- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
gülsüm sultan o kadar güzel yazmışsın ki bende aynılarını yapardım heralde..ben sürekli maç izleyip çoraplarımı mutfağa atardım yemek içinde üfff bu ne yaaa çok tuzlu yemem ben bunu derdim
:roflol:evet canim ya mac onu unuttum!!
maçı zaten bende izliorum deli derecesinde çok seviyorum...
ama birgün onun yerinde olsaydım;kıyamasdım yhaaa napimm
mutlu etmeye çalışırdım hiç olmadığı kadar:asigim:
bu arada gülsüm sultan bunu eşlerimiz biliyor dimi birgünlük deişimi:roflol: :roflol:
çünkü sennki seni o günden sonra napar bilmem:roflol:
maçı zaten bende izliorum deli derecesinde çok seviyorum...
ama birgün onun yerinde olsaydım;kıyamasdım yhaaa napimm
mutlu etmeye çalışırdım hiç olmadığı kadar:asigim:
bu arada gülsüm sultan bunu eşlerimiz biliyor dimi birgünlük deişimi:roflol: :roflol:
çünkü sennki seni o günden sonra napar bilmem:roflol:
Biliyorlar tabiki!!Bir bakima bizim hergün yasadigmizi onlarda birgün yasasin canim nolcek...
Iste bende o yüzden sabah uyandigimda off offf diye uyanacagim :1ninca::1rolleyes:
yaa bende izliyom onla beraber maç ama bişey sorunca boşver canım sen yorma bununla kafanı diyo sinir oluyorum onun acısını çok fena çıkartırdımkötükedihüsokötükedihüso
sabah kalkip hazir kahvaltimi yedikten sonra mac izleyip
bagira cagira küfrederdim hakeme ve kimse bana garip bisey yapiyomusum gibi bakmazdi cünkü bu normal (erkeklerde) :1rolleyes:
sonra coraplarimi oraya buraya, koltugun arkasina firlatirdim, ve erkeklere eziyet olsun diye 2 dakkada bi corap degistirirdim. tabi oraya buraya firlatmak sartiyla. :jeyyar:
sonra oturdugum yerden, ne yemek var, yada yemek hazirmi diye bagirirdim. hazir degilse azarlardim. :dilcikar:
önüme gelen hazir yemeyi yiyip, sikayetlenirdim bu ne bicim yemek diye
tatlim nerde diye bagirmayida ihmal etmezdim. :mymeka:
daha sonra kahveye gidip arkadaslarla takilirdim, ona buna küfrederdim herhalde ( e nebilim erkekler yapiyo) :sm_confused:
sonra diskoya giderdim eglenirdim, ona buna laf atardim :jeyyar:
gece gec saatte eve gelirdim.
sonrada acayip vurdumduymazlik yapar , gicimi döner yatardim :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?