BIr gun senden gidecegim

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Iyiyken iyiyiz de
Uymuyoruz birbirimize
Ne ben sana goreyim ne sen bana
Pahali hediyeler, atesli sevismeler..
Uzun muhabbetler, romantik siirler,
Ortak cocuklar, canlarimiz.
O gun geldiginde hic biri durduramayacak alimacak karari.

Dusunuyorum da acaba ozler miyim seni? Yoksa kangren parmakti kestim attim der miyim?
Bir kac saat gozum gormese ozledigim gibi mi olur? Ettigimiz kavgalar sonrasi "bitecek bir gun bitecek" diye dusunmenin verdigi ferahlik gibi mi?

Bedenin baska bir bedenle bulustugunda deli gibi kiskanip,18) pisman olur muyum? Olur da hayatima biri girerse seninle kiyaslar miyim?

Hasta oldugumda sen umursamazken beni sevmedigini dusunup kahroluyorum ya, sen yokken sukreder miyim, bedenim hasta olsa da ruhumun kirilmadigina?

Hem kesin ayrilacakmisiz hem hic ayrilamazmisiz gibi hissetmem degil mi o gun?
Ayrildik ve bitti der yoluma bakarim.
Cocuklarim ve ben zor ama ozgur bir hayat yasarim.
Uzerimde erkek egemen baskilar kurulmadigi, hobilerim olan, sacma sapan toplumsal ailesel deger yargilarinin yonetmedigi bir hayat.
Kendi hatalari icin bile beni suclayan, elestirmeyi hayat gayesi edinmus bir esten kurtulacagim.
Bir gun senden kurtulacagim, ve o gun herkesin gozu onunde, ve senin de, bir sigara yakip kutlayacagim kadinin yapmamasi gereken seyler listenden bir maddeyi karalamami ve ruhumun ozgurlugunu.

Nedense bana da bir gün gidecekmişim gibi geliyor.
Ama ben de aynı senin sorduğun soruları sorup duruyorum kendime..:KK14:
En azindan cocugunuz yok. Olasi ayrilikta gorusme olmaz, biz muhtemelen her hafta gorusuruz. Kurtulusum olur mu acaba? Neden hersey bu kadar zor olmak zorunda?
Hepi topu en fazla 60 senemiz var onu da mutlu mutlu gecirsek ne olurdu ki?

En azindan cocugunuz yok. Olasi ayrilikta gorusme olmaz, biz muhtemelen her hafta gorusuruz. Kurtulusum olur mu acaba? Neden hersey bu kadar zor olmak zorunda?
Hepi topu en fazla 60 senemiz var onu da mutlu mutlu gecirsek ne olurdu ki?

Sizin huzursuzluk sebepleriniz ne ki?
Neden böyle oluyor?
Off bilmiyorum ki çok mu zor :(

Sizin huzursuzluk sebepleriniz ne ki?
Neden böyle oluyor?
Off bilmiyorum ki çok mu zor :KK43:
Cok zor bir tane degil ki.
Birbirimize gore degiliz kisaca.
Ne o beni istedigi kaliba sokabildi, ne ben onun soktugu kaliba sigabildim.
Hayir neden istedigi gibi birini asik etmedi ki kendine?
Beni neden bu kapana soktu?
Cok fedakarliklar yaptim ama bir anlami olmadi. Yaptigim fedakarligin karsiligini alamamak beni hircinlastirdi.
O ise istedikce istedi. Abarttikca abartti. Yetmedi.
Kirilip kirilip yapistirilan bir vazo. Artik kirik olmayan bir yeri yok.

Hepimiz gitmek istiyoruz da cesaret edemiyoruz niye neden bilmiyorum. ...onun başkasıyla evlenip çok mutlu olma ihtimali mi yoksa bize yaptıkları haksizliklarin onların yanına kar kalmasimi yada yeni kuracagimiz hayatta mutlu olamama korkusumu ....vs....vs kısacası cesaretsizim

Birbirinize uygun olmadığınızı ne zaman anladınız ki evlenmeden önceyse bile bile lades demişsiniz demektir evlilikten sonraysa bu çoğu kişinin başına gelen bir şey...

