• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gün sinirden öldürcek bu adam beni :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese erkek arkadaşım dün arkadaşlarıyla balığa gitcekti bende içersin kesin dedim oda hayır içmicem hem içsemde sana önceden haber veririm dedi tamam dedim bu gün 10 dk iş yerine uğrayım dedim gittim çok başım ağrıyo hep votkadan diye azından kaçırdı bende hani içmemiştin haber vercektin sen dedim ben gidiyorum dedim aldım çantamı çıkarken kolumdan tuttu ya dur diye ben bıraktım tam kapıdan çıkarken çıkarsan kötü olur dedi bende haber vermedin dedim içtim lan işte diye bağırdı çıktım gittim az önce aradı ben biz seninle konuşmuştuk dün dedim bana benim haberim yoktu sonradan gittiler aldılar dedi sen böyle arkanı dönüp gitceksen ben bu saaten sonrada haber vermem dedi kapattı yüzüme elim ayağım titiriyo sinirden haklımış gibi üste çıkmaya çalışıyo ben mi çok abartmışım sizce ne düşünceğimi bilmiyorum morelim çok bozuk :(

Yasaklar baskilar yalanlari dogurur.. o da bir birey ve kendi kararlarini kendi alabilecek yasta muhtemelen. Ben iliskilerde bu sekikde baskilari yanlis buluyorum

Bende bu herseyi haber verme isiini anlamiyorum
Icki icersen haber ver ne demek ki? Su icerkende gaber versinmi?
Onun icin neyin iyi veya kotu oldugunu sen dahami iyi biliyorsun?
Alkol aliyorsa aliyordur bu onun keyfi,ama diyorsan alkolik biri ozaman ona alkolu biraktirana kadar sen onu birak bence daha mantikli
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama anladigim kadariyla cok KÜÇÜKsunuz. bence ikinizde ben herseyi bilirim bu yuzden ben ne dersem onu yapacaksin demeyi birakin egonuzu baska turlu tatmin edin

Sizin yaklaşımınızdan kaynaklanmış bir durum. Yani en başından duruma böyle yaklaşmasanız belkide haber verecekti. Alkol konusunda hassasiyetiniz mi var?

Yasaklar baskilar yalanlari dogurur.. o da bir birey ve kendi kararlarini kendi alabilecek yasta muhtemelen. Ben iliskilerde bu sekikde baskilari yanlis buluyorum

baskı kurmuyorum ben ona içmeside sorun değil ama sorun olan bana haber vericem diyip haber vermemesi oda biliyo içiyorum dese dikkatli ol demekten başka bişey demiceğimi telefonda o kadar konuştuk dün söyleyebilirdi benim kızdığım konu bu yoksa baskıyı bende sevmem yapmam zaten ama söylücem diyip söylememesi sinirimi bozan konu yinede çok abarttım diye arasam mı ki diye düşünüyorum

Sizin yaklaşımınızdan kaynaklanmış bir durum. Yani en başından duruma böyle yaklaşmasanız belkide haber verecekti. Alkol konusunda hassasiyetiniz mi var?

hayır hatta otururuz birliktede içeriz o bana söylediğinde ben sadece ona dikaktli ol derim içme etme diye hiç bi şekilde o konuda baskı yapmadım daha dün konuşmuşken bu konuyu haber vericem diyipte vermemesi canımı sıkan

hayır hatta otururuz birliktede içeriz o bana söylediğinde ben sadece ona dikaktli ol derim içme etme diye hiç bi şekilde o konuda baskı yapmadım daha dün konuşmuşken bu konuyu haber vericem diyipte vermemesi canımı sıkan

Anlıyorum. Haber vermemesine bozulmanız normal ama çok da büyütmeyin bence. Doğru düzgün bir şekilde iletişim kurarsanız hallolur diye düşünüyorum.

