Bir Gün Pişman Olur mu

ınsaalah canım, ınan ılk zamanlar acımdan yerımde duramıyodum, gece gunduz aglıyodum, bende senın gıbı face profılıne hep bakıyodum, ılk once face profılıne bakmayı bırak, kendını uzmekten baska bı ıse yaramıyo, ve yasın daha cok kucuk ondan bu kadar etkılenıyosun canım, gun gelecek bu gozyasların sana anlamsız gelecek, emınım kı rabbım karsına daha guzel bı ınsan cıkartacak, sadece sabret ve dua et..

Teşekkürler destekleriniz olmasa napardım bilmiyorum..

:((((( çok üzüldüm duygularını çok iyi anlıyorum ve birgün sanki başıma geleceğini hissediyorum, o kızın yaptığı kötülüklerinin hepsini güzelliği mi örtüyor çok yazık, toparlanman yeniden sevmen zaman alacak yaşın daha küçükse hiç sorun etme geçecek nasıl olsa

Keşke bende sizin gibi düşünebilsem.. İnanın kendimi hiç genç hissettmiyorum bu yaşadıklarımdan sonra

Allah senden de razı olsun canım benim. Umarım sen benden daha çok mutlu olursun. İyi bir insan olmak her zaman işe yarar güzelim, sen aşkın için her şeyi yapmışsın, o utansın. Ve sana yemin bile edebilirim pişman olup bi gün döneceğinden. Böyle karaktersiz erkekler, tutarsızve ne istediğini bilmeyen tipler oluyor.. O kızdan ayrılınca sana, senden ayrılınca ona. Allah onu ıslah etsin.

amin.. tamda dediğiniz gbi tutarsız ve ne istediğini bilmiyor.. Onu sevdiğim için utanıyorum

Allah razı olsun beni rahatlattınız

canım ben biriyle görüşüyordum senın kaar sevmesemde deger verıyordum sonuçta...o benı aldattı facebook tan ögrendım dedimki hep dualarımda ALLAH'IM o kızda onu aldatsın oda benım gibi facenden ögrensin dedım hep ....rabbim o kadar büyükküüüüüüüüü

sopası yok dedikleri bu olsa gerekki kız da güya ona çok aşıktı ben kızla konuşunca ögrendım herşeyı

kız bunu öle bir aldattıkı oda benm gibi facenden ögrendi kız dudak dudaga resimlerini koydu başkasıyla facene .....ohhhhhhhhhhh dedimmmmm ohhhhhhhhhhhhh

nekadar üzüldü cümle alemede resil oldu ohhhhhhhhhhh

umarım sende birgün ohhhhhhhhh diyiceksin

hem bitmiş bir ilşkide tekrar başlıyınca insanlar fazla mutlu olmuyorlar merak etme yakında finişşşşşş derler

Canım okurken sanki üzüntünü içimde hissettim, o kadar içten anlatmışsın ki olanları. :14:
Ama canım ilahi adalet diye birşey var sen hiç merak etme, elbet o da bedelini çekecek sana bu yaşattıkları için; Allah aşkına bir insanı bu kadar üzerek kurulan mutluluktan hayır mı gelir!! :20: Ama olan olmuş artık, evet zor biliyorum ama güçlü olmasın onun gibilere inat..
Onu düşünmek yerine ilgini başka insanlara,başka uğraşlara ver mesela..gez,dolaş, yemek yap,kitap oku vs..Başka insanlarla,arkadaşlarınla vakit geçirmek iyi gelir. Ona ait herşeyi yok et, sana onu hatırlatan herşeyi bence bir süre face i kapat ya da girme hatta asla onun face i ne girme. ne demişler "gözden ırak olan gönülden de ırak olur". Kendini bırakma güçlü ol,:34:

seni kimler aldıı kimler öpüyor seni.. aynı durumdayım ben de hala derbeder geziyorum inşallah pişman olur be bir gün daha 1 ay geçmeden ayrılalı başka biriyle konuşmaya başlamış benimkide..

Pişman olsa da olmasa da sonuç değişmez ki? Olanları ne unutmak mümkün ne affetmek. Hatta pişmanlıktan yataklara düşse, isminizi sayıklayarak ölse ne değişir? Onu o halde görünce sırtınızdaki bıçak çıkar sanıyorsanız ııhh çıkmaz. Bu beklenti yaranızı derinleştirmekten başka işe yaramaz. Bu adamın sevginize layık olmadığını anlamaya başladıkça iyileşmeye de başlayacaksınız yavaş yavaş. Sizi silmiş atmış, acımasız hatta facebook şifresini değiştirmeyi bile akıl edemeyecek kadar sizi unutmuş biri için yıkılmaya değer mi? Yaşadıklarınız hiç kolay değil ama gururunuz sizi ayakta tutsun.

Son düzenleme:
Uzulmemelisin.o insani sevmis olabilirsin ama daha onemlisj alti yil gecirmissiniz herseyin o olmus iste bu hata malesef simdi baska seylerle hayatini doldurmalisin .onun mutlulugu neden senin mutsuzlugun olsun ki o mutlu geziyo egleniyor diye sen niye mutsuz olasin kendine bunu mu layik goruyosun .yapma...

Back
X