bir gün sinirden öldürcek bu adam beni :(

Yönlendirmek değil amacım o saydığınız maddeleri uygulayan bi insanda değilim ben onun kararlarına saygım var her zaman izin almadı diye de bi olay yok zaten ortada ama bana daha bir gün önce icsemde sana söylücem diyip ertesi gün içip bana söylememesi ben onu hic bi şekilde sıkmam hatta kendisi arada kıskandırmak için kızdırır beni bizim iliskimizde ne yapıyosak haber veririz birbirimize hatta o her anımı bilir evde ne yaptığımı bile yönlendirmek hayatta yapmak istediğim en son şey ona o bir birey icebilir de istediği yapabilir ama ben onun hayatındasam doğru yada yanlış ne yaptığını bilmem en büyük hakkım

Egomu tatmin etmek için neden bunu kullanayım ki ben ona küçük biseyi bile haber vermesem kıyamet koparken o bana söz vermisken söylemedi söylemeseydi o kelimeyi tek kelime etmezdim çünkü eskiden de hep içiyor du sonradan haberim oluyordu ben sözünde durmamasına çok kızdım ama aşırı tepki verdim biliyorum aradım buradaki yorumlardan sonra özür diledim zaten farkındayım hatamın

eşine verdiğin yüz , astar istemesine sebep ..
normalde de içiyorsa sorun yapma ..

O sana bu konuda baski yapip sorun cikariyorsa sen de tepki vermekte haklisin. Ayni seyi ben de yapiyorum aslinda kizmicagim birseyse bile o bana bir konuda kizip kendi dikkat etmiyorsa tepki veririm. Ben icmesine kizdin sandim. Durum boyleyse haklisin kesinlikle. Ama cok dert etme uyar bidahakine dikkat edip etmeyecegine bak hala dikkat etmiyosa iyi bi paparayi haketmis demektir. Senin sozunu dikkate almadigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…