Bugun yine o gunu bekliyorum.
2yil belki 3.
Sartlar ah sartlar!
Bugun beni sana baglayanin sadece sartlar oldugunu dusunuyorum.
Yarin yine sevecegim seni belki ama bugun?
Bugun gidecegim gunu bekliyorum.

Bunları okurken korkuyorum çok korkuyorum, ya benim de başıma gelirse... Hep tek taraflı fedakarlık beklenirse diye...

Evet o gune cok yaklastim artik.
Senden gidemedim belki ama sen benden coktan gittin.
Ve artik gecti.
Gelme artik neye yarar. Seneler degil artik aylar, belki gunler kaldi vuslata.
Senden ayrildigim gun kendime kavustugum gun olacak.
Icimi buruk bir huzurla kaplayan dusuncelerin heyecanindan uyuyamiyorum.
Gecti..
Gecti...

Evet o gune cok yaklastim artik.
Senden gidemedim belki ama sen benden coktan gittin.
Ve artik gecti.
Gelme artik neye yarar. Seneler degil artik aylar, belki gunler kaldi vuslata.
Senden ayrildigim gun kendime kavustugum gun olacak.
Icimi buruk bir huzurla kaplayan dusuncelerin heyecanindan uyuyamiyorum.
Gecti..
Gecti...
Ay ne oldu? Anlatmak ister misiniz? Sorun ne tam olarak?

Iyiyken iyiyiz de
Uymuyoruz birbirimize
Ne ben sana goreyim ne sen bana
Pahali hediyeler, atesli sevismeler..
Uzun muhabbetler, romantik siirler,
Ortak cocuklar, canlarimiz.
O gun geldiginde hic biri durduramayacak alimacak karari.

Dusunuyorum da acaba ozler miyim seni? Yoksa kangren parmakti kestim attim der miyim?
Bir kac saat gozum gormese ozledigim gibi mi olur? Ettigimiz kavgalar sonrasi "bitecek bir gun bitecek" diye dusunmenin verdigi ferahlik gibi mi?

Bedenin baska bir bedenle bulustugunda deli gibi kiskanip,18) pisman olur muyum? Olur da hayatima biri girerse seninle kiyaslar miyim?

Hasta oldugumda sen umursamazken beni sevmedigini dusunup kahroluyorum ya, sen yokken sukreder miyim, bedenim hasta olsa da ruhumun kirilmadigina?

Hem kesin ayrilacakmisiz hem hic ayrilamazmisiz gibi hissetmem degil mi o gun?
Ayrildik ve bitti der yoluma bakarim.
Cocuklarim ve ben zor ama ozgur bir hayat yasarim.
Uzerimde erkek egemen baskilar kurulmadigi, hobilerim olan, sacma sapan toplumsal ailesel deger yargilarinin yonetmedigi bir hayat.
Kendi hatalari icin bile beni suclayan, elestirmeyi hayat gayesi edinmus bir esten kurtulacagim.
Bir gun senden kurtulacagim, ve o gun herkesin gozu onunde, ve senin de, bir sigara yakip kutlayacagim kadinin yapmamasi gereken seyler listenden bir maddeyi karalamami ve ruhumun ozgurlugunu.
evlilik zor, evliliği sürdürmek zor, sürdüremeyince medeni bir şekilde boşanmak zor, boşandıktan sonrasını düşünmek zor. ama en zoru da vaktiyle kalbinin yanında ısındığın insanın el oluşuna adım adım şahit olmak heralde. ben de diyorum ki "her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır." seni sen olmaktan uzaklaştıran insanlardan gitmen belki de hayırlı olandır.

Back
X