- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
kızlar size sorum şu: diyelim ki yumurtlama günüm 10 mart. 10 mart gününün akşamı girilen ilişki sizce zamandan kayıba mı neden olur? 9 mart gecesi girilse ilişkiye daha mı güvenilir olur. doktorum bana adetin 12-14-16. günleri ilişki olmalı dedi. yumurtlama 14. gün ama sabah saatlerinde mi başlıyor kaç saat sürüyor anlamadım ki. yumurtlama testi aldım bir işe yaramadıbu konular burada daha önce konuşulmuş olabilir ama çok moralim bozulduğu için girip bakamıyorum pek. nolur anlayış gösterin
Canim 30gunde bir adet oluyosan yumurtlama günün ortalama 16.gun oluyo.28gunde biroluyosan 14.gun yumurtlama oluyor. garantiye almak 12 14 16 iliski öneriyoruz..saati onemli degil zaten Sperm 72 saat senin icinde canli kaliyor..bide 20dk ayaklar havada olacak ayaga kalkmayacaksin ilişkiden sonra..
Onemli degil canim ne demek.günler sonra gelen ilk cevap için teşekkür ederim :) dediklerini tam olarak yapıyorum aslında.bu gün adetimin 12. günü ve adetim 28 günde bir oluyor. benim bu soruyu sormamdaki amaç şu. ben mesleğimden dolayı gün boyu ayakta kalıyorum. mesela tam yumurtlama günümde ama gece ilişki olsa, ertesi gün (15. gün ) sürekli ayakta olmam olumsuz etkiler mi acaba. kendi kendime düşündüğümde adetin 14. günü yumurtlama sabahtan başlasa diyorum acaba ilişki gece olunca yumurtlamanın sonlarına mı yetişmiş oluyoruz :) off belki çok saçma bilmiyorum. 1 yıldır her ay üzüntüartık iyi bir doktora gidip ciddi anlamda muayene olucam ama doktora gidip çocuğum olmuyor dersem ilk önce benden kan testi dışında ne ister acaba?eşimin sperm testi normal çıktı. benim kan testlerimde de bir şey yok. kist te görmedi. bunlardan sonra ilk yapılması gereken şey ne ki acaba? çok soru sordum ama hepsini cevaplamak zorunda değilsin :) genel olarak soruyorum
bense hep adetimin bitmesini bekliyorum doktora gitmek için. alttan bakar zannediyorum çünkü. gerçi daha cesaret edemedim doktora gitmeye. sadece bir defa başka birşey için kadın doğum doktoruna gittim. o zaman bu konuyu da söyledim işte eşimden sperm testi istedi. onda sorun çıkmadı. benden de ultrasonla bakıp kist falan yok dedi. şimdi ben herhangi bir hastaneden adetimin 2. günü fsh hormonu testi istiyorum diye kan vereyim. sonra da herhangi bir gün iyi bir kadın doğum doktoruna bunun sonucunu göstereyim. şimdilik başka birşeye gerek yok değil mi? çok bilgi sahibi değilim o yüzden soruyorum
kızlar size sorum şu: diyelim ki yumurtlama günüm 10 mart. 10 mart gününün akşamı girilen ilişki sizce zamandan kayıba mı neden olur? 9 mart gecesi girilse ilişkiye daha mı güvenilir olur. doktorum bana adetin 12-14-16. günleri ilişki olmalı dedi. yumurtlama 14. gün ama sabah saatlerinde mi başlıyor kaç saat sürüyor anlamadım ki. yumurtlama testi aldım bir işe yaramadıbu konular burada daha önce konuşulmuş olabilir ama çok moralim bozulduğu için girip bakamıyorum pek. nolur anlayış gösterin
Canim kadin dogumada adetin 2.yada 3.gunu gunu gideceksin alttan bakacak yumurtlamana..tedaviye baslarsa adetin 2.yada 3.gunu başlar oyuzden adetliyken gitmen gerek.hormonlarida fsh olarak degilde kadinlik hormonlarina baktir..
ovulasyon test kiti almanızı tavsiye ederim. ben kullandım ve faydasını gördüm birde belki tüplerinizde tıkanıklıkta olabilir.rahim filmi çektirdinizmi ? ben çektirdikten sonra hamile kaldım.
rahim filmi çektirmedim ama artık çektirmeye karar verdim. bu çok ağrılı bir şey mi? gerçi bebek için her şeye katlanılır ama yine de tedirgin oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?