- 29 Ekim 2025
- 64
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi sevimli _tavsan
-
Sonucunuz ne oldu benimde sizn gibi oldu 2 günde kesildiArkadaslar adetıme 6 gun varken bır kac saat kanamam oldu adet oldum sandım en son 6 ekım baslangıcı olmustum baktım arada 12 gun var ne cabuk adet oldum dedım kesıldı sonra erteı gun azıcık daha geldı daha gelmedı sonra kahverengı akıntım lekelenme geldı bugun de adet gunum ama olmadım boyle durum yasyıp hamıle olan varmı yerlesme kanamasımı anlamadım ılk defa basıma geldı cunku test yaptım o kanamadan sonra negatıfti 3 gun sonta yıne yaptım megatıftı bugun gunum ama olmadım
Sonucunuz ne oldu acaba benzer durumlar yaşadımArkadaslar adetıme 6 gun varken bır kac saat kanamam oldu adet oldum sandım en son 6 ekım baslangıcı olmustum baktım arada 12 gun var ne cabuk adet oldum dedım kesıldı sonra erteı gun azıcık daha geldı daha gelmedı sonra kahverengı akıntım lekelenme geldı bugun de adet gunum ama olmadım boyle durum yasyıp hamıle olan varmı yerlesme kanamasımı anlamadım ılk defa basıma geldı cunku test yaptım o kanamadan sonra negatıfti 3 gun sonta yıne yaptım megatıftı bugun gunum ama olmadım
Aynı canım beklıyorum hastada olmadım senın durum nedırSonucunuz ne oldu acaba benzer durumlar yaşadım
Benim adetime daha 8 gün var iki gündür lekelenme yaşıyorum bende beklemedeyimAynı canım beklıyorum hastada olmadım senın durum nedır
Kanamanız nasıldı benimde bir değişik oldu bu ay adetim adet mi başka bişi mi bilemedim kanamanız adet gibi mi olduAynı canım beklıyorum hastada olmadım senın durum nedır
Evet acık kırmızı parlaktıKanamanız nasıldı benimde bir değişik oldu bu ay adetim adet mi başka bişi mi bilemedim kanamanız adet gibi mi oldu
Anladım test yapmadınız mıBenim adetime daha 8 gün var iki gündür lekelenme yaşıyorum bende beklemedeyim
Bu sabah yaptım negatif ama çok erken dahaAnladım test yapmadınız mı
Anladım ben 10 gun gecıktim bugünde yaptım erken gebelık testı golge gıbı varmı anlamıyorum artık 2.30 cıkmıstı gec döllenme olsaydı cıkarmıydı acaba bu zamana kadar 15 16 ekım gunleri yumurtlama gunlerımdi kafam karısık yaBu sabah yaptım negatif ama çok erken daha
Adetim 10 gün geçikmiş ise hamile olsaydınız kanda çıkardıAnladım ben 10 gun gecıktim bugünde yaptım erken gebelık testı golge gıbı varmı anlamıyorum artık 2.30 cıkmıstı gec döllenme olsaydı cıkarmıydı acaba bu zamana kadar 15 16 ekım gunleri yumurtlama gunlerımdi kafam karısık ya
2 kasımda yaptım betayı amaAdetim 10 gün geçikmiş ise hamile olsaydınız kanda çıkardı
Hmmm o zman doğru diyorsunuz baya olmuş çıkabilir2 kasımda yaptım betayı ama
Ama testlerde cıkmıyorHmmm o zman doğru diyorsunuz baya olmuş çıkabilir
Hamilelik varsa çıkması lazım 10 gün uzun bir süre benim de geçen ay 5 gün gecıkmem yaşandı hamileyim sandım ama ne yazık ki çıkmadıAma testlerde cıkmıyor
Bende oyle dusunuyorum ama hasta nıye olmadım onu anlamadımHamilelik varsa çıkması lazım 10 gün uzun bir süre benim de geçen ay 5 gün gecıkmem yaşandı hamileyim sandım ama ne yazık ki çıkmadı
Bazen gecikmeler yaşanabilir mevsimsel geçişlerdeBende oyle dusunuyorum ama hasta nıye olmadım onu anlamadım
Insallah öyledır cıddı bişi yoktur hamıle degılsem de uzulmem zaten dunyalar güzeli iki tane kızım var bırı daha kucuk 7 aylık dıgerı de 2 bucuk yasında ucuncu bebısı dusunuyorum ama 5 yıl sonra felan olursa da eger hayırlısıBazen gecikmeler yaşanabilir mevsimsel geçişlerde
Yaaaa öyle mi bende sizi üzmemek için dikkatli davranıyorum iki evladınızı Rabbim size bağışlasın yüksek ihtimalle hamile değilsiniz olsaydı çıkardı yaşınız kaç acaba bence mutlaka doktora görünün erken menopoz diye bir şey var Allah korusun öyle bir şey varsa önlemini alırsınızInsallah öyledır cıddı bişi yoktur hamıle degılsem de uzulmem zaten dunyalar güzeli iki tane kızım var bırı daha kucuk 7 aylık dıgerı de 2 bucuk yasında ucuncu bebısı dusunuyorum ama 5 yıl sonra felan olursa da eger hayırlısı
24 yasıma gırdım canım 16 ekımdeYaaaa öyle mi bende sizi üzmemek için dikkatli davranıyorum iki evladınızı Rabbim size bağışlasın yüksek ihtimalle hamile değilsiniz olsaydı çıkardı yaşınız kaç acaba bence mutlaka doktora görünün erken menopoz diye bir şey var Allah korusun öyle bir şey varsa önlemini alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?