Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..