Bir haber ancak bu kadar içimi yakabilirdi

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
İyi geceler, yatmadan şöyle göz ucuyla haberlere bakarım bugün bir haberle kahroldum.
Bursa da teyzesi küçücük bir çocuğu 1 yıldır kapalı tutuyormuş. Nasıl bir vicdan bu kızlar o yavrucuk neler yaşamıştır nasıl bir tramva bu. Bu çocuğun devlet nasıl peşine düşmüyor okula gitmediği farkedilmiyor. Çocuk annesine teslim ediliyor nasıl devlet korumasına alınmamış teyzr saten serbest. Gece gece mahvoldum…

İyi geceler, yatmadan şöyle göz ucuyla haberlere bakarım bugün bir haberle kahroldum.
Bursa da teyzesi küçücük bir çocuğu 1 yıldır kapalı tutuyormuş. Nasıl bir vicdan bu kızlar o yavrucuk neler yaşamıştır nasıl bir tramva bu. Bu çocuğun devlet nasıl peşine düşmüyor okula gitmediği farkedilmiyor. Çocuk annesine teslim ediliyor nasıl devlet korumasına alınmamış teyzr saten serbest. Gece gece mahvoldum…
Manyaklar diyarı olmuş bu dünya .
Çocuk çok zayıf ve kirli halde çok üzüldüm herkes anne baba gerçekten olmamalı , kardeşinin aklı yerinde olmadığını hiç mi anlamadı kaldı ki bir anne baba niçin çocuğunu kardeşine verir ki

Annesine ne demeli en çok. Neden annesine teslim edilmiş çok merak ettim. Bu hale gelene kadar çocuk, annesi neredeydi acaba.
Hep görüyorum müge anlı da falan evden kaçam koca kızları bile devlet korumasına alıyorlar bu yavrucuğu neden vermişler sormadan soruşturmadan tedavi etmeden aklım durdu

Manyaklar diyarı olmuş bu dünya .
Çocuk çok zayıf ve kirli halde çok üzüldüm herkes anne baba gerçekten olmamalı , kardeşinin aklı yerinde olmadığını hiç mi anlamadı kaldı ki bir anne baba niçin çocuğunu kardeşine verir ki
Tedavi bile etmeden annesine verip göndermişler çok ilginç

Annesi karakola kayıp ihbarında bulunmuş bir yıl önce teyzesi çocuğu kilit altında tuttuğu için bulunamamış haberlerde okudum
İlginç kadına dava açıyor avukat evin kilidini değiştirdiği için kadını karakola alıyorlar ve bu kayıp ihbarı çıkmıyor şüphelenmiyorlar bile. Kadını hop serbest bırakıyorlar. İkinciye çöp ev diye belediye gelince bulunuyor çocuk.Garip gece gece çok etkilendim merak ettim detaylarını

Evet bir sağlık ocağı kaydı, bir muhtar takibi yok mu anlamadım bu kadar başı boş muyuz?
Pakistanlı bir adam da okulda el sallaya sallaya 13 yaşındaki bir kızı güya ikna edip sınırdan geçirip taaaa pakistana kaçırmıştı. Yani anlamıyorum okulda yoklama alınıyor ne için o zaman? Bu çocuklar nasıl kayboluyor bir anda.

Teyzesi akil hastasi gibi duruyor

Evet zaten normali bu. Belli bir süre devamsızlık olunca ikametgaha jandarma bile yolluyorlar.

Öğretmen işlemi yapmamış demekki. Olan çocuğa olmuş. Babasından hiç bahsedilmiyor zaten. Tedavisini yapmadan eve yollamaları da ayrı bir muamma.

Çocuk erkekmiş ya,ben kız sanmıştım.nasil zihniyetlerin arasında yaşıyoruz yarbbi, sen koru cümlemizi,evlatlarımızı böyle canavar ruhlu insanlardan.

Blanche Monnier​

Aklıma bu kız geldi görünce ): Dana önce okumuştum hikayesini. Çok güzel bir kızmış. Ailesi 25 yıl boyunca eve hapsetmiş. Bulunduğunda tabiri caizse bi yaratığa dönüşmüş neredeyse ):

Mugenin dedigi gibi olaylara hep kendi akisimizdan bakiyoruz ama bu ailede normal kimse yok
Baba nerde belli degil
Annesinin cocugu evlatlik verdigi soyleniyor kim bilir okula ne soylenildi
Cocugun hastanede resmini koymuslar zapzayif saclar tirnaklar uzatmislar yara bere icinde
icim parcalandi hepsimi sizofren anlamiyorum ki

Öğretmen işlemi yapmamış demekki. Olan çocuğa olmuş. Babasından hiç bahsedilmiyor zaten. Tedavisini yapmadan eve yollamaları da ayrı bir muamma.
işte böyle haberleri filan görüyorum
sonra mesela benim köyümde tarım işçisi olarak çalışan bir dünya türk vatandaşı çocuk var

ondan sonra "ay nasıl oluuur" filan gibi tepkileri okuyunca..diyorum herhalde biz aynı ülkede yaşamıyoruz. nasıl, nasıl olur?

çocuklarının okullaşma oranı yıldan yıla düşüyor, hele kız çocukların okul oranları korkunç geriliyor şu anda. o da devletin açıkladığı yani. açıklmadığı Allah bilir artık. bu ülkede istatistikler 2010'a kadar iflan iyiye gidiyor veya stabildi arkadaşlar 2010dan beri tepe taklak gidiyoruz alooo.

ben anlamıyorum ki etrafta olanı biteni bir ben mi gözlemliyorum. bir benim mi köyüm filan var. bir benim mi etrafımda aileler sıbyan mektebi diye yerlere gönderiyor 5 yaşında türbanlı kızlarını. bir benim mi etrafımda tarım işçisi 5 yaşında çocuklar?

Aslında hoca işlem yapmıştır da belki sahte ikametgah verilmiştir bilemiyorum l kadarını maalesef...

Back
X