- Konu Sahibi alaraberen
kızlar bir haftadır kızımın tek gözü akıyor.hava rüzgarlıydı dışarı çıktık kızımla yolda yürürken gözünün aktığını farkettim sonra eve geldik.akması durur diye düşündüm çünkü bazen soğuk havaya çıktığımız zamanlar gözü akardı sonra bir kaç saat sonra azalırdı.akşam daha fazla aktı.akmaya başladıktan bir gün sonrada akıntısının rengi sarıya dönmeye başladı.tek gözü uyuduğu zamanlardada uyanık olduğu zamanlarda çapak toplamaya başladı.bende doktora getirdim.doktor antibiyotik merhem verdi.kullandık çapaklanma,sarı akıntı bitti.ama şeffaf akıntı bitmedi.tek gözü hep ıslak geçmezse başka doktora getireceğim.apartmanımızda komşumun kızı gözünün yanında çapakları alırsan daha çok oluyormuş dedi.yengesinin doktoru yiğeni için, çapağı alırsan daha çok birikir demiş.bende almadım.evet çapak birikmiyor dediği gibi.ama akıntısı bitmedi.tek gözünün kipriği hep ıslak.kafaya takmaya başladım.siz böyle durumla karşılaştınızmı veya bir bilginiz varmı bu konulan arkadaşlar.lütfen yorum yapın içim şişti düşünmekten.