haha siz diyince farkettım atlı mı kovalıyoOkurken yoruldum valla, atlı mı kovalıyor? Sindire sindire yapın birkaç gün ara verince hemen kirlenmez merak etmeyin.
haha siz diyince farkettım atlı mı kovalıyoharbi öyle görunuyo
yok tatlım kirleniyo hemen çünkü köpeğim var ..
benımkı cok kirletiyo ya nedense ya da bana öyle geliyoBenim de var :) O kadar büyük bir kirlenme olmaz ki ama bence bir güne sığdırmaktansa bari 2-3 günde halledin, tamam belki yapılabilir ama yarısına gelmeden piliniz biter sanırım.
teşekkürler. bi önerin yok muKolay gelsin canim.
benımkı cok kirletiyo ya nedense ya da bana öyle geliyo
yarısında biterse ertesi gfün devam edrım yorun değil ama gün gün yapamam ben heryer karısır
inat ettimProgram yapın karışmaz :) Şu gün şurası şurası, bugün burası diye. Benim ev 2+1, yardımcı gelmesine rağmen 1 haftada temizleyemiyorum sjsjs. Gelin olmaz benden :/
inat ettimyaparım gibi gelıyo bana yaa
normalde düzenli ve temiz değilmBen bahar temizliği yapmıyorum, çok anlamsız bir temizlik. Eskiden soba yakarlarmış, haliyle ev kirlendiği için kış bitince sobalar kalkar genel temizlik yapılırmış. Normalde düzenli ve temizseniz bence gerek yok. Benim planım bu şahsen
kardeşim gelir bıkac saatEv düzenli temizleniyorsa, gayet de 1 gün yeter.
Hatta bi de yarım gün de olsa yardımcı alsanız, yorulmazsınız bile.
ay sağolYaparsın yaparsın sabahtan kalk, güzel bir kahvaltı sonra güzel bi kahve eşliğinde aç müziğinide oh mis
sıralamaya çok ihtiyacım var sağolEskiden bu saydiklarini birde yemegi tek gunde yapiyordum birde incelerim yani ama artik yaslandim
Hazir yemekle yaparsin ilk isin koltuk kiliflarini yikamak olsun sonra halilar.
Camlardan basla dolaplar yerler banyo bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?