• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gün sinirden öldürcek bu adam beni :(

valla kusura bakma canım ama bende anlamadım, ben içeceksem kocamı arayıp bak ben içiyorum demem, desem "eee yani" diye şoka girer herhalde

zaten dün sürekli telefonda konuştuk dün saklamasının bi anlamı yok ki kızmıcağımı biliyo ama söylemedi ben içmesine bişey demiyorum onu başta madem içrken haber veririm sana diye beklentiye sokmasaydı beni ben baskıcı bi insan değilim o sözünde durmadı

zaten dün sürekli telefonda konuştuk dün saklamasının bi anlamı yok ki kızmıcağımı biliyo ama söylemedi ben içmesine bişey demiyorum onu başta madem içrken haber veririm sana diye beklentiye sokmasaydı beni ben baskıcı bi insan değilim o sözünde durmadı

anladım canım, merak etme diye söylememişte olabilir

Cok komik malesef... Icki icerken haber ver nedir yani... Bi de haber vermedin diyip trip atmak falan. Isterseniz tuvalete giderken de haber versin, eger haber vermezse kavga cikarin. Bu ornegi de normal davranmadiginizi belirtmek icin veriyorum. Ben bile daraldim, böyle giderse iliskinizin ömrü cok uzun olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ona haber ver demedim o kullandı o kelimeyi içerken haber veririm sana aşkım diye ben sözünü tutmamasına kızıyorum onun kızmıcağımı oda biliyo o kadar telefonda konuştuk söyleyebilirdi

ben ona haber ver demedim o kullandı o kelimeyi içerken haber veririm sana aşkım diye ben sözünü tutmamasına kızıyorum onun kızmıcağımı oda biliyo o kadar telefonda konuştuk söyleyebilirdi

O zaman haber veririm dediginde siz;gerek yok sen cocukmusun,bana haber verince ne olacak ki,gibi seyler soyleseydiniz.baska konuda belki bir derece ama icki konusunda cok sacma haber vermek.ortam olmustur icmistir oban durup seni mi aramaliydi? Senin de dedigin gibi o bir ADAM cocuk degil.....

Arkadas ortaminda unutmus olabilir, o kadar takarak en cok kendi huzurunuzu kaciriyorsunuz farkinda misiniz ? Muhtemelen laf olsun diye haber veririm dedi ve unuttu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz birbirimizin her anını biliyoruz sonuçta içerken de benimle konuştu söyleyebilirdi en azından izin alsın demiyorum zaten bende kendiisi dedi daha dün içerken haber vercem artık sana diye ben aynısını yapsaydım yapmadığını bırakmazdı ben ilk adımı atıp aradım çok büyüttüm diye zaten

Aranizda oyle bir iliski varsa bilemem( haber verip vermeme konusunda) ama sevgiliniz daha cok sizin tepkinizin buyuklugune kizmis gibi geldi bana. Yani haber veririm demistin halbuki deyip askolsun demek baska, cok buyuk kabahat gibi buyuk tepkiler baska.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

O zaman haber veririm dediginde siz;gerek yok sen cocukmusun,bana haber verince ne olacak ki,gibi seyler soyleseydiniz.baska konuda belki bir derece ama icki konusunda cok sacma haber vermek.ortam olmustur icmistir oban durup seni mi aramaliydi? Senin de dedigin gibi o bir ADAM cocuk degil.....

O benim her anımı bilmek istiyorsa bende onun her anını bilmem en büyük hakkım zaten o ortamın içindeyken benimle telde konuşuyordu söyleyebilirdi aslında büyütülcek biseyde yok konuştuk barıstık zaten ama benim arada sinir patlamaların oluyo engel olamıyorum kendime benim ona saygım var kararlarına zaten hatta kendiside söyler sen beni sıkmıyosun diye baskıcı bi insan değilim öyle bi iliskimizde yok zaten ama birden duyunca nedense aşırı tepki verdim

Aranizda oyle bir iliski varsa bilemem( haber verip vermeme konusunda) ama sevgiliniz daha cok sizin tepkinizin buyuklugune kizmis gibi geldi bana. Yani haber veririm demistin halbuki deyip askolsun demek baska, cok buyuk kabahat gibi buyuk tepkiler baska.

Hatamı anlayıpta aradım zaten cnm çok tepki verdim bide gerginim bu günlerde ondan da oldu galiba

Barismaniza sevindim :)

Baskici yahut dayatmaci iliskilere ben de karsiyim ama her iliskinin kendi icinde bir sistematigi vardir ve disardan bakinca bize abes gelen seyler iliski icersindeki bireylere gore normal olabilir.. o yuzden konu sahibesine de yuklenmemek lazim. Zira karsi taraf da her yapilandan haberdar olmak istiyormus. Bu acidan bakinca sizin de bi talebiniz gayet hakli gorunuyor

Son düzenleme:
Hatamı anlayıpta aradım zaten cnm çok tepki verdim bide gerginim bu günlerde ondan da oldu galiba

Sevindim barismaniza:) iki gunluk dunya zaten, sevginizin tadini cikarin...

İçerken haber vermekte nedir ya ,çok ergence,haber verse ne olacaktı ,gidip mani mi olacaktınız ,yada ohh tamam içiyor ,haberim var mı diyecektiniz,haberiniz olsa ne olacaktı merak ettim açıkçası

Barismaniza sevindim :)

Baskici yahut dayatmaci iliskilere ben de karsiyim ama her iliskinin kendi icinde bir sistematigi vardir ve disardan bakinca bize abes gelen seyler iliski icersindeki bireylere gore normal olabilir.. o yuzden konu sahibesine de yuklenmemek lazim. Zira karsi taraf da her yapilandan haberdar olmak istiyormus. Bu acidan bakinca sizin de bi talebiniz gayet hakli gorunuyor

Dışardan bakınca herkes beni baskıcı herseyine karışan ona cocukmus gibi davranan biri gibi gördü ama inanın karısmam oda bi birey ama o benim hayatıma yeterince mudale ediyor ben sadece sözünde durmadı diye bu kadar tepki gösterdim beni anladığın için çok teşekkür ederim canım

İçerken haber vermekte nedir ya ,çok ergence,haber verse ne olacaktı ,gidip mani mi olacaktınız ,yada ohh tamam içiyor ,haberim var mı diyecektiniz,haberiniz olsa ne olacaktı merak ettim açıkçası

Olaya çok farklı yerden bakıyosunuz o benim sevgilim yaptıklarını bilmem müdale edicem anlamına gelmiyor ama bilmek en azından ne yaptığını bilince içim rahat oluyor onunda aynı her anımı ne zaman nerde olduğumu bilir ve bu normal bisey oda bana söyleseydi iyi eğlenceler askm diyip kapatacaktım telefonu aynı şeyi ben ona yapsaydım büyük sorun çıkardı bizim iliskimiz böyle ben zaten aşırı tepki gösterdiğimi anladım aradım ama sevgilinin ne yapıyo diye bilmem en büyük hakkım diye düşünüyorum herkesin ilişkiye bakış acısı farklıdır

Adamin yedigini ictigini de sen kontrol etmeyr calisiyorsan sikinti var. Adam zaten kacacak yer arar bir sure sonra. Birak arkadaslariyla istedigini yapsin karisma.

merhaba herkese erkek arkadaşım dün arkadaşlarıyla balığa gitcekti bende içersin kesin dedim oda hayır içmicem hem içsemde sana önceden haber veririm dedi tamam dedim bu gün 10 dk iş yerine uğrayım dedim gittim çok başım ağrıyo hep votkadan diye azından kaçırdı bende hani içmemiştin haber vercektin sen dedim ben gidiyorum dedim aldım çantamı çıkarken kolumdan tuttu ya dur diye ben bıraktım tam kapıdan çıkarken çıkarsan kötü olur dedi bende haber vermedin dedim içtim lan işte diye bağırdı çıktım gittim az önce aradı ben biz seninle konuşmuştuk dün dedim bana benim haberim yoktu sonradan gittiler aldılar dedi sen böyle arkanı dönüp gitceksen ben bu saaten sonrada haber vermem dedi kapattı yüzüme elim ayağım titiriyo sinirden haklımış gibi üste çıkmaya çalışıyo ben mi çok abartmışım sizce ne düşünceğimi bilmiyorum morelim çok bozuk :(

Hayır canım kesinlikle çok haklısın abartmamışsın . Sana sonuna kadar katılıyorum içki tam bi beladır her şeyin başıdır. Bilincini kaybeden bi insan da herşeyi bekleyebilirsin bence onunla bi süre konuşma akıllansın içki çok kötü bir şey...

Adamin yedigini ictigini de sen kontrol etmeyr calisiyorsan sikinti var. Adam zaten kacacak yer arar bir sure sonra. Birak arkadaslariyla istedigini yapsin karisma.

Onun hayatına müdale etmeyi sevmem yapmam da zaten ama bu farklı bisey ben icseydim onunda haberi olmasaydı kıyamet kopardı.2 seneyi gecik beraberiz bunun için sıkılan adam zaten gitsin o benim nerde ne zaman ne yaptığımı bilmek istiyosa benimde onun ne yaptığını bilmem en büyük hakkım ben onun yemesine içmesine müdale etmiyorum anlamıyosunuz iciyorum deseydide tek kelimem dikkatli ol iyi eğlenceler olacaktı oda biliyor kızmıcagımı ama benim kızdığım nokta telefonda sürekli konuştuk o gece söyleyebilirdi çok tepki verdiğimi anlayıp özür diledim zaten ama herkesin ilişki yaşayış tarzı farklıdır ben böyle yaşıyorum doğru yada yanlış teşekkürler cevabınız icin

Hayır canım kesinlikle çok haklısın abartmamışsın . Sana sonuna kadar katılıyorum içki tam bi beladır her şeyin başıdır. Bilincini kaybeden bi insan da herşeyi bekleyebilirsin bence onunla bi süre konuşma akıllansın içki çok kötü bir şey...

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim içmesine söyleseydi kızmazdım ama haberim olsa bisey olsa yapsa en azından içkili olduğunu bilicem suyla örnek veren olmuş içki ayrı bisey herşeyi yapabilir insan o haldeyken sadece haberim olsun istedim teşekkürler beni anladığınız icin

Bizim Türk kadinlarinin klasik sorunu eşlerini sevgililerini çocukları zannediyorlar.sigara içme içki içme o arkadaşını sevmedim görüşme bilgisayarda çok takılma Playstation oynama sonra da kaçırıyorsunuz kendinizden.herkes bir birey size sormak zorunda değil onun bedeni beyni düşüncesi isteği. Niye yonlendirmek istiyorsunuz.

Rahat bırakın birbirinizi
Adam nereye gittiğini söylüyor gerisini boşver
Içerken nie haber versinki?
Ister içer ister sı..r

21 yaşımdayım eğer o benim hayatımdasa ne yaptığını bilmem en büyük hakkım su içmekle içki içmenin arasında çok büyük fark var çok içipte kazada yapabilir kendinide kaybedebilir neyse sorun olan onun içmesi değil zaten daha dün bana haber vericem diyipte haber vermemesi eğer o kelimeyi kullanmasaydı tek bi kelime bile etmicektim ona baskıcı bi insan değilim ben onun kararlarına da yapmak istediklerinede saygım var önyargılı davranmayın lütfen

Belki baskıcı değilsin ama egon tavan yapmış
Bana nasıl haber vermez diye dövünüyorsun farkında mısın, bu içme demekten daha kötü
Söylemişte haber vermemiş, sana haber verse ne olacak, dikkatli ol deyince ayılacak mı birden nedir ? Mesele onu merak etmen değil, kontrol egonun tatmin olmaması
Boşa uzatmışsın ve o da sonunda herkesin vereceği bir cevap vermiş
Ara güzel güzel konuşun, uzatılacak bir şey değil

Back
X