bir hamile daha geldi

arkadaşlar, 6+0 oldum ve arada bir hafif kanlı akıntım oluyor. normalde olabiliyormuş hamileliğin başlarında ama yinede doktora gitmek gerekir yazıyor nette. Bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan varmı????

canım hemen doktora git,belki düşük tehlikesidir,sakın ihmal etme

merhabalar bende evliliğimin 5.yılındayım hamile olduğumu öğrendiğimde 5 +2 idi şuan 20 haftalık oldum oğlumuz olacağını öğrendik eylül annelerinden olucam :64:

TÜM GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ANNELERE TEBRİKLER:)

ne güzel ne güzel ne güzzzeeelll bir haber :) analı babalı büyüsün sağlıklı sıhhatli bereketiyle gelsin inş.

darısı da bizlerin başına :)

hayırlı olsun canım adetlerin düzenyimiydi peki
of benim düzenli değil ya olmasa

arkadaşlar, 6+0 oldum ve arada bir hafif kanlı akıntım oluyor. normalde olabiliyormuş hamileliğin başlarında ama yinede doktora gitmek gerekir yazıyor nette. Bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan varmı????

canım ben şuan 6+4 günlük hamileyim 4 haftalıkken kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen düşük riski var dedi progestan verdi yat dinlen dedi yatıyorum ondan beri sen git bi doktora korkma hemen dua et yerleşme kanamasıda olabilir ağır işler yapma dinlen bol bol ama doktora gitmeyi ihmal etme git bi an önce benden tavsiye inşallah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Merhabalar

benimde son adet 4 martı geçen cumartesi tes yaptım pozitif çıktı inanamadım kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı pazartesi dr a gittik ultrasonda 1 aylık çıktı
benim doğumda allah izin verirse 9 aralık gözüküyor . Ama ben hala inanamıyorum
acaba hastamı oldum deyip sürekli tuvalete gidiyorum göğüslerim inanılmaz şiş belim ve kasıklarım da zaman zaman ağrı oluyor onun dışında pek bir sey yok dr 1 ay sonra çağırdı kalp atışları için ama nasıl bekliycem çok merak ediyorum birde evita diye bir hap verdi vitaminmiş size de verdimi aksama kadar internette sayfaları dolasıp bilgi alıyorum :)))

devamlı tuvalete gidip kontrol etme huyu bende de var...:27: psikopat oldum resmen..
benim de 37 günlük bir gebelik var..ve kesenin olduğu yerde bir sızı şeklinde ağrı var..ve devamlı bi akıntı var..renksiz,sıvı bişey..dr.um normal dedi ama o ıslaklık hissi sürekli kanamam başladı hissi yaratıyo..:49:

hayırlı olsun canım adetlerin düzenyimiydi peki
of benim düzenli değil ya olmasa

merhaba :) adetlerim kendimