yakın hissediyorum kiii sizinle konusunca kendimi iyi hissediyorum önce size sonra kendime dua ediyorum hep
hayat bir sınav
yıkılcaz yine ayağa kalkıcaz
Allah beterinden korusun denir ya aynen öyle :)

kızlar bu linke bi bakarmısınızz... Allaha bin şükür tedaviyle,tüple bi şekilde şansımız var bu topikteki kadınlar anne olmayı nasıl bekliyolar biliyomusunuz başkalarının terk ettiği evlatlardan bekliyorlar..en son sayfalarda daha çok aktiflerr ama zamanında insanın yüreğini yakan bir çok hikaye okudum ağlaya ağlayaa..hiç anne olamayacağını bilmeleri bunu kabullenmeleri evlatlık için sıraya girmeleri içimi acıttı...ama çok süperler bekliyolar sabırlaa bebeklerine kavuşacakları günü...

http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html

İsyannn
Twetyy
Apple
Balkes
Aybizim
Esmersirinee
Kimsenin adını unutmadım insallah
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniziiiiii seviyooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleeeeennnnnn hepinize yetecek sevgim var kıskanmayınnnnnnn

beni unuttun küstüm

Kızlarrrr meraba ben çok yeniyim burda ben de 26 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim birbucuk yıldırda bebek istiyoruz ama yok nasip diyorum herşeyimiz normal testlerimizde yaptırdık hep normal çıktı hepimiz için hakkımızda hayırlısı...:5:

zottirik ne olacak :) kan emici nırdesın :D
burdayım bebeğimm :27: çorba yiyodum acıktım

Kızlarrrr meraba ben çok yeniyim burda ben de 26 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim birbucuk yıldırda bebek istiyoruz ama yok nasip diyorum herşeyimiz normal testlerimizde yaptırdık hep normal çıktı hepimiz için hakkımızda hayırlısı...:5:
merhaba canım hoşgeldin
herşeyiniz ne güzel normal çıkmış..stres yapmayın ovülasyon günlerini kaçırmayın mutlaka olur inşallahh.. :34:
Mrb ben yeniyim burda 19 yasindayim bende drrdkmi paylasmak istiyorum

merhaba canım
hoşgeldin buyur paylaş derdini :34:

Insallah ama kafaya takmamk elde degol surekli stres surekli arastkrmadayk. Ya kafam karisik cok

ooyyy doğru diyosun stres yapmadanda olmuyo ..valla ne yapacağımızı şaşırdık :31:
ovülasyon günlerini biliyorsan çok iyi değerlendir canım..tüplerine, eşinin sperm kalitesine baktırdınız mı canım :34:

Ben baktirdim herseyimi cunki ben daha kizken ban kisirlik adini koymuslar haberim yokken bu yuzden evlendikten sonra yaptkm hemen esim bidefa gitti sonra calistigi icin gidemedi ama bi kac dfa daha deniyelim bakalim bide ise bakalim bu ay ne sonuc cikqcak 6 gunum var daha

Ben baktirdim herseyimi cunki ben daha kizken ban kisirlik adini koymuslar haberim yokken bu yuzden evlendikten sonra yaptkm hemen esim bidefa gitti sonra calistigi icin gidemedi ama bi kac dfa daha deniyelim bakalim bide ise bakalim bu ay ne sonuc cikqcak 6 gunum var daha

hayırlısı olsun 6 günün varmış daha inş. hamişsindir.. değilsende doktor kontrolünde yumurta takibiyle kalmayı deneyin eşinide bi yeniden doktora gösterin..Allah yardımcın olsun canım..

Amin ablacim allah razi sun senden. Ve nellurdua edi n daha 19 yasindaykm ve sanki 10 rvlat hasreti ceekiyormussum gibi duygularim

Amin ablacim allah razi sun senden. Ve nellurdua edi n daha 19 yasindaykm ve sanki 10 rvlat hasreti ceekiyormussum gibi duygularim

canım daha küçüksün bu kadar büyütme kafanda olur inşallah..evliliğinin tadını çıkar..bizlerde bebek aşkıyla yanıp tutuşuyoruz ama Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacakk..sabır ve tevekkül etmememiz gerekiyor.. Allah eşine sana can sağlığı versin hayırlısıyla olur inşallahh..

Back
X