• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir günüm bir günüme uymuyor

Öncelikle şunu unutma ki sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. O ağzı laf yapabilen arkadaşlarının senden farkı bu.
Önce kendini sev. Seni mutlu eden şey ne ise onu yap. Yürüyüş yap ve doğa ile buluş bol bol . Pikniğe git mesela . Muhakkak komşun vardır. Bir kahve içmeye git. Onları çağır. Çok konuşmak zorunda hissetme kendini konu konuyu açsın bırak. Sakin ol heyecan yapma arkadaşsızlıktan ve yapacak pek birşeyin olmamasından kaynaklı bu sorunun . Merak etme düzelir. Ha bu arada önyargılı olma kimseye , arkadaşlık kurmakta zorlanırsın.
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Kendimi bazen seviyorum bazen sevmiyorum
Doğru söylüyorsun fakat günümün çoğunluğu iş yerinde geçiyor
Bir araya gelmek zorunda olunduğu zamanlarda hepsi grup oluşturuyor
Ben yokmuşum gibi
Böyle zamanlarda ben de mi anormallik var diyorum
Çoğu o kadar ikiyüzlü ki tahammül ediyorum
Arkasınsından konuştuğu kişiyle samimi olan Kişiler birbiriyle samimi
Nasıl oluyor anlamıyorum

Bende tam tersi çok güzel muhabbet ederim ama çalıştığım kurum beni insandan soğuttu aksine susuyorum artık ydsye çalışıyorum elimden gelse kendimi cam fanusa kapatacağım ..dedikodu yüzsüzlük sürekli kendini övme ..üç kuruşluk insanların kendini dev zannetmesi vs..bence çokta fazla derin muhabbetlere girmeyin zaten işyerinde ..kendinizide bu yüzden hırpalamayın..işinizi güzel yapın yeter ..eksik olsunlar
Burda da öyle
Yüzüne bakmayacağım insanlar kendini öyle mükemmel göstermeye çalışıyor ki
Derin muhabbet etmemeye çalışıyorum fakat öyle bir an oluyor ki çok üzülüyorum
Aslında kızım var eşim var annem babam var
Sorumluluklarım var
Ama ben değinecek insanları takıyorum
Elimde değil
Ben de böyle olmasını istemiyorum

bende tam tersinden şikayetçiyim, 2 dk sessiz kalsam hayırdır canın mı sıkkın derler, o da kötü 2 dk kafamı dinleyemem
Nasıl başarıyorsunuz böyle olmayı
Mesela çalışıyorsanız işyerinizde
Yada ikiyüzlü insanlara nasıl davranıyorsunuz

Nasıl başarıyorsunuz böyle olmayı
Mesela çalışıyorsanız işyerinizde
Yada ikiyüzlü insanlara nasıl davranıyorsunuz

O tip insanlarla merhaba merhabayım ama genel olarak konuşurum muhabbet söndürürüm fıkra hikaye çoktur bende, dinlerim dinlenirim yapım böyle

O tip insanlarla merhaba merhabayım ama genel olarak konuşurum muhabbet söndürürüm fıkra hikaye çoktur bende, dinlerim dinlenirim yapım böyle
Özgüveniniz yüksek
Ne güzel takdir ettim
Sizin gibi olmak isterdim
Sorunum hayatımı etkilemeye başladı artık

Özgüveniniz yüksek
Ne güzel takdir ettim
Sizin gibi olmak isterdim
Sorunum hayatımı etkilemeye başladı artık

İşyeri gibi baskılı bir ortamda değilse kurs seminer eğitim gibi yerlerde sosyallesmekle başlayabilirsin zamanla bir bakıyorsun ki cekinecek bişey yok

Mutsuz musunuz? Hayatınızda problemler var mı? Evliliğiniz nasıl mesela?
Oluyor tabi ki ama çoook büyük değil
Sinirli bir yapım var
Bir de birinin ikiyüzlülüğünü gördüğüm zaman
Yada arkasından konuşup yüzüne gülen insanları gördüğüm zaman soğuyorum
Konuşasım gelmiyor

Şöyle düşünün karşınızdakiler de insan sizden daha üstün falan değiller, üstelik bence siz o kadar güzel değerlere sahipsiniz ki ikiyüzlü insanlarla muhabbet etmek bile içinizden gelmiyor.
Öncelikle işe kendi kendinizi değerli olduğunuzu hissettirmek ile başlayın -ki her insan değerlidir- sonra kişisel gelişim kitapları okuyabilirsiniz. Herşey önce kendi içinizde başlar. Bırakın yeri gelsin saçmalayın, yeri gelsin kendinizle dalga geçin ama başkalarının size değersiz muamelesi yapmasına izin vermeyin.
Kendinize sürekli mesaj verin; mesela kimsenin sizden değerli olmadığını, kimsenin sizden daha üstün olmadığını söyleyin.
Bunlar kandırmaca falan değil, gerçekler. Ağzınızın iyi laf yapması özgüvene sahip olduğunuz anlamına gelmez, kendinize güveninizi yaratın sonra gerisi gelir :)

Şöyle düşünün karşınızdakiler de insan sizden daha üstün falan değiller, üstelik bence siz o kadar güzel değerlere sahipsiniz ki ikiyüzlü insanlarla muhabbet etmek bile içinizden gelmiyor.
Öncelikle işe kendi kendinizi değerli olduğunuzu hissettirmek ile başlayın -ki her insan değerlidir- sonra kişisel gelişim kitapları okuyabilirsiniz. Herşey önce kendi içinizde başlar. Bırakın yeri gelsin saçmalayın, yeri gelsin kendinizle dalga geçin ama başkalarının size değersiz muamelesi yapmasına izin vermeyin.
Kendinize sürekli mesaj verin; mesela kimsenin sizden değerli olmadığını, kimsenin sizden daha üstün olmadığını söyleyin.
Bunlar kandırmaca falan değil, gerçekler. Ağzınızın iyi laf yapması özgüvene sahip olduğunuz anlamına gelmez, kendinize güveninizi yaratın sonra gerisi gelir :)
Yorumunuz için teşekkür ederim
Evet aslında kimse benden üstün değil
Belki de durum olarak özel hayatım çoğundan iyi çok şükür ama onlar benden daha değer görüyor
Ben aslında kendimi sevmiyorum
Herkes bir güzel muhabbet ederken ben neden kalakalıyorum
Yardımseverim kötü düşünceli değilim aman ayıp olmasın diye karşımdakine olumsuz davranamıuorum
Ama birbirlerini sinir edip hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ya hayret ediyorum
30 yaşındayım kendime güvenim yok

Özgüvenimi yükseltmek için psikoloğa mı gitmem gerekiyor ben düzelmek istiyorum

Çoğunlukla işyerimde olanbir sıkıntım var.
Burda çoğu kişi birbiriyle gayet güzel konuşurken ben sessiz kalıyorum
İşyerinde arkadaşlık olmaz diyenler olabilir o insanlar gibi olamayınca da sorun bende mi diye soruyorum kendime
Yanımda ki iş arkadaşım diğer çalışanlarla gayet güzel muhabbet ediyor
Ben konuşamıyorum
Konuşsam da pek dinlenmiyorum
Bazen kendimi çok iyi hissediyorum
Muhabbetim iyi oluyor
Bazen konuşmak gelmiyor içimden panik yapıyorum heyecanlanıyorum ve bu karşı tarafa yansıyor
Onların gözünde değersizleşiyorum
Giyimime kuşamıma dikkat ediyorum
Bir nebze de olsa bu bana iyi geliyor
Fakat beğenmeyeceğim insanlar muhabbetiyle herkesi etrafına topluyor
Dedikodu kendini beğenmişlik burda çok
Ben bunları sevmiyorum
Ama herkes birbiriyle gayet iyi konuşuyor
Ben nasıl düzelicem
Çocuklu kadınım ama hiç ağırlığım yok
cocuıklu kadın olmak agırlık demek degildir önce bunu yazayım.
her insanın günü gününe uymaz. bu normal.
senin muhabbetini sevecekler diye de kanun yok.
hepsini birleştirince boşver sen işini yap. ikide gülümse arkadaşlarına günaydın de. yeter.

Yorumunuz için teşekkür ederim
Evet aslında kimse benden üstün değil
Belki de durum olarak özel hayatım çoğundan iyi çok şükür ama onlar benden daha değer görüyor
Ben aslında kendimi sevmiyorum
Herkes bir güzel muhabbet ederken ben neden kalakalıyorum
Yardımseverim kötü düşünceli değilim aman ayıp olmasın diye karşımdakine olumsuz davranamıuorum
Ama birbirlerini sinir edip hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ya hayret ediyorum
30 yaşındayım kendime güvenim yok
hayır demek yada olumsuz davranmak ayıp degildir.
gerekirse pskologa git.

cocuıklu kadın olmak agırlık demek degildir önce bunu yazayım.
her insanın günü gününe uymaz. bu normal.
senin muhabbetini sevecekler diye de kanun yok.
hepsini birleştirince boşver sen işini yap. ikide gülümse arkadaşlarına günaydın de. yeter.
Çocuk sahibi olmak sorumluluk almak ve kendine güvenmek değil mi
Tamamen bağlı değil ama
Benim muhabbetimi sevmiyorlar evet ama benim yüzüme de bakmıyorlar
Başka işyerlerin de de çalıştım ama orda seviliyordum
Buradakiler bir değişik
Hep taviz verdim
Güleryüzlüydüm
Ciddi olduğum zaman fark ediliyor
Zaten soğuklar iyice soğuk oluyorlar

Çocuk sahibi olmak sorumluluk almak ve kendine güvenmek değil mi
Tamamen bağlı değil ama
Benim muhabbetimi sevmiyorlar evet ama benim yüzüme de bakmıyorlar
Başka işyerlerin de de çalıştım ama orda seviliyordum
Buradakiler bir değişik
Hep taviz verdim
Güleryüzlüydüm
Ciddi olduğum zaman fark ediliyor
Zaten soğuklar iyice soğuk oluyorlar
cocuk yapmak ile gelen sorumluluık hissi ile iş yerindeki sorumlulıuk farklı degil mi sence ?
kendine güveni de cocukla bagdaştırma.
başka iş yerinde seviliyorsan bu iş yerinde sevilmiyorsun. ve bu demek ? sen cook anormal degilsin demek ki.. az bi sende de değişiklik yok degil ama öyle yıkıcı yok edici şekilde degil.
sende sevme onları. sevilme ihtiyacını akrabalarında eşinde gider.
ve bu gercekten cok kafana takılıp seni strese sokuyorsa yardım al.

cocuk yapmak ile gelen sorumluluık hissi ile iş yerindeki sorumlulıuk farklı degil mi sence ?
kendine güveni de cocukla bagdaştırma.
başka iş yerinde seviliyorsan bu iş yerinde sevilmiyorsun. ve bu demek ? sen cook anormal degilsin demek ki.. az bi sende de değişiklik yok degil ama öyle yıkıcı yok edici şekilde degil.
sende sevme onları. sevilme ihtiyacını akrabalarında eşinde gider.
ve bu gercekten cok kafana takılıp seni strese sokuyorsa yardım al.
Evet farklı ama biraz da olsa ağırlığımın olması gerekir bence
Bende de var çalışmadan önce eve kapandım
Ama hala güleryüzlüyüm
Ama insanlara bu yetmiyor
İkiyüzlü olan gamsız olan insanlar daha çok seviliyor
Burada böyle
Doğru diyorsunuz fakat hergün eşimden daha fazla gördüğüm insanlar bunlar
Psikoloğa ihtiyaç duyuyorum

çok yanlış düşünüyorsun bence ben yazdıklarından kendine haksızlık ettiğini düşündüm ..sadece sen politik olmayı beceremiyorsun o kadar... etrafında birkaç kaypak insan için kendini özgüveni düşük yada ağır olmamakla suçlama ..değer mi

birde herkes herkesi sevmek zorunda değil tıpkı senin herkesi sevmek zorunda olmadığın gibi..diğer işyerinde iyi elektrik aldığın insanlar varmış burda yok olabilir..bu böyle diye kendi kendini didikleme rahat ol ..rahat olursan daha kendinden emin hareket edersin

Çoğunlukla işyerimde olanbir sıkıntım var.
Burda çoğu kişi birbiriyle gayet güzel konuşurken ben sessiz kalıyorum
İşyerinde arkadaşlık olmaz diyenler olabilir o insanlar gibi olamayınca da sorun bende mi diye soruyorum kendime
Yanımda ki iş arkadaşım diğer çalışanlarla gayet güzel muhabbet ediyor
Ben konuşamıyorum
Konuşsam da pek dinlenmiyorum
Bazen kendimi çok iyi hissediyorum
Muhabbetim iyi oluyor
Bazen konuşmak gelmiyor içimden panik yapıyorum heyecanlanıyorum ve bu karşı tarafa yansıyor
Onların gözünde değersizleşiyorum
Giyimime kuşamıma dikkat ediyorum
Bir nebze de olsa bu bana iyi geliyor
Fakat beğenmeyeceğim insanlar muhabbetiyle herkesi etrafına topluyor
Dedikodu kendini beğenmişlik burda çok
Ben bunları sevmiyorum
Ama herkes birbiriyle gayet iyi konuşuyor
Ben nasıl düzelicem
Çocuklu kadınım ama hiç ağırlığım yok

Cocuga nasil bagladiniz anlamadim. Cocuklu kadin agir olur olmayan hoppa olur diye bir sey mi var?
Cocukluyum, agirligim her yerde bellidir ama bu ben cocukken de boyleydi. Hic yaramazlik bile yapmamisimdir tum buyuklerim bunu anlatir. Cocuk yapmak bir marifet mi ki cocuk yapinca agirliginiz olsun?

Psikologla mı görüşmeliyim
Bazen takmıyorum
Ama herkes konuşurken ben sus pus oturuyorum
Bu da bazen beni üzüyor
Bir ben mi sorunluyum diye
Ama konuşamıyorum
Saçmalıyorum konuşunca
Ne yapıcam
Hiç bilmiyorum
canım benim sen böyle düşündüğün için saçmalıyosun bol bol kitap oku gündemi takip et kimse senden üstün değil unutma kendini senden üstün görenlerden de uzak dur zaten...

Back
X