- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Hayır ciğer geliştirici iğne vurdular sorun nefes alamaması değildi idrarını yapamamışAmin teşekkür ederim 27 yaşındayım Allahtan başka sıgınacak kimimiz var ki sabrını verir Rabbim
çok çok üzüldüm canım =( acını anlayabiliyorum sıkıntısı neydi yavrunun akcigerlerimi gelişmemişti Allah dayanma gücü versin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım aglıyarak okudum ama biliyorum tarifi imkansız bu acının sabret canım Rabbim tekrar sağlıkla almak nasıp etsin kucağına Rabbim dayanma gücü ve tevekkül nasıp etsin allah yardımcın olsun...Beş yıldır beklediğimiz canımızın parçası 24 haftalık bebegimi kaybettim=( erken dogum oldu dogarken öldü içim yanıyo hala tekmelerini hissediyorum sanki bogazım dügüm dügüm isyan etmekten korkuyorum Rabbime sığınıyorum bu bizim imtihanımız biliyorum.Bu durumu dertmiş gibi algılatmak degil amacım dualarınıza ve içimi ferahlatıcak şeyler duymaya ihtiyacım var sadece.Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin acımızı unuttursun inşallah
Canım benim Allah sabır versin tez vakitte kucağını doldursunBeş yıldır beklediğimiz canımızın parçası 24 haftalık bebegimi kaybettim=( erken dogum oldu dogarken öldü içim yanıyo hala tekmelerini hissediyorum sanki bogazım dügüm dügüm isyan etmekten korkuyorum Rabbime sığınıyorum bu bizim imtihanımız biliyorum.Bu durumu dertmiş gibi algılatmak degil amacım dualarınıza ve içimi ferahlatıcak şeyler duymaya ihtiyacım var sadece.Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin acımızı unuttursun inşallah
Allah sabır versinBeş yıldır beklediğimiz canımızın parçası 24 haftalık bebegimi kaybettim=( erken dogum oldu dogarken öldü içim yanıyo hala tekmelerini hissediyorum sanki bogazım dügüm dügüm isyan etmekten korkuyorum Rabbime sığınıyorum bu bizim imtihanımız biliyorum.Bu durumu dertmiş gibi algılatmak degil amacım dualarınıza ve içimi ferahlatıcak şeyler duymaya ihtiyacım var sadece.Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin acımızı unuttursun inşallah
benim olmuştu canım. 40 ım çıkmadan adet görmüştüm. ve doktora dediğimde olmaz öyle dedi.mrb arkadaşlar 1 ay önce açmıştım bu konuyu ağlayarakşükürler olsunki daha iyiyim tekrar konu açmak istemedim buraya yazmak istedim benim sorum şu ki doğum sonu 35.günümdeyim daha kırkım çıkmadı ve lekelenme tarzı olan kanamam dünden itibarek yoğun şekilde kana dönüştü Dr.umu aradım adet olmuşsundur dedi aranızda benimde durumumda olan yada çevresinde şahit olan varmı kırkı çıkmadan adet olan yani şunu öğrenmek istiyorum normalemi dönüyorum bu iyi bişeymi inşallah tekrar bebeğim olur ve bunun acısını unuturuz amin.
Allah sabır versin . Allah yardımcın olsun. Allah sağlıkla bi bebek nasip etsin inşallah size .Ne güzel dualar etmişsiniz bana Allah bin kere razı olsun hepinizden müslümanın müslümana duası makbuldür iyiki konu açmışım tanımadıgm birsürü insandan güzel dualar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?