Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm nasılsınız? true kib sümeyyab nazar tweety aybizim rüzgargülü kimler kaldı topikte bilmiyorum çok yoğundum hamilelik sonrası işlerim pek iyi gitmedi neyse şu an ki durumum daha kötü geçen cuma kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadık ikinci muayene de 7,5 haftalıkken malesef ex olmuş bebeğim nasılım diye sorarsanız hiç bilmiyorum öyle böyle şöyle............................hamileliğimi yaşayamadım işlerden dolayı en büyük üzüntüm bu bunun dışında sağlık açısından iyiyim toparlanıcam topiklere girmeyi düşünmüyorum kızlar şimdilik şu an ne düşündüğümü bile bilmiyorum açıkcası sıkıntılı bi süreç ama şunu biliyorum ki hamile kalmaya çalıştığım o günler gözlerimin önüne geliyo da o zamanlar çok üzdüm kendimi çok sıktık çok yıprandım hamile kaldım ama tam olarak yaşayamadım çok şükür bugünüme Allahın bildiği bişeyler vardır hayırlısı böyleymiş Allah isteyen bütün herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kızlar sizleri seviyorum kendinize dikkat edin..................![]()
kızlar slm nasılsınız? true kib sümeyyab nazar tweety aybizim rüzgargülü kimler kaldı topikte bilmiyorum çok yoğundum hamilelik sonrası işlerim pek iyi gitmedi neyse şu an ki durumum daha kötü geçen cuma kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadık ikinci muayene de 7,5 haftalıkken malesef ex olmuş bebeğim nasılım diye sorarsanız hiç bilmiyorum öyle böyle şöyle............................hamileliğimi yaşayamadım işlerden dolayı en büyük üzüntüm bu bunun dışında sağlık açısından iyiyim toparlanıcam topiklere girmeyi düşünmüyorum kızlar şimdilik şu an ne düşündüğümü bile bilmiyorum açıkcası sıkıntılı bi süreç ama şunu biliyorum ki hamile kalmaya çalıştığım o günler gözlerimin önüne geliyo da o zamanlar çok üzdüm kendimi çok sıktık çok yıprandım hamile kaldım ama tam olarak yaşayamadım çok şükür bugünüme Allahın bildiği bişeyler vardır hayırlısı böyleymiş Allah isteyen bütün herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kızlar sizleri seviyorum kendinize dikkat edin..................![]()
Oooo masallahhh herkeste aktif olmus bi gün karsilasmak nasip olur insallahhhhhhhhhhh![]()
Arkadaşlar Merhaba;
Bende gebelik bekliyorum bakalım hayırlısı, ilişki sonrasında kasığımda biraz ağrı oldu yumurtalığımda sonra geçti mide bulantıları var ama istifra etmedim hiç bel ağrım da var bunlar normal mi sizce ??
2 günde bir ilişki giriyopruz ama adetimede 1 2 gün var. Çok heyecanlıyım birde ilk gebelik eğer olursa ...
inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız RABBİM YARDIM ETSİN BİZE (AMİN)![]()
Merhaba
canım öyle belirtiler yaşayıp ben de hamişim zannetmiştim
yani bilemeyiz açıkçası
kendin bir gebelik testi yap istersen
inş iyi dileğin için tşkler
Canım yaçok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum..Allah sabır versin sana.ama umudunu hiç kaybetme hayırlısı böyleymiş.kendini toparladıktan sonra yine gel olur mu..çok yazmasak da buralardayız.
inşallahnasıl gidiyor canım hamişlik.
benim bu ay da olmadı ve aniden beklemiyorken regly oldum.malum 40-45 günde gelen şey 29.gün geliverdi yani dün.hem de şiddetli ağrı yaptı ilk kez.sabah ağrı kesici aldım.ovü testi kullanmaya başlamıştım bu ay.o da kaydı arada :)
Arkadaşlar Merhaba;
Bende gebelik bekliyorum bakalım hayırlısı, ilişki sonrasında kasığımda biraz ağrı oldu yumurtalığımda sonra geçti mide bulantıları var ama istifra etmedim hiç bel ağrım da var bunlar normal mi sizce ??
2 günde bir ilişki giriyopruz ama adetimede 1 2 gün var. Çok heyecanlıyım birde ilk gebelik eğer olursa ...
inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız RABBİM YARDIM ETSİN BİZE (AMİN)![]()
aceleciysen bir kanda baktır derim o zaman :)rica ederim canım
Valla canım yaptım erken sanırım 4 gün oldu da testte de bişey çıkmadı yaptım da kan vermem lazım sanırım çünkü ilk kana karışıyomuş idrara daha sonra oda 1 haftayı bulur sanırım da ben çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum zaman durdu resmen![]()
İyi gidiyo simdilik cnm yarın ikili testimiz var bize dua edin kızlarrr![]()
Gec olmasından iyidir cnm yaa insallah en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerinizi alırız her zaman dualarımdasınızbundan sonra adetlerin düzenli olur veee bebis gelirrrrrrrr
![]()
aceleciysen bir kanda baktır derim o zaman :)
hadi bakalım inş güzel sonuçlar gelir canım Allah yardımcınız olsun :)
inş sümeyyecim düzenli gelir düzenli yumurtlarım da bebişim de gelir inş![]()
kızlar kızlar gelemmi demirbaş geldisize haberlerimm varrrrrrr. bugün doktora gittim. ulturasonda karartı gordugunu soyledı.folik asit verdi haftaya tekrar çağırdı test yapacakmış progesteron noluyo anlamadım yanıı öyle iştee
![]()
hosgeldin canim nasilsin? ne var ne yok?
ayyy hadi insallah bebistir oooo.... adetin gectimi?
yok canım doktor benı gormek ıcın 14. gün gel demişti ilk gittiğimde bu sürede ilişki oldu . gittim bendedoktora 14. gün bir kararti gördüğünü fakat emin olamadıgını soyledi .progestero ntahlili yapacagını söyledi. blmiyorm bende ne oldugunu işte böylee:))) sende ne var ne yok . herşeyin hayırlısı diyorum ben . dün için ilişki önermşti malesef dun ilişki olmad ıböyle işte
canım inş. tez vakitte gelir bebişin..stres yapıyorsan girmemen tabiki daha hayırlı canımselamlar herkese.Bu sabah gittik eşimle zeynep kamile ama doktor acele etmeyin, daha 7 ay olmuş,düzenli ilişkiye devam dedi, gönderdi. Sakin,ılımlı bir hekim. Aslında uzun uzun da anlattı. Bende ardını pek aramıcam 1 yıl dolmadan.Oluruna bıraktım, forumada girerek boşuna etkilenmiyeyim. Hepimiz tez zamanda sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz inşallah canlar..![]()
![]()
![]()
kızz çaktırmadan gebe mi kaldın yohsam sennnkızlar kızlar gelemmi demirbaş geldisize haberlerimm varrrrrrr. bugün doktora gittim. ulturasonda karartı gordugunu soyledı.folik asit verdi haftaya tekrar çağırdı test yapacakmış progesteron noluyo anlamadım yanıı öyle iştee
![]()
hmm anladim canim.. insallah tez vakitte gelir bebislerimiz
ne olsun bende hersey bildigin gibi.. calismalara devam.. adetime 10 gün var benimde sanirim dün yumos günümdü ama bizdede iliski olmadi maalesef![]()
yok canım doktor benı gormek ıcın 14. gün gel demişti ilk gittiğimde bu sürede ilişki oldu . gittim bendedoktora 14. gün bir kararti gördüğünü fakat emin olamadıgını soyledi .progestero ntahlili yapacagını söyledi. blmiyorm bende ne oldugunu işte böylee:))) sende ne var ne yok . herşeyin hayırlısı diyorum ben . dün için ilişki önermşti malesef dun ilişki olmad ıböyle işte