- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
Canım ne araması sorması bu çocuktan kaçar adım uzaklaş...Seni ne diye özel nodan arıyor bunu düşünmüşsün ama demek tam olarak anlayamamışsın...Bu çocuğun ya zaten bir sevgilisi var ve onunla konuştuğu numarası bu ,onun yanındayken arayıp mevcut sevgilisinden olmaktan korkuyor olabilir..yoksa sana niye vermiyor nosunu.. açıkcası birden fazla numarası olan erkekte hep bir numara olduğunu düşünürüm... sana ilk günlerden aşkım demesinden belli bu çocuk hızlı kardeşim...Hemen duygularınıza kapılmayın lütfen..bir erkeği iyice tanımadan duygularınızı mümkün olduğunca uzak tutun veya arkadaşca tutun.... hep bunu kullanarak zarar verıyor erkekler biz kızlara... bence sen bu sürat düşkünü adama duvara toslat...o sana zarar verip hayatını kabusa çevirmeden...bu tür adamlarda öyle iz bırakılır ders vererek....o türler şu kız beni çok sevmişti felandı diye hatırlamaz ...Şu kız bana iyi haddimi bildirmişti diye yara yapar...yazık etme duygularına ...çok zor oluyor sonra toparlanmak
Hemen sizlere Konuyu aktarmak istiyorum.
Ocak Ayi'nin ortasinda ben ve iki kiz arkadasim, bir erkek arkadasimizin evine gittik, kendi aramizda bir kutlama vardi. Ev sahibi erkek arkadasimizin tanimadigimiz misafirleride vardi.
Iste onun arkadaslarindan biri bütün aksam sürekli bana bakip durdu.Benim kizlar, gidip sohbet etsene dediler, yakisikli cocuk git konus falan.
Yakisikli olmasina yakisiklida,begenmistim aslinda, nedense ben bi ilgi duyamadim kendisine. Sadece icimden yakisikli cocuk deyip durdum, o kadar.
Ertesi bütün gün deli gibi onu düsünüp durdum, kendi evime gelince, yanliz kalinca birden hoslanmaya basladim ondan..
haddini bildir demissin, mesela nasil ?
Beğen
Ayrı şehirlerdeymişsiniz çağır gelsin, ama son anda bahane uydur gitme ...
Seni aptal yerine koymaya çalışıyor... Seni seviyorum sana aşığım de telefonlarını açma....
Açarsan havadan sudan konuşurken pat diye yüzüne kapa arama ....sorarsa çekmeyen bir yere
girmişim de...
mesaj atarsa başkasının adıyla cevap ver ,sonra ay senmiydin de...
En sonda....
Onu çok özlediğini söyle telefonda,bunu ağlayarak de (ya da ağladığına inandır)sonra 2 gün arama
arayıncada ayrılmak istediğini söyler...
yaparsın yapmazsın sana kalmış ...böyle erkeklerden midem bulanıyor...
sana telefonunu vermeyen bi sevgili olamaz ki niyet bence eğlenmek
'yanımda arkadaşla geliyorum sende yalnız gelme arkadaşım sıkılmasın' çok kalitesiz saçma sapan bi adam ve muhabbett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?