Bir gün boğazlayacağım o olacak yani

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaşlar...

Bu adamı sorunları bitmez mi yaa? İyice bunaldım artık ama elden bir şey gelmiyor şimdilik :5:
Her günümüz sorunlu. Beyefendi sanki sarayli soyundan gelmiş gibi bir de yemek konusunda kök söktürüyor bana. Hergün değişik yemekler yapmaya çalışıyorum. Yemeklerim de kötü olmaz ama herkes beğenir bu da burun kıvırır.

Neymiş efendim aslında yemeklerim güzel oluyormuşta kendisi çeşit sevmezmiş. 2 tane çocuk var bunlar büyüme çağında babaları gibi olmasın, yemek seçmesinler diye çeşit çeşit yapar yediririm. Adam sanki tek yaşıyor sevdiği şeyler kuru fasulye, pirinç pilavı, bulgur pilavı, kadayıf tatlısı. Döndür çevir bunları yap istiyor :19: Bir ev de babaya ayrı, eşe, çocuğa ayrı yemek pişer mi ya hu? :20:

Sevdiği yemeğin harici bir yemek pişerse burun kıvırıyor. Az önce de tartıştım. Baktı ki sevdiği yemek döngüsünden harici bir şey pişiyor '' ıyyy bu ne'' der gibi bir surat ifadesi. '' Bana bundan koyma'' diyor. Zıkkımın kökünü ye dedim tabağındakini tencereye döktüm aç kalsın.

Yeter yaa..! :47:

Haklısın valla zikkim yesin sen evlatlarini besle vitaminli sağlıklı düzgün beğenmeyen yemesin sıkma canını

Sinirlerimi zıplatıyor resmen. Mesela misafirliğe gideriz orda da burun kıvırır siz düşünün ev sahibinin suratını. Vallahi ben utanıyorum :5:

Yetişmeyle alakalı işte bizde yemek seçme yoktur annemin en sevmediği şeydir ki iyiki öyle zorluk çekerdim yurtta büyük ihtimalle de aç kalırdım

Sen bildiğini yap yemezse kendi yapsın

Son düzenleme:
Yetişmeyle alakalı işte bizde yemek seçme yoktur annemin en sevmediği şeydir ki iyiki öyle zorluk çekerdim yurtta büyük ihtimalle de aç kalırdım

Sen bildiğini yap yemezse kendi yapsın

Ayy bir de ağlardı, yalanlar söylerdi '' Eski karım ev de yemek yapmıyor'' diye. Sana neden yapsın ki? Afferin akıllı kadınmış ama tabi arada çocukta kaynamış zavallı o da aç kalırmış kızı anlatmıştı. :19:

Önüne yemek getirdiğine şükretsin.
Bizim bir tanıdığın gelini evde yemek yapmaz hiç, sürekli dışardan gelir:ssz:

Seni bir yemek için uğraştırmaya hakkı yok. O kadar önemsiyorsa yemek işini gitsin aşçı tutsun kendine. Kesinlikle haklısın.
Aaa ona göre öyle mi ki? ''Yemiyorsam kendim yemiyorum sana bir şey diyor muyum? '' Diyor. Adamın vücut dilinden haberi yok sanırım. Yüz düşüyor, nimete iğreti bakıyor, az koy diyor. Ben de aptalım aslın da abartıyorum çooook çoook yanlış anlıyorum. Kuru fasulye pilav yapınca nerdeyse tencereyi yiyecek o derece.

Cocuklari o gelmeden doyur.

Ve esine araliksiz kuru fasulye pilav yap bakalim. Ne kadar dayanabilecek. :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkide tam tersi ne bulsa yiyo bende ondan dertliyim durduramiyorum ya bi yere gidince filan:( cok kilo aliyo sagliginada zarar veriyor artik genc yasta merdiven cikarken hirlamaya basladi adam.. Mutfagin altini ustune getirir ..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benimkide tam tersi ne bulsa yiyo bende ondan dertliyim durduramiyorum ya bi yere gidince filan:( cok kilo aliyo sagliginada zarar veriyor artik genc yasta merdiven cikarken hirlamaya basladi adam.. Mutfagin altini ustune getirir ..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Öyle de kötüymüş yaa Allah yardımcın olsun, eşine de sağlık sıhhat versin inşallah.

KK ne gelsin okusun konuları belki anlar ''Kötü koca'' kavramını :9:

Ya biz hatun milleti bazi seyleri cok abartiyoruz. Bende gelin oldum, benimde gorumcem ve k.validem var. Arti su anda da gorumceyim. Gorumceler k.valideler ocu degildir. Zati kocalar hic olamaz ki kari koca evlenince birbirlerine emanetler.

ben olsam sevdiği yemekten bi kazan pişirirdim koyardım dolaba. cocuklara da ceşit çeşit yapar onlarla birlikte yerdim. ona vermez her defasında isyan edene kadar o yemekleri önüne koyardım... yaptıgını sen ona yap. tapki verirsen kötü sen olursıun üste çıkarlar...

Back
X