Bir hafta önce bugün :((

Allah yardımcın olsun canım çok zor.Allah sabır versin.Inşallah Rabbim en kısa zamanda yine hayırlısıyla evlat nasip eder sana.

Hayır ciğer geliştirici iğne vurdular sorun nefes alamaması değildi idrarını yapamamış

allah sabır versin inşallah..
bu zamanda ne kadar çok, hamile kalamayanlar, düşük yapanlar.. o kadar çok ki..
allah yardımcın olsun tekrar..

Canım aglıyarak okudum ama biliyorum tarifi imkansız bu acının sabret canım Rabbim tekrar sağlıkla almak nasıp etsin kucağına Rabbim dayanma gücü ve tevekkül nasıp etsin allah yardımcın olsun...

Başın sağolsun canım. Okurken o kadar üzüldüm ki, keşke böyle anlarda insanın elinden bişey gelse.

Rabbim yeniden nasip etsin inşallah, o sana teselli olsun dilerim.

Canım benim canım kardeşim belli ki tevekkül sahibisin ne mutlu....sabır ilk anda biliyorsundur ve devam etmeli imtihan dünyası bu sinavimizi vermeli....dualarim a kalicam seni kardeşim

Sana bi şey olmasın canım, başın sağolsun. Ben de düşük yaptım bilirim acısını hele bi de 24 haftalıkmış kolay değildir eminim ama başına gelmiş üzülmemeye çalış bi süre sonra yine denersiniz. Kucağın bebekle dolsun.

Ben de Mart annesi olacaktim. malesef benimki de ikinci ayında kalbi durdu, kaybettim. elbette senin kadar zor değildi yaşadığım, ona rağmen hala ağlarım o yavrum için. hala ultrason resmini atamadım.
Rabbim tez zamanda acılarını unuttursun.

Rabbim sabırlar versin kardeşim...
Meleğin seni karşılayacak Allahın izniyle...
Rabbim bir daha boyle bir acıyla imtihan etmesin

Canım benim Allah sabır versin tez vakitte kucağını doldursun

Çok üzüldüm kaybınıza... Allah tekrarını yaşatmasın.. sabrını versin size..

3 kaybım var benim ama en büyüğü 8 haftalıktı.. sizi anlamam mümkün olmaz elbet ama şunu biliyorum ki Allah sabrını veriyor, zamanla da acısı hafifliyor...

Allah sabir versin ,
Su hayatta beterin beteri var ,
9 aylik bebegi karninda olup sezeryanla dogani gordum,
Omur boyu aileye muhtac sakat cocuklari gordum,
Herseyde var bir hayir ,evlat acisi cok zor ,isyan etmeden hayirlisini isteyin,
en kisa surede insallah ,bedenen aklen saglikli hayirli evlatlariniz olsun ,

Allah dayanma gucu versin sabirlar versin cok uzuldum.Rabbim tez vakitte kucaginizi saglikli salih evlatlarla doldursun insallah.

Okurken gözlerim doldu .. ben evlat acısı ne demek yaşamadım senin gibi hissedemem tabikide ama ben ablamı kaybettim o evlat acısının ne demek oldugunu annemde cok iyi gordum allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
allah sabır versin canım hayırlısıyla en yakın zamanda bir bebek sahibi olursun inş yeniden ..

Ne güzel dualar etmişsiniz bana Allah bin kere razı olsun hepinizden müslümanın müslümana duası makbuldür iyiki konu açmışım tanımadıgm birsürü insandan güzel dualar aldım

mrb arkadaşlar 1 ay önce açmıştım bu konuyu ağlayarak şükürler olsunki daha iyiyim tekrar konu açmak istemedim buraya yazmak istedim benim sorum şu ki doğum sonu 35.günümdeyim daha kırkım çıkmadı ve lekelenme tarzı olan kanamam dünden itibarek yoğun şekilde kana dönüştü Dr.umu aradım adet olmuşsundur dedi aranızda benimde durumumda olan yada çevresinde şahit olan varmı kırkı çıkmadan adet olan yani şunu öğrenmek istiyorum normalemi dönüyorum bu iyi bişeymi inşallah tekrar bebeğim olur ve bunun acısını unuturuz amin.

Allah sabır versin

benim olmuştu canım. 40 ım çıkmadan adet görmüştüm. ve doktora dediğimde olmaz öyle dedi.
ama adet olmuştum.

Ne güzel dualar etmişsiniz bana Allah bin kere razı olsun hepinizden müslümanın müslümana duası makbuldür iyiki konu açmışım tanımadıgm birsürü insandan güzel dualar aldım
Allah sabır versin . Allah yardımcın olsun. Allah sağlıkla bi bebek nasip etsin inşallah size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…