Bende bu herseyi haber verme isiini anlamiyorum
Icki icersen haber ver ne demek ki? Su icerkende gaber versinmi?
Onun icin neyin iyi veya kotu oldugunu sen dahami iyi biliyorsun?
Alkol aliyorsa aliyordur bu onun keyfi,ama diyorsan alkolik biri ozaman ona alkolu biraktirana kadar sen onu birak bence daha mantikli
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama anladigim kadariyla cok KÜÇÜKsunuz. bence ikinizde ben herseyi bilirim bu yuzden ben ne dersem onu yapacaksin demeyi birakin egonuzu baska turlu tatmin edin

21 yaşımdayım eğer o benim hayatımdasa ne yaptığını bilmem en büyük hakkım su içmekle içki içmenin arasında çok büyük fark var çok içipte kazada yapabilir kendinide kaybedebilir neyse sorun olan onun içmesi değil zaten daha dün bana haber vericem diyipte haber vermemesi eğer o kelimeyi kullanmasaydı tek bi kelime bile etmicektim ona baskıcı bi insan değilim ben onun kararlarına da yapmak istediklerinede saygım var önyargılı davranmayın lütfen

Anlıyorum. Haber vermemesine bozulmanız normal ama çok da büyütmeyin bence. Doğru düzgün bir şekilde iletişim kurarsanız hallolur diye düşünüyorum.

arayım mı sizce konuşmak için

Rica ederim. Tatlıya bağlanır umarım gelişmeyi yaz buraya merak ederim.

aradım bağırdı sen nasıl dönüp arkanı onca insan içinde gidersin diye yüzüme kapattı şimdide telefonu kapalı canım :(

aradım bağırdı sen nasıl dönüp arkanı onca insan içinde gidersin diye yüzüme kapattı şimdide telefonu kapalı canım :(

Kötü olmuş. Ama düzelir sıkma canını. Sen üstüne düşeni yaptın sıra onda. Biraz düşünsün ,bence o da anlar büyütülmemesi gereken bir durum olduğunu.

Anlamadım içki içiyorum haberin olsun diye neden diyecekki size çok saçma içki kullanan biriyse bunu biliyorsanız öyle kabul ettiniz demektir arayıp içebilir miyim diye izin alacak değil ki ha eğer içki kullanmasından genel olarak rahatsızsanız ayrılırsınız ama si haber vermedi kısmındasınız dikkat er demek için mi yani koskoca adam.

Cok komik malesef... Icki icerken haber ver nedir yani... Bi de haber vermedin diyip trip atmak falan. Isterseniz tuvalete giderken de haber versin, eger haber vermezse kavga cikarin. Bu ornegi de normal davranmadiginizi belirtmek icin veriyorum. Ben bile daraldim, böyle giderse iliskinizin ömrü cok uzun olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence Cok Ustune gitme,Biseyin Ustune Gidersen kotulesir,Sen Alttan Al Ve Baris..Yine Yaparsada Oyld birsey,konus bence onla:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla kusura bakma canım ama bende anlamadım, ben içeceksem kocamı arayıp bak ben içiyorum demem, desem "eee yani" diye şoka girer herhalde

Son düzenleme:
Anlamadım içki içiyorum haberin olsun diye neden diyecekki size çok saçma içki kullanan biriyse bunu biliyorsanız öyle kabul ettiniz demektir arayıp içebilir miyim diye izin alacak değil ki ha eğer içki kullanmasından genel olarak rahatsızsanız ayrılırsınız ama si haber vermedi kısmındasınız dikkat er demek için mi yani koskoca adam.

biz birbirimizin her anını biliyoruz sonuçta içerken de benimle konuştu söyleyebilirdi en azından izin alsın demiyorum zaten bende kendiisi dedi daha dün içerken haber vercem artık sana diye ben aynısını yapsaydım yapmadığını bırakmazdı ben ilk adımı atıp aradım çok büyüttüm diye zaten

Back
X