• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta önce bugün :((

OBirKardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1.434
761
83
Beş yıldır beklediğimiz canımızın parçası 24 haftalık bebegimi kaybettim=( erken dogum oldu dogarken öldü içim yanıyo hala tekmelerini hissediyorum sanki bogazım dügüm dügüm isyan etmekten korkuyorum Rabbime sığınıyorum bu bizim imtihanımız biliyorum.Bu durumu dertmiş gibi algılatmak degil amacım dualarınıza ve içimi ferahlatıcak şeyler duymaya ihtiyacım var sadece.Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin acımızı unuttursun inşallah
arkadaşlar 1 ay önce açmıştım bu konuyu ağlayarak :KK43: şükürler olsunki daha iyiyim tekrar konu açmak istemedim buraya yazmak istedim benim sorum şu ki doğum sonu 35.günümdeyim daha kırkım çıkmadı ve lekelenme tarzı olan kanamam dünden itibarek yoğun şekilde kana dönüştü Dr.umu aradım adet olmuşsundur dedi aranızda benimde durumumda olan yada çevresinde şahit olan varmı kırkı çıkmadan adet olan yani şunu öğrenmek istiyorum normalemi dönüyorum bu iyi bişeymi inşallah tekrar bebeğim olur ve bunun acısını unuturuz amin.

Son düzenleme:
okurken gözlerim doldu.
benim başıma gelmedi ama canımın içi ablamın bebeğini dogumda kaybetmiştik acısı hala içimde.
sanki kendi evladımı kaybetmiş gibi hissederim.
okurken gözyaslarıma hakim olamadım.
sadece allah sabır versin diyebilirim bu acıya başka söylenecek söz yok çünkü.

Allah yardımcınız olsun,yaşadığınız şey çok zor.
Inşallah en kisa zamanda kucağınız dolar da acınızı biraz da olsa hafifletirsiniz.

Allah sabır versin.
çok üzüldüm.
imtihan dünyası işte.
en zorlarından biri de bu.
İnşallah Allah hayırlısıyla nasip eder anne baba olmayı size de

Allah sabır versin. Ben de geçen yıl 33.haftada kaybettim meleğimi. ! yıl geçmesine rağmen sanki hala hissediyorum. Yatağı boş. Eşyaları hazır ama kuzum yok. Çok iyi anlıyorum seni. Rabbim onları bizlere şefaatçi kılıcak. Bu dünya geçecek öbür tarafta sonsuza kadar kucağımızda, yamacımızda olacaklar. Allah sabır versin inşallah. Ama çok ağlamamaya çalış. O seni hala duyuyor hala görüyor. Eminim annesine kıyamıyordur.

Gecmis olsun cnm cok zor bir durum Allah birdaha gostermesin erken dogumun nedeni neydi bende 25 hftalik Ken kizimda erken Dogum yapacakdim az kalsin ilacla durduruldu 1 hafta hastanede ilac aldim

Allah sabir versin insaallah cennette kavusacaksiniz...cok zor evet ama gecicek yeni gebelikler yasicaksin bebeklerin olacak inşaallah sinav dunyasi.bende bir dusuk yasadim seni tam anlamiyla anlayamam ama hissedebiliyorum.Allaha sigin canim hayat uzun bu sadece bir donemi ve gecicek

Ne kadar güzel ki isyana düşmekten korkuyorsun ve bunun imtihanın olduğunu biliyorsun. Bol bol dua et. Gerçekten acı bir durum ama veren de alan da Rabbim. Belki de böylesi hayırlıydı. Rabbim bundan sonra aynı acıyı yaşatmasın inşallah. Hayırlı güzel evlatların olsun.

Allah sabir versin. Rabbim sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cok zor okurken gozlerim doldu :'(

Biz de sabırsızlıkla yeğenimizi bekliyoruz , hergün minik de olsa bişeyler bakıyorum O'nun için ... Düşünemiyorum acınızı . Allah size sabır versin...

Amin canım Allah bu günlerini unutturacak mutluluklar versin inşallah . Cennete melek oldu uçtu bebeğin . Seni hatırlıyorum mart annesi olacaktın . Bende mart annesi olacaktım ama bende bebeğimi kaybettim . Ağlaya ağlaya burdan o takvimi kaldırdım. Allahım sabrını ve mükafatını verir . Sen dua etmekten vazgeçme . Birbirimize dualar en makbulu . Allahım yardımcın olsun inşallah.

Back
X