Bir haftadır süren kahverengi akıntı gebelik belirtisi olabilir mi?

neseliii34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
515
629
303
Merhaba arkadaşlar,
Bir haftadır kahverengi akıntım var. Dün veya bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Bugün pedimde çamur renginde akıntı vardı ve bu defa biraz daha fazlaydı. Arada hafif kanamalı akıntım oldu bugün ama şu an yine tık yok. (O kanama da zaten akıntı ile karışık bir veya iki damla kadar geliyor)
Bu bir haftalık süreçte üç kez test yaptım, negatif çıktı. Arada hafif sancım oluyor ama başka belirti yoktu. Bugün göğsüm biraz şiş. Hamile olabilir miyim sizce, sizler ne gibi belirtiler yaşadınız?
Bir de şu aklıma takılıyor, gebelik belirtisi olan kahverengi akıntı bu kadar uzun sürer mi?
Bu arada birkaç gündür bazı şeylere karşı daha iştahlıyım, mesela nar gibi.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kızlar

Ya bendede oldu aynisi evliligimin ilk ayinda. Sonra gecti zaten 7 aydir hamilelik bekliyorum (

Evliligimin ilk aylarinda surekli basima gelen sey. her ay 4 5 gun kadar kahverengi kanamam oluyodu damla damla ama adet olmuyodum. ben de cok suphelendim acaba hamileyim ustune mi gordum diye. testler yaptm yok. tahliller de temiz. hayirlisi 8 aydir ben de bekliyorm bakalim. kanaman bittiktan 3 4 gun sonra tekrar test yap belki yerlesme kanamasi olabilir eger normalde boyle olmadiysan

Yarın da adet olmazsam bir sonraki gün test yaparım tekrar, Allah, isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.

Canim benim de adetim gecikmisdi olmamisdi sonra leklenme oldu 15 gün sürdü bitmek bilmeyince doktora gitim hamile olduyumu örendim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…