• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir günah işledim..

yaşım 33..
evlenip ayrıldım oda ynı şekilde zaten ilerdi düzeyde bişey yaşamadık ben evlenmeden bu tür şeylere karşıyım
Hem bir şey yaşadım günahkarım, pişmanım diyorsun.Hem ileri düzey bir şey yaşamadık diyorsun.Evlenmeden önce karşıydın maden biraz kendinle çelişmedin mi?Yoksa sabah sabah ayarlarımızla mı oynuyorsun?

ya zaten ona çok dikkat ediyorum ama nasıl oldu bilmiyorum..zaten kolay kolay kimseye güvenmem bu zaten yıllar önce görüştüğüm biri yeniden başlamıştık ..ne mi yaptık öpüştük felan işte

hay Allah'ım yaşta 33 müş ama ilk okuyunca 17 -18 mi dedim

Hem bir şey yaşadım günahkarım, pişmanım diyorsun.Hem ileri düzey bir şey yaşamadık diyorsun.Evlenmeden önce karşıydın maden biraz kendinle çelişmedin mi?Yoksa sabah sabah ayarlarımızla mı oynuyorsun?
ne ayarı pardon ?
evlenip ayrıldım diyorum başka biriylede evlenmeden bu tür muhabbetlere girmek istemiyodum ama ne olduysa şeytana uydum diyorum ..
neyi anlamadınız ki ??

yazılanları okuyunca ilk başta cinsellik söz konusu düşündürülüp sonra öpüştüm diyerek bu muydu yani dememiz beklenmiş ve beklenilen cevaplar yazıldıktan sonra size göre küçük ama bana göre büyük bir şey diyilip sözde kendini dindar gösteriyor arkadaş.... ne diyeyim biz olalım günahkar...

yazılanları okuyunca ilk başta cinsellik söz konusu düşündürülüp sonra öpüştüm diyerek bu muydu yani dememiz beklenmiş ve beklenilen cevaplar yazıldıktan sonra size göre küçük ama bana göre büyük bir şey diyilip sözde kendini dindar gösteriyor arkadaş.... ne diyeyim biz olalım günahkar...
ben kendimi burda hiç tanımadığım insanlara dindar göstersem neolur göstermesem ne olur ???
bide ben aa seviişen öpüşenler kötümü dedimki bu yorumu yapıyosunuz ..

ne ayarı pardon ?
evlenip ayrıldım diyorum başka biriylede evlenmeden bu tür muhabbetlere girmek istemiyodum ama ne olduysa şeytana uydum diyorum ..
neyi anlamadınız ki ???????????????????????????????
Burada konu açıyorsanız yanlış anlaşılmamak için eksik yazmayın o zaman.

Bilmece gibi bi gunah isledim diyosun sadece .birliktemi oldun hayir bi gunah isledim.
Optunmu naptin:)))

33 yaşında genç bir kadın, erkek arkadaşını öptü diye neler düşünüyor.
Ondan sonra mutsuz ve hasta bir toplum oluyoruz.
Huysuz dul görümceler, kıskanç evde kalmış teyzeler , yalnız yaşayan sorunlu kayınvalideler.... Hep bundan .:KK12:

Bu değerler sizin için çok önemliyse flörtte etmemelisiniz bence.

bende 17 yaşlarında bir kızcağız nefsine hakim olmamadan sevgilisi ile birlikte olmuş sonra da pişman olup kendini suçluyo zannettim.

33 yaşında bir insansın sevgilinle sadece öpüşmüşsün bi şey olmaz :duduk:

bundan sonra dikkat edersin

ne ayarı pardon ?
neyi anlamadınız ki ??
evlenecekmisiniz peki?
ailen de sen de mutaassıp insanlarmışssınız yazdığına göre.
bu adamla buluşmaları nasıl ayarlıyorsun kızmıyorlar mı?

kimisine göre basit bir şey demen yeterli bence... öpüşmek basit bir şey değildir fitili ateşler daha çok günaha batırır ama siz öyle bir açmışsınız ki konuyu cinsellik yaşadınız sanıp bir çok kişi size destek olmak amacıyla yazıyor evlilik var mı diye ama siz 33 yaşındayım sadece öpüştüm diyorsunuz...

Sakin ol canım, eğer olanlardan sonra çok kötü hissettiysen o kötü hisleri hatırlayıp bir dahakinde daha dikkatli olursun.

evlenecekmisiniz peki?
ailen de sen de mutaassıp insanlarmışssınız yazdığına göre.
bu adamla buluşmaları nasıl ayarlıyorsun kızmıyorlar mı?
genelde biyere gider otururuz..öle eve hapis bi hayat yaşamıyorum ..iş çıkışı alır bazen okadar

Back
X