• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta önce bugün :((

Amin canım Allah bu günlerini unutturacak mutluluklar versin inşallah . Cennete melek oldu uçtu bebeğin . Seni hatırlıyorum mart annesi olacaktın . Bende mart annesi olacaktım ama bende bebeğimi kaybettim . Ağlaya ağlaya burdan o takvimi kaldırdım. Allahım sabrını ve mükafatını verir . Sen dua etmekten vazgeçme . Birbirimize dualar en makbulu . Allahım yardımcın olsun inşallah.
Evet mart annesi olcaktım içim yanıyo Rabbim sabrını verir=( dua eder dua beklerim

sabır dilerim. ben de ayın 23ünde, senden 1 hafta önce 18 haftalık bebeğimi, rahimağzının erken açılması sebebiyle kaybettim.
çok çok özledim karnımı, hareketlerini, bulantılarımı dahi özledim. senin bebeğin gibi yıllarca beklemiştim bende, tüp bebekti.
zaman geçtikçe daha da çok artıyor acım.

sabır dilerim. ben de ayın 23ünde, senden 1 hafta önce 18 haftalık bebeğimi, rahimağzının erken açılması sebebiyle kaybettim.
çok çok özledim karnımı, hareketlerini, bulantılarımı dahi özledim. senin bebeğin gibi yıllarca beklemiştim bende, tüp bebekti.
zaman geçtikçe daha da çok artıyor acım.
Bende rahim agzının erken açılmasindan kaybettim bebegimi 15 saat kesintisiz sancıyla normal dogum yaptım ayaklarıyla geldi başı çıkmadı ve dogarken öldü yavrum Rabbim sabır versin sanada canım

Bende rahim agzının erken açılmasindan kaybettim bebegimi 15 saat kesintisiz sancıyla normal dogum yaptım ayaklarıyla geldi başı çıkmadı ve dogarken öldü yavrum Rabbim sabır versin sanada canım
benim de normal doğumla oldu :( bi gün öncesinde öncekilerden çok farklı bi akıntım olmuştu krem rengi katı bişi. meğer o rahim ağzı tıkacı-nişanmış. tüp bebek doktoruma sormuştum normal demişti. ama bir anormallik hissettim. ertesi gün akşam bir sancı girdi, gaz mı nedir derken, 10 dk sonra yine aynı sancı...
tüp bebek doktoru harici gittiğim bir hastane vardı ordaki doktorumu aradım, hastanede buluşalım dedi. rahim ağzı açılmış ve kese vajene inmiş, plasentayı geri itip dikiş atmayı deneyecekti ama kese delinmiş. 23ü sabah 545 de geldi bebeğim. gördüğüm en güzel bebekti, biblo gibiydi.
iki gün sonrasında da sütüm geldi :.(
canım o kadar çok yanıyor ki. ilk günler allah affetsin isyan ettim. veren alan rabbim hamd olsun. nasıl yaşayacağım, bebeğim yokken ne yapıyordum bilmiyorum, 18 hafta ama sanki ömrümce benimleydi gibi...

Benim kardesimin eside ilk bebegini bey aylikken kaybetmisti hemde hic bir sorun yokken.. once enfeksiyon var dediler, sonra birsey yok neden boyle oldu bizde anlamadik dediler.. cocuk dogmadan vefat etmisti :( Allah sabir versin..

Kizlar otobus duragindayim niye aglatiyorsunuz beni.cok uzuldum.tez zamanda hayirlisiyla saglikla evlat nasip etsin Rabbim isteyenlere.

Cok üzücü, allah rahmet eylesin melegine. Bebeğin pozisyonu tersdi sanırım. Önce ayakları geldi demişsin. Bunu doktorlar önce anlamadılarmı! Doğumda ilk baş gelmeli yoksa sezeryanla alınmalı bebek. Ben şoook...

benim de normal doğumla oldu :KK43: bi gün öncesinde öncekilerden çok farklı bi akıntım olmuştu krem rengi katı bişi. meğer o rahim ağzı tıkacı-nişanmış. tüp bebek doktoruma sormuştum normal demişti. ama bir anormallik hissettim. ertesi gün akşam bir sancı girdi, gaz mı nedir derken, 10 dk sonra yine aynı sancı...
tüp bebek doktoru harici gittiğim bir hastane vardı ordaki doktorumu aradım, hastanede buluşalım dedi. rahim ağzı açılmış ve kese vajene inmiş, plasentayı geri itip dikiş atmayı deneyecekti ama kese delinmiş. 23ü sabah 545 de geldi bebeğim. gördüğüm en güzel bebekti, biblo gibiydi.
iki gün sonrasında da sütüm geldi :.(
canım o kadar çok yanıyor ki. ilk günler allah affetsin isyan ettim. veren alan rabbim hamd olsun. nasıl yaşayacağım, bebeğim yokken ne yapıyordum bilmiyorum, 18 hafta ama sanki ömrümce benimleydi gibi...
Ben bakamadım bebegime unutamam diye ben dogum masasındayken eşimi aldılar içeriye bebegi göstermek için hem bakıp hem aglıyodu =( Rabbim daha büyügüyle imtahan etmesin sabır versin inşallah

Allah sabırlar versin.
Allah daha büyük acılar göstermesin.
Cennette şefaatçiniz olacak yavrunuz, inanışımız böyle.
İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olur, yaranıza merhem olurlar.

Sabrınızı arttırsın Allahım. .

Allah sabır versin, başınız sağolsun. Yaşadığınız şey çok zor. Güçlü olmaya çalışın. Umarım bir dahakine sağlıklı bir doğum yaparak bebeğinize kavuşursunuz.

Allah sabır versin. Diyecek başka şey yok. Annesi ölene öksüz demişler babası ölene yetim. Evlat acısının adı bile yok öyle acı çünkü.

Allah yardimcin olsun canim rabbimize sığın bu da bi imtihan.Başın sağolsun allah esinle sana uzun ömürler versin.
Yasin kaç canim? Gencsindir büyük ihtimal dua et inşallah yine nasip eder Rabbim.

Canım bende 45 gün önce 27 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün yaşadı kuzum sadece 2 gün

Allah yardimcin olsun canim rabbimize sığın bu da bi imtihan.Başın sağolsun allah esinle sana uzun ömürler versin.
Yasin kaç canim? Gencsindir büyük ihtimal dua et inşallah yine nasip eder Rabbim.
Amin teşekkür ederim 27 yaşındayım Allahtan başka sıgınacak kimimiz var ki sabrını verir Rabbim

Canım bende 45 gün önce 27 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün yaşadı kuzum sadece 2 gün
çok çok üzüldüm canım =( acını anlayabiliyorum sıkıntısı neydi yavrunun akcigerlerimi gelişmemişti Allah dayanma gücü versin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X