Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

İnşallah dediğin gibidir arkadaşım :( hapı bıraktım 5 aydır korunmuyorum geçen ay ilk kez gecikti çok umutlanmıştım bu ay umutlanmamaya çalışıyorum

kadın doğuma gittiniz mi hiçç kist falan oldugunda da oluyor benim kist tedavimden sonra hamile kaldım ben

Kist vardı ama adetle sökülen bi kist dedi söküldüde bazen olabilir dedi doktor ama bu bebeği engellemez dedi zaten en son gittiğimdede yumurtalar norml kistte yok dedi dün test yptım negatif adetime 2 gün vardı hala bi umut varmıdır :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi gı sen napıyon :1:

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım inş. mucizen seninledir :16: folbiol çok önemli canım bebeğin sağlığı için mutlaka ihmal etme beyin ve sinir gelişimi için çok önemli :34: sağlıcakla gelsin inş.

epeydir yoktun dedikodu filan yok mu? :27:

ayıpn ediyoonnn olmazzmııı bebemmmmmmm :1::1::1::1::1: çok şükür iyi iyi bebişşş çokk dedikodu varrr kız ayıptır söylemesi herif kokuyorrr bana:1:

iyi gı sen napıyon :1:

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım inş. mucizen seninledir :16: folbiol çok önemli canım bebeğin sağlığı için mutlaka ihmal etme beyin ve sinir gelişimi için çok önemli :34: sağlıcakla gelsin inş.

epeydir yoktun dedikodu filan yok mu? :27:

invocum şuan ne diyeceğimi bilmiyorum, donakaldım inanki ALLh sabır versin canım zor bir süreç , ama vardır bi hayır, dikkat et kendine en kısa zamanda sağlıkla bebişin olur inşallaaahh canıım öpüyorum seni

Kist vardı ama adetle sökülen bi kist dedi söküldüde bazen olabilir dedi doktor ama bu bebeği engellemez dedi zaten en son gittiğimdede yumurtalar norml kistte yok dedi dün test yptım negatif adetime 2 gün vardı hala bi umut varmıdır :(

zaten iki gün öncesinde belli olmayabilir gebelik.en önemlsiide sitres olmaması .benn hamileliğimi fark etttiğimde adet tarıhımden bi on gun falan geçmişti ve testte belli eblirsiz çıktı bulantı ksuma falan oluyor mu bayılma hissi baş dönmesi

Arkadaşlar merhaba
Öncelikle Allah'ım herkese anne olmayı nasip etsin'
Benim bir sorum olacak, adetime 6 gün var bu ay yumurtlama dönemi ve başı olmak üzere sadece iki kez birlikte olabildim eşimle fakat hiç olamayan bir şekilde şeffaf bir ıslaklık akıntı söz konısı bı bir belirti olabilir mi ?
Çünkü normalde hiç olmazdı bı şekilde cevap verebilirseniz çok sevinirim

bendede belirti oydu aşırı şekilde akıntı şeffafff beyazzz da arada oluyor:1:

zaten iki gün öncesinde belli olmayabilir gebelik.en önemlsiide sitres olmaması .benn hamileliğimi fark etttiğimde adet tarıhımden bi on gun falan geçmişti ve testte belli eblirsiz çıktı bulantı ksuma falan oluyor mu bayılma hissi baş dönmesi

Ne adet ne gebelik belirtisi var canım sadece kasıkta batma gibi arada bişey giriyo bide alıntım var şeffaf okadar çözemedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAH yardimcin olsun canim tekrarini yasatmasin INSALLAH :5:

invocum şuan ne diyeceğimi bilmiyorum, donakaldım inanki ALLh sabır versin canım zor bir süreç , ama vardır bi hayır, dikkat et kendine en kısa zamanda sağlıkla bebişin olur inşallaaahh canıım öpüyorum seni

ivocumm bebeğimmm çok üzüldüm allah herşeyin hayırlısını versin .sözüm bittit birşey diyemiyoorum çok üzgünüm:5: nasıl istersen öyle yap yani kendini iyi hisset yeter biz senin yanındayız untma olur mu

İnşallah bi gün bende anne olacagim Rabbim isteyen herkese versin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anaaaam demirbas hamilemisin kiz ayyy cok sevindim saglikla kucagina al INSALLAH geriye bi gideyim bakayim baska kimler hamis :64:

Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH :16:

geriyede baktim INSALLAH daha cok hamilelik haberleri aliriz :7:

Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH :16:

Sen yasıyomuydun kızzzzzz:27::27: amiiiiiinnnnnnnnnnnnn İnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Rabbim tüm isteyenlere ve bekleyenlere nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaslar sizlere güzel bi haberim vaaaaaaaaaar :1::1::1:

HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!! cok sükür rabbime tam bir sene sonra bize melegimizi verdi :16::16::16:

darisi isteyen herkesin basina insallah! burda cok vakit gecirdim o yüzden haber vermek istedim.. :7:

HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!! cok sükür rabbime tam bir sene sonra bize melegimizi verdi :16::16::16:

darisi isteyen herkesin basina insallah! burda cok vakit gecirdim o yüzden haber vermek istedim.. :7:

MASALLAH ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH canim tebrik ederim :29:

Bi ben kaldim sanirim surekli yazanlardan hamile kalmayan herkes bekledigine kavustu ne diyeyim hakkimizda hayirlisi
takdir ALLAHIN...

Son düzenleme:
MASALLAH ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH canim tebrik ederim :29:

Bi ben kaldim sanirim surekli yazanlardan hamile kalmayan herkes bekledigine kavustu ne diyeyim hakkimizda hayirlisi
takdir ALLAHIN...

cok tsk ederim canim benim rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah.. biraz tehlikeli dönem gecirdim ama görünüse bakilirsa iyiye gidiyor simdi.. insallah böyle kalir :nazar: tatlim bir sen degilsindir heralde ama niyeyse bu topik birden bire bosaldi artik kimse girmiyor buraya maalesef.. oysa ki ne güzel zamanimiz gecti güzel sohbetlerimiz oldu burda herkesle..

inş. cnm daha çok hamile alırız inş. :34:

Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. inş. daha evvel muhabbet ettiğimiz bi çok arkadaşımızı bigün buraya girer yazar hamileyim diye.. haaa aklıma gelmişken bitter kuzucukta hamilee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

bu arada kızlar ben 13 haziranda doğum yaptım hamileliğimde sıkıntılar vardı hatırlarsanız..oğlum 33 gün yoğun bakımda kaldı ve sonra taburcu olduk..hidrosefali,laringomalazi ve beynindeki anomalilerden dolayı epilepsi hastası kritikti durumu ama Rabbime şükürler olsun şimdi genel durumu iyi yanımda mışıl mışıl uyuyor..Rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inş. canlarım hepinizi öpüyorumm :54::54::54:

Back
X