Bir gün döner mi?

Bakın şu cümle o kadar yanlış o kadar sağlıksız ki. Yas içinde olan birine asla söylememeniz gereken bir şey mesela, ama pardon ben takıntılıyım sizler normalsiniz
Pışpış da yapmak bir tercih tabi ama ben gerçekleri tercih ediyorum, insanlar elinin altındaki adama güvenemiyor, çok şaşırttı bu haliniz.
 
Ya o zaman cinsellik için dönsün, inanın hiç önemli değil. Herkes aşkı olduğum için dönmesini istediğimi sanıyor ama ben hırsımı almak içimdekileri dökmek için istiyorum. Bu adam cinsel olarak da mı özlemiyor, ten uyumumuz mükemmeldi özellikle onun için. Onu geçtim cinsel ihtiyacı da mı yok bu adamın anlamıyorum ki.
Ay böyle tiplere hırs bile yapmam ya.
Tam bir mal adam çünkü.
Ne hırs yapıyorsun klasik istediğimi aldım sıkıldım tipleri bunlar .
 
Ya o zaman cinsellik için dönsün, inanın hiç önemli değil. Herkes aşkı olduğum için dönmesini istediğimi sanıyor ama ben hırsımı almak içimdekileri dökmek için istiyorum. Bu adam cinsel olarak da mı özlemiyor, ten uyumumuz mükemmeldi özellikle onun için. Onu geçtim cinsel ihtiyacı da mı yok bu adamın anlamıyorum ki.
Onun için dönebilir ilk boşluğunda ama sevdiğinden döndüğünü sanıp sakın umutlanma.Cunku yine gidecek ve sen ona takıntından kaçmasın diye içindekileri söylemeye korkacaksin
 
Neden ayrılmıştınız peki. Zaten mutlu olamam dönse de biliyorum ama yüzleşmek için istiyorum dönmesini
Anlasamiyorduk biz. Ben bitirmistim ama o degil… sonra ben yazdim bir kere geri cevirdi beni sonra 6 ay sonra dondu bana.
 
1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum
dönse bile sırf merak ettiği için sonra yine kaybolur
 
Giden geri donmuyor. Geri donenler de hep tekrar gidiyor. Hersey yolunda iken gidebiliyorsa o kiside baglanma problemi vardir, hep gider. Gelirse de bosluktan gelir, o boslugu baska biriyle kapattiginda tekrar gider.
 
Back
X