- 9 Ocak 2015
- 46
- 9
Merhaba kizlar, belki bi cogunuz hatirlayacaktir beni. kendimdem 4-5 yas biriyle sevgili oldugumu yazmistim. Yilbasinda tanistik. 22 ocakta cikmaya basladik. 14 subatta görüsmemeye basladik. Bi hafta sonra yani 23 subatta yine baristik ve 5 gün sonra seni seviyorum dedi. Saf gibi inandim. Hafta ici hep yazan oglan cumartesi aksamlari hic yazmazdi gezmelere gidip gecenin bilmem kacinda seni seviyorum yazardi. Bende hep kizardim gezip tozup saat kacta aklina geliyorum. Buda hep bi bahane bulurdu sarjim bitti bilmem ne. Sonra yine alttan alirdim. Bulusmak icinde cok sormazdi haftada bir veya iki kez görüsürdük oda ben sorardim genellikle. Gecen hafta sali günü bulustuk seni seviyorunlari bir bir saydi. Cuma gününe kadar hersey iyidi. Sonra cumartesi günü tüm gün yazmadi. Aksam ben yazdim hic yazmadin. Buda bana baya mesguldüm yazdi. Bende arkadasa gidiyorum haberin olsun yazdim tmm dedi. Sonra yine yazmadi. Gecede sinirlendim dedim ki yine cumartesi oldu yaptin yine aynisi. Okuyup yazmadi. Pazar sabahi yine yazdim. Sonra bana ben arkadasiyim teli bende unuttu dedi biri. Söyle ona bana ulassin dedim tmm dedi. Facebooktan yazdi Bana. Oyunmu oynuyosun dedim. Sonra demesin mi ya ben sana sürekli hesap mi vermeliyim nerde oldugumdan. Bende dedim ki bu iliskiden emin misin dedim. Bilmiyorum dedi. Bilmiyorum ne demek dedim. Sevmiyorum dedi. Birden mi anladin dedim. Birden olmadi kisa bi süre önce farkettim sana söyleyemedim dedi. Nasil olurda bi insan cuma günü seviyorum özledim derde pazar günü sevmiyorum der. Bi kere bulustuk gözümün icine baka baka sevmiyorum dedi. Ama sulanmayida birakmadi elimi tutmayi denedi sarilmaya öpmeye. Gercekten anlam veremiyorum. Keske size sordugumda sizi dinleyip bu ise hic kalkismasaydim. Aliskanlik yapti bu sürede özlüyorumda hani