bir gün buraya bu şekilde konu açacağımı düşünmüyordum :(

Yaşadığın hiçbirşeyden utanma onlar iyisi ile kötüsü ile senin hayatın senin doğru ve yanlışların. Kimseyi ilgilendirmez ve yorum hakkı vermez. Kaldıki insanın başına herşey gelebilir. Korunmamışsın ama başka sekilde önlem almışsın Allah affetsin. İçinde olduğun durum için acil doktora git. En doğrusunu öğren tedavi gerekiyorsa daha kötü olmadan tedavini gör.

canım hemen doktoru arayıp ranbdevu alacağım çok sağol.senin mesajından sonra karar verdim.yarın gidiyorum.randevuyu bugün alıp.yıllarca uğraşırım ihmal edersem dediğin gibi.
Çok iyi yaparsınız sonra pişman olmaktan iyidir. ..sadece bir ilaç ile
giderilebilecekken yıllarca rahim filmi tedavi kısırlık ıle de ugrasabilirsiniz Allah korusun canım benim. ..ne yasandiysa yaşandı bitti önüne bak canım. ...kendini tedavi etmek zorundasın ki karşı tarafın verdiği zarar yıllarca sürmesin sonra!

Öncelikle geçmiş olsun. Nickinizdeki gibi hayaller mazide falan kalmış değil inanın:KK16: Buraya yazarken bile utanıyorum demişsiniz.. Sanıyorum henüz atlatamamışsınız tüm bu olanları. Ancak zaman en güzel ilaçtır bazen.. Beden ve ruh sağlığı kadar önemli bir hazine yoktur. Değerlisiniz ve hazinenizi koruyun.

Utanılıcak birşey yok adam değişmiş o şeref yoksunun...Acilen hastaneye gidin devlet hastanesinde bile bakarlar çok önemli bir durum..buraya bile yazılması gereksiz doktor bilir !!! Adetin bukdr azalması normal değil.

arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim bir forum yeni üye oldum ve başımda bir sıkıntı var.
bir nişanlılık süreci yaşadım ama ayrıldık olmadı onun isteğiyle ayrıldık ve ben kürtaj olmak zorunda kaldımmçok çok utanıyorum bunu buraya yazarken ama beni mecbur bıraktı.psikolojisini hala atlatamadım o durumun.
şimdi size sorum şu olacak tekrardan doktora gitmem lazım midem bulanıyor inanın hiç istemiyorum ama sanırım mecbur kaldım.benim adetlerim azalmaya başladı.eskiden çok olurudum sürekli ped değiştirirdim ama ama günde 1 tane bile idare ediyor bu rdurum bana normal gelmemeye başladı.zaten bu işledim yapan doktora çok güvenmememiştim bana çok güven vermedi başka bir doktara gitmek istemiştim ama paradan kaçtığı için ve bu doktor daha ucuz olduğu için ona yaptırdı.
bununn psikolojik boyutu beni yeterince üzdü.şimdi de böyle bir sorun çıktı bana tavsiyeleriniz nelerdir? yapışıklık diyorlar internette olabilir mi? tek neden rahimdeki yapışıklık mıdır?
Sana değer vermeyen bi adamdan kurtulmuşsun olaya bu açıdan bak ve diğer arkadaşların dediği gibi mutlaka doktora git. Beslenmen nasıl bu aralar? Psikolojikmen yıkılmışlık hissi midene vuruyor olabilir

Öncelikle geçmiş olsun ben hem bir kadın doğumcuya hem de bir psikoloğa gitmenizi öneririm yaşadıklarınız kolay şeyler değil fizyolojik kısmını tedaviyle atlatırsınız ama ruhunuzdaki tahribatı atlatmanız daha zor. Ayrıca herkesin bakış açısı yaşadığınız konuyla ilgili farklı olsa da utanması gereken kişi kesinlikle karşı taraftır kendinizi suçlamayın ! Umarım bundan sonra karşınıza sizin değerinizi bilen doğru düzgün bir adam çıkar ve bu yaşadığınız zorlukları unutursunuz.Malesef bu tarz olaylarda hep fatura kadına kesiliyor ve yükü hep kadın üstleniyor.

Bende düşük sonucu mecburi kürtaj olmuştum.üzerinden 6 sene geciyor.dediğin gibi benimde adetlerim 5 günden bir güne düştü.sonra eşimle ayrıldık ve şuanda bekarım ve tekrar çocuk yapma gibi bi durumum olmadı.ama kafamı hep kurcalar ilerde çocuk sahibi olmama engel olurmu diye.bikaç kere doktora gittim bazı testler yapıldı normal çıktı ama bana doktorlar Gine'de yeterince ilgilenmedi gibi geliyo.son doktorumda önce çocuk yapmaya karar verbakaroz dedi

Back
X