Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

maşallah şirinem allahım nazarlardan saklasın :nazar:amin canım .. hoşgeldinnn nasıl hamilelik :):)

saol canım darsı basınıza inşallah hamilelik endişelenmek demekmiş bebeğin için keseyi görmeyi bekliyorum :10:evde hukumdar oluyorum şimdiden eşime cektrıyom hakediyodu ama :52::52:

kanaman çok olduğu içindir,tatlı bişiler ye :)

ayh canım ben sen de gönlünü ferah tut kendine de dikkat et :) ben de seni seviyorum
ben de haberler şöyle,hormonlarım yüksek çıktı o yüzden bu ay ilaç kullanıcam düşürmek için sonra Allah kerim :)

öyle deme be canım
vardır elbet bir zamanı
beslenmenize dikkat edin
kaç yaşındasın ki bu kadar stres yaptın kendine :50:

hangi hormanonun canım inşallah düşer :16::16:

selamlar kızlar ne zamandır işlerden uğrayamıyodum

esmercimm çok sevimdim hayırlısı olsun , sağlıkla kucağına alırsın , çok güzel çok kolay bi hamilelik geçirirsin umarım

herkese iyi bayramlar , böyle her geldiğimde güzel haberler görürüm ve bende size güzel haber veririm İnşallah

öpüldünüz

ESMERSIRINE gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip etsin insAllah... :16:
Yarin sabah 10 da asilama olcam ben :14: Cok endiseliyim ne olcak yine umutlanip sonunun husran olmasini istemiyorum..
Heycanim stresimin altinda yok oluyor.. Olmuycakmis gibime geliyo inaniyorum ama korkularim da var :44::14:

saol canım darsı basınıza inşallah hamilelik endişelenmek demekmiş bebeğin için keseyi görmeyi bekliyorum :10:evde hukumdar oluyorum şimdiden eşime cektrıyom hakediyodu ama :52::52:

iyi yapıyorsun.ben bir hamile kalim kışın ortasında yaz meyvesi arattırıcam benimkine hemde sabaha karşı :52:en iyisini yapıyorsun kim tutar seni şirinem :1:

kızlar diğer hastaneyi aradım 21 ine gün veriyorlar .benim doktoru aradım klomene devam dedim ne yapacağımı bilemiyorum...

ESMERSIRINE gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip etsin insAllah... :16:
Yarin sabah 10 da asilama olcam ben :14: Cok endiseliyim ne olcak yine umutlanip sonunun husran olmasini istemiyorum..
Heycanim stresimin altinda yok oluyor.. Olmuycakmis gibime geliyo inaniyorum ama korkularim da var :44::14:

Cnm kötü düsünme uzun süre cocugu olmayan bircok kisi olmayacakmıs gibi hissediyo
Bizde asılama yapacaktık güya ama spermiyogram cok kötü cıktıgı icin direk tüp bebege gececez galiba

Cnm kötü düsünme uzun süre cocugu olmayan bircok kisi olmayacakmıs gibi hissediyo
Bizde asılama yapacaktık güya ama spermiyogram cok kötü cıktıgı icin direk tüp bebege gececez galiba

Hayirlisi olsun canim ne diyelim, Allah ilaclari ve bu tedavileri sebep olarak yaratmis...
Insallah olur, inanmak basarmanin yarisidir...

mrb kızlar bu akşam eşimin iş arkadaşının veda gecesi vardı..eğlendik,oynadık,güldük bi an dertlerimizi unuttuk canlı müzik eşliğindee ve şimdi gerçek hayata döndümm :31: sizler nasılsınız bakalım ?

canım tedavin hayırlı olsun güzel düşün güzel olsun inşallah :16: Rabbim bu ay mucizeni sana bağışlasın inşallahhh :21: korkularımız hepimizin var bu ay benimde umudum yok ama bu ay inşallaah şirinemiz gibi seninde yüzün güler canım :34: dularım seninlee

ben geldim kızlarrrr kocişim beni yemeğe goturdu forumu gezdik şöyle bir anneme de uğradk geldik.doktorumlad a konuştum 3 gün sonra tekrar klomene başlıyorum kullanmaya canlarım hadi bagalım:1:

ben geldim kızlarrrr kocişim beni yemeğe goturdu forumu gezdik şöyle bir anneme de uğradk geldik.doktorumlad a konuştum 3 gün sonra tekrar klomene başlıyorum kullanmaya canlarım hadi bagalım:1:
tedavin hayırlı olsun canım inş. bu ay olur..yeni bir ay yeni umutlar :16:
tatlım doktor sana klomeni verdikten sonra kaçıncı günler takibe çağırıyor ? :34:

:1::1:
tedavin hayırlı olsun canım inş. bu ay olur..yeni bir ay yeni umutlar :16:
tatlım doktor sana klomeni verdikten sonra kaçıncı günler takibe çağırıyor ? :34:

hiç çağırmadı canım . gitmeycek mişim .evde ben kullanacak mışım..öylede di doktorum bu ikinci ay 4 ay daha voyle olmazsa tekrar gidecek mişim .galiba doktorum beni azad ettiii

:1::1:

hiç çağırmadı canım . gitmeycek mişim .evde ben kullanacak mışım..öylede di doktorum bu ikinci ay 4 ay daha voyle olmazsa tekrar gidecek mişim .galiba doktorum beni azad ettiii

:53::53::53::53::53: ne diyosun canım sen? doktorunun kafası iyi mi???
nasıl çağırmıyor seni?
şoklardayım bişey söyleee :53::53:

canım klomen mesela bana yetmiyor hiç büyütmüyordu doktor gonalf le takviye yaptı belli bir olgunluğa gelince yumurtayı çatlattı...yani illa 14.gün diye bi kaide yok belki 16. gün çatlayacak olgunluğa gelicek yumurtan? ya büyümezse? çatlama iğnesi olsanda çatlamaz ki klomenin etkisiyle az büyüyüp öylece kist olarak kalabilir...

araştır bütün siteleri..ben ilk defa duydum hiç kontrol etmeden ilaç veren.. direk doktorunu değiştir asla güvenmee o adamaa...verdiğin iğne parasına yazık..kurduğun hayallere yazık..

ben yumurtlama günüme kadar 3-4 gün gidiyorum takibee nasıl böyle bi hata yapar ? nasıl doktor olmuş bu üç kağıtçı? doktorum klomende hormon olduğu için rahim fliminden ve sperm testinden sonra verdi bana... tüpün tıkalıysa eşinin spermi yoksaa aldığın hormonda boşa kurduğun hayalde boşaaa ve boşu boşunaa kendini yıpratırsın canımm...

aklım almıyor nasıl kontrole çağırmadan ultrasonda yumurtanın mm bakmadan kafasına göre kullandırır.... ne olur araştır google yaz..doktorlara yaz böyle bişey yok yaniii... kk'da doktorlar onlara yaz bak cevapları ne oluyor

Son düzenleme:
canım klomen mesela bana yetmiyor hiç büyütmüyordu doktor gonalf le takviye yaptı belli bir olgunluğa gelince yumurtayı çatlattı...yani illa 14.gün diye bi kaide yok belki 16. gün çatlayacak olgunluğa gelicek yumurtan? ya büyümezse? çatlama iğnesi olsanda çatlamaz ki klomenin etkisiyle az büyüyüp öylece kist olarak kalabilir...

araştır bütün siteleri..ben ilk defa duydum hiç kontrol etmeden ilaç veren.. direk doktorunu değiştir asla güvenmee o adamaa...verdiğin iğne parasına yazık..kurduğun hayallere yazık..

ben yumurtlama günüme kadar 3-4 gün gidiyorum takibee nasıl böyle bi hata yapar ? nasıl doktor olmuş bu üç kağıtçı? doktorum klomende hormon olduğu için rahim fliminden ve sperm testinden sonra verdi bana... tüpün tıkalıysa eşinin spermi yoksaa aldığın hormonda boşa kurduğun hayalde boşaaa ve boşu boşunaa kendini yıpratırsın canımm...

aklım almıyor nasıl kontrole çağırmadan ultrasonda yumurtanın mm bakmadan kafasına göre kullandırır.... ne olur araştır google yaz..doktorlara yaz böyle bişey yok yaniii... kk'da doktorlar onlara yaz bak cevapları ne oluyor

bilmiyorum da canım çatlatma iğnesini de vurulmayacak mışım sadece klomen dedı bende tereddutteyimmm

Back
X