Bizim Türk kadinlarinin klasik sorunu eşlerini sevgililerini çocukları zannediyorlar.sigara içme içki içme o arkadaşını sevmedim görüşme bilgisayarda çok takılma Playstation oynama sonra da kaçırıyorsunuz kendinizden.herkes bir birey size sormak zorunda değil onun bedeni beyni düşüncesi isteği. Niye yonlendirmek istiyorsunuz.
Yönlendirmek değil amacım o saydığınız maddeleri uygulayan bi insanda değilim ben onun kararlarına saygım var her zaman izin almadı diye de bi olay yok zaten ortada ama bana daha bir gün önce icsemde sana söylücem diyip ertesi gün içip bana söylememesi ben onu hic bi şekilde sıkmam hatta kendisi arada kıskandırmak için kızdırır beni bizim iliskimizde ne yapıyosak haber veririz birbirimize hatta o her anımı bilir evde ne yaptığımı bile yönlendirmek hayatta yapmak istediğim en son şey ona o bir birey icebilir de istediği yapabilir ama ben onun hayatındasam doğru yada yanlış ne yaptığını bilmem en büyük hakkım
Belki baskıcı değilsin ama egon tavan yapmış
Bana nasıl haber vermez diye dövünüyorsun farkında mısın, bu içme demekten daha kötü
Söylemişte haber vermemiş, sana haber verse ne olacak, dikkatli ol deyince ayılacak mı birden nedir ? Mesele onu merak etmen değil, kontrol egonun tatmin olmaması
Boşa uzatmışsın ve o da sonunda herkesin vereceği bir cevap vermiş
Ara güzel güzel konuşun, uzatılacak bir şey değil
Egomu tatmin etmek için neden bunu kullanayım ki ben ona küçük biseyi bile haber vermesem kıyamet koparken o bana söz vermisken söylemedi söylemeseydi o kelimeyi tek kelime etmezdim çünkü eskiden de hep içiyor du sonradan haberim oluyordu ben sözünde durmamasına çok kızdım ama aşırı tepki verdim biliyorum aradım buradaki yorumlardan sonra özür diledim zaten farkındayım hatamın
Onun hayatına müdale etmeyi sevmem yapmam da zaten ama bu farklı bisey ben icseydim onunda haberi olmasaydı kıyamet kopardı.2 seneyi gecik beraberiz bunun için sıkılan adam zaten gitsin o benim nerde ne zaman ne yaptığımı bilmek istiyosa benimde onun ne yaptığını bilmem en büyük hakkım ben onun yemesine içmesine müdale etmiyorum anlamıyosunuz iciyorum deseydide tek kelimem dikkatli ol iyi eğlenceler olacaktı oda biliyor kızmıcagımı ama benim kızdığım nokta telefonda sürekli konuştuk o gece söyleyebilirdi çok tepki verdiğimi anlayıp özür diledim zaten ama herkesin ilişki yaşayış tarzı farklıdır ben böyle yaşıyorum doğru yada yanlış teşekkürler cevabınız icin
O sana bu konuda baski yapip sorun cikariyorsa sen de tepki vermekte haklisin. Ayni seyi ben de yapiyorum aslinda kizmicagim birseyse bile o bana bir konuda kizip kendi dikkat etmiyorsa tepki veririm. Ben icmesine kizdin sandim. Durum boyleyse haklisin kesinlikle. Ama cok dert etme uyar bidahakine dikkat edip etmeyecegine bak hala dikkat etmiyosa iyi bi paparayi haketmis demektir. Senin sozunu dikkate almadigi icin.