• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta önce bugün :((

adet olduğumu da şöyle anladım.
1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
adet olunmadan hamile kalınmaz.
yani 2 şubat ta kürtaj oldum. 10 haftalıktı kalbi durdu.
27 mart adet günü olarak hepasladım. adet olmayınca test yaptım. hamileydim. o bebek şimdi 6 yaşında.
adet görmeden hamile kalamazsın çünkü yumurtlama olmaz . adet olmuşum ki hamile kalmışım.
sen de adet görmüşsün . insan anlamaz mı yahu. doktor olmaz diyor ama.

tabi doktorum hamile olduğumu öğrenince çok acelee etmişsin demişti. ama yapacak bi şey yok. öyle oldu yani. Allah size de nasip etsin inşallah

mrb arkadaşlar 1 ay önce açmıştım bu konuyu ağlayarak :KK43: şükürler olsunki daha iyiyim tekrar konu açmak istemedim buraya yazmak istedim benim sorum şu ki doğum sonu 35.günümdeyim daha kırkım çıkmadı ve lekelenme tarzı olan kanamam dünden itibarek yoğun şekilde kana dönüştü Dr.umu aradım adet olmuşsundur dedi aranızda benimde durumumda olan yada çevresinde şahit olan varmı kırkı çıkmadan adet olan yani şunu öğrenmek istiyorum normalemi dönüyorum bu iyi bişeymi inşallah tekrar bebeğim olur ve bunun acısını unuturuz amin.

ben 18 haftalıkken kaybettim kırkım çıkmadan tam bir ay sonra oldum bende... normale dönüyor yani canım eğer yaşasaydı 10 gün sonra kucağıma olacaktı oğlum ama olmadı olmadı olmadı:KK43:

oncelikle cok gecmis olsun rabbim sabrini versin insallh en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursunuz bu kadar cocuk isteyen daha dogmayan bebegi icin bu kadar uzulen kadinlar anne olmayi o kadar hakediyorki bence allah gonlunuze gore versin insallh logusalikta0 adet gorme diye bisey varmi bilmiyrm hic duymadim ama bir an once kadin doguma gidip ultrasonla muayene olmanizi oneririm dogum sirasinda icerde parca kalip sonrasinda asiri kanama seklinde cok fazla siknti yasayan bir tanidigim vardi icinizin rahat olmasi acisindan kanamanin artarsa doktora gitmenizi tavsiye ederim

Beş yıldır beklediğimiz canımızın parçası 24 haftalık bebegimi kaybettim=( erken dogum oldu dogarken öldü içim yanıyo hala tekmelerini hissediyorum sanki bogazım dügüm dügüm isyan etmekten korkuyorum Rabbime sığınıyorum bu bizim imtihanımız biliyorum.Bu durumu dertmiş gibi algılatmak degil amacım dualarınıza ve içimi ferahlatıcak şeyler duymaya ihtiyacım var sadece.Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin acımızı unuttursun inşallah
arkadaşlar 1 ay önce açmıştım bu konuyu ağlayarak :KK43: şükürler olsunki daha iyiyim tekrar konu açmak istemedim buraya yazmak istedim benim sorum şu ki doğum sonu 35.günümdeyim daha kırkım çıkmadı ve lekelenme tarzı olan kanamam dünden itibarek yoğun şekilde kana dönüştü Dr.umu aradım adet olmuşsundur dedi aranızda benimde durumumda olan yada çevresinde şahit olan varmı kırkı çıkmadan adet olan yani şunu öğrenmek istiyorum normalemi dönüyorum bu iyi bişeymi inşallah tekrar bebeğim olur ve bunun acısını unuturuz amin.

Allah yardımcın olsun canm benm çok üzüldüm konuyu senin açtığını görünce :( Rabbim kimseye yaşatmasn sağlığına dikkat et inşallah yine güzel haberlerle unutursun bu günlerini ♡

ben kurtajdan 28 gün sonra adet olmuştum . olabiliyor
adet olduğumu da şöyle anladım.
1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
adet olunmadan hamile kalınmaz.
yani 2 şubat ta kürtaj oldum. 10 haftalıktı kalbi durdu.
27 mart adet günü olarak hepasladım. adet olmayınca test yaptım. hamileydim. o bebek şimdi 6 yaşında.
adet görmeden hamile kalamazsın çünkü yumurtlama olmaz . adet olmuşum ki hamile kalmışım.
sen de adet görmüşsün . insan anlamaz mı yahu. doktor olmaz diyor ama.

tabi doktorum hamile olduğumu öğrenince çok acelee etmişsin demişti. ama yapacak bi şey yok. öyle oldu yani. Allah size de nasip etsin inşallah
ben bugün aradım dr.mu kanamam arttı diye adet olmuşsun dedi mutlu oldum normale dönüyorum sanırım insallah sizin gbi bende hamile kalırım hemen

oncelikle cok gecmis olsun rabbim sabrini versin insallh en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursunuz bu kadar cocuk isteyen daha dogmayan bebegi icin bu kadar uzulen kadinlar anne olmayi o kadar hakediyorki bence allah gonlunuze gore versin insallh logusalikta0 adet gorme diye bisey varmi bilmiyrm hic duymadim ama bir an once kadin doguma gidip ultrasonla muayene olmanizi oneririm dogum sirasinda icerde parca kalip sonrasinda asiri kanama seklinde cok fazla siknti yasayan bir tanidigim vardi icinizin rahat olmasi acisindan kanamanin artarsa doktora gitmenizi tavsiye ederim
Üzülmez olurmuyum canımdan can gitti cumaya kırkım çıkıyo gdicem dr.a teşk ederim ❤

Back
X