- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Evettt maalesef ama bir kere gözüme hoş gelen hep gelir.Tekrar degismez fikrimIkizler misiniz sorry
Hahah tek attımEvettt maalesef ama bir kere gözüme hoş gelen hep gelir.Tekrar degismez fikrim
Benimde vallabenb
Git buluş kahve söyleyin
Kahveler gelsin
Dur! De
Eğer sonumuz evlilik olmayacaksa o kahveden bi yudum dahi alma de
Şaka bi yana sal gitsin bacım yaa
Kim kusursuz allasen
Her yerim çatlak dolu yazın bikini giycem beni örnek al
inşaallah normale dönerİkizlersen 33 senedir bu haline alışmış olman lazım.
Demek ki normalde etkilenmeyecegin birisi ama onunla olabilme ihtimalini düşününce bir anda bu fikri sevip onu çekici bulmuş olabilirsin.
Benim üniversite yillarinda peşimde kosan - valiz taşıma bahanesiyle gecenin köründe tren garina bırakıp o saatte gidecek araç bulamayıp garda yatan ama ağzıyla kuş da tutsa bana hiç güzel gelmeyen bir çocuk vardı. Sonra o mezun oldu-bir gün denk geldik. O zaman türkü sirinliklerle , hatta kampanyalarla bir ilişkiye başladık (hele bir gün dene. Memnun kalmazsan, seni uzersem terkedersin gibi kampanyalar)
Ben bu çocuğa evet dedim. Allah'ım o andan beri çocuk bana ay gibi parlar oldu. O begenmediğim-ayni boyda sandığım adam onbes santim uzunmuş meğer benden, yanımda bana uymak için eğilip yürüyormuş. Ne bileyim , tipi mipi on numara geldi. Fotolara bakmaya doyamazdim.
Bir zaman sonra ayrıldık. Hala birkaç fotosu var. Tovbest. Çiçek gibi kucucuk kızmışım,benim yanımda amcam gibi duruyormuş :) ama işte sevince -sana ait olunca insana güzel görünüyor.
Karga yavrusunu kuzgun diye severmiş ya o hesap.
Şimdilerde hayatımda olan(ya da pek olmayan) kişi için de tüm çevrem olumsuz elestirilerde bulunuyor. yuvarlak kafası, pespembe cildi... Çok ilginç geliyor bana. Hala sevdiğim icin herhalde, domatese de benzese - kafası hakkaten yuvarlak,saç kesimi iğrenç de olsa ne bileyim, lacivert - safir gibi gözleri var, hokka gibi burnu var.
Aynı şu çocuk gibiyim vallaha bana çirkin gelmiyor:))
Sen de bir şans ver işte. Olursa ne ala,olmazsa da napacan:) bir süre sonra zaten gözünde normale doner
Adamı öyle bir çirkin tarif etmişsin ki etme eyleme ayrıl diyesim geldiİkizlersen 33 senedir bu haline alışmış olman lazım.
Demek ki normalde etkilenmeyecegin birisi ama onunla olabilme ihtimalini düşününce bir anda bu fikri sevip onu çekici bulmuş olabilirsin.
Benim üniversite yillarinda peşimde kosan - valiz taşıma bahanesiyle gecenin köründe tren garina bırakıp o saatte gidecek araç bulamayıp garda yatan ama ağzıyla kuş da tutsa bana hiç güzel gelmeyen bir çocuk vardı. Sonra o mezun oldu-bir gün denk geldik. O zaman türkü sirinliklerle , hatta kampanyalarla bir ilişkiye başladık (hele bir gün dene. Memnun kalmazsan, seni uzersem terkedersin gibi kampanyalar)
Ben bu çocuğa evet dedim. Allah'ım o andan beri çocuk bana ay gibi parlar oldu. O begenmediğim-ayni boyda sandığım adam onbes santim uzunmuş meğer benden, yanımda bana uymak için eğilip yürüyormuş. Ne bileyim , tipi mipi on numara geldi. Fotolara bakmaya doyamazdim.
Bir zaman sonra ayrıldık. Hala birkaç fotosu var. Tovbest. Çiçek gibi kucucuk kızmışım,benim yanımda amcam gibi duruyormuş :) ama işte sevince -sana ait olunca insana güzel görünüyor.
Şimdilerde hayatımda olan(ya da pek olmayan) kişi için de tüm çevrem olumsuz elestirilerde bulunuyor. yuvarlak kafası, pespembe cildi... Çok ilginç geliyor bana. Hala sevdiğim icin herhalde, domatese de benzese - kafası hakkaten yuvarlak,saç kesimi iğrenç de olsa ne bileyim, lacivert - safir gibi gözleri var, hokka gibi burnu var.
Sen de bir şans ver işte. Olursa ne ala,olmazsa da napacan:) bir süre sonra zaten gözünde normale doner
Allah iyiliğinizi versin valla gece gece ne güldüm iyi geldi yorumunuz teşekkür ederimİkizlersen 33 senedir bu haline alışmış olman lazım.
Canım sen buna aşık olacaksınAşık olduğum zaman karsimdakini mükemmel ötesi görüyorum kendime özgüvensizliğim başlıyor.Yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim.Son 2 aydır tanışıyoruz ama son 1 haftadır samimi olduk.Ben pek beğenmiyordum kendisini birazda eski ilişkimde kafam kalmıştı.Ya kızlar adam bana 1 haftadır harika geliyor vaww diyorum ne yakışıklı ne hoş adammış ee 1 hafta önce niye öyle gelmiyodu.Şimdi kendime özgüvensizliğim başladı artık.Bir kez kahve içtik.ikinci kahve teklifini yaptı ama ben başladım yine begeniyormu begenmiyomu başkasıda varmidir hayatında unutamadigi eski sevgilisi varsa hadi.Zamanla yakınlaşınca yok şurami begenmez yok burami beğenmez bana ayrılık mesaji yazarsa ne yaparım falan filan kurup duruyorum.Kızlar sorun bende galiba bana bir seyler soyleyin.Cinsellikse amacı o da varVelhasıl kelam ne kendime ne karşımdakine guvenmiyorum o yuzden mutlu da olamıyorum.Yaşlar ben 33 o 35
Galiba evettCanım sen buna aşık olacaksın☑hayırlısı olsun
Bencede oluyorum galibaCanım sen buna aşık olacaksınhayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?