merhabaaaa:)
nil sabah keyifli uyanırsa gel gel die bağırarak başlar güne değilse ağlar..
apar topar yataktan çıkarım saat 8 hatta 9 oluo bazen(emzirmeyi bıraktığımdan beri).(akşam 8 gibi uyuduysa7-nadir-)
altını değiştirmemem izin verirse değişiriz yoksa hemen krep yaparız ,oturur yeriz soona değiştiririz.
soona buzdolabını aç die tutturur nil,açarım ne varsa çıkarır,parfüm ve kolonyayı içmek ister,her seferinde olay olur!!ordan sıkılır,diğer dolaplara..
ben tv de hareketli bi şarkı açıp haydeeeee llilililii die dansa başlamasam mutfaktan çıkmaz..
uykuya gelince bıraksan 5'e kadar dayanıo soona da 11,12 yi buluodu şimdi zorla 1,2 gibi uyutuorum,en çok 2,5 saat uyudu 2 kere falan genelde 1,5 saat uyuo.bizim yeme rutinimiz yok

her an elinde bişi var.ama ben öğlen uykusundan soona rutin oluşturmaya çalışıorum...
dışarı çıkmak için hazırlanılır artık saat kaç olduysa (en geç 4,5)..a.v.m.ye gidilir bi kahve içilir,ordan annenin parası varsa:))oyun parkına gidilir lucka ablasıyla..ve migros dağıtılır eve dönülür..acıktı ise yolda kudurulur..bi elimde araba bi elimde nil ,dilimde bi şarkı,koşulur..evde ne varsa teklif edilir en son(geçen gün oldu)hazır çorba ham ham yenir anne sinir edilir..
tabii oyunlar evde herşey oyuncakl..ama bugünlerde bi direği sokulan yuvarlak halkaları geçirmek favorimiz bi de iç içe geçen şeyler..yapıp aferin beklioruss ama defalarca yapılıo ben çıldırıorum.
süt,meyve suyu falan içilmez,sadece su..bi de şurup ister kafaya dikmeye??
dün sabah krep yerine yumurtayı krep gibi yaptım,yedi bu arada normalde yumurtada yemez nil.peyniri yediremiorum bişey içinde ama

(
gece uykusu öğle uykusuna göre değişim göstermekle beraber ortalama 9,5 diyebiliriz..bazen bizim yatakta döne döne(bir kız gelecek dağdan döne döne:)) )ama artık çoğu zaman salonda tüm ışıklar kapalı,orta sehpanın çevresini tavaf ederek 40 dk da uyuoruzz ama yatağına koyarsam uyanır,kızar,bizim yatağa ordan bi 15 dk soona kendi yatağına,gece bazen full uyuo bazen 2 kere kalkıo(maşallah deyin,şurda 2 haftadır rahatım)

bilmem kısaca bööle ..tabi ben çıldırırım ,nil çıldırır,son bi kaç gündür nil hanım meyvelerini ağzından geri çıkarma oyunu oynuo!!ev desen leş,her yer bişi atığı durumunda,koltuklar mandalina sulu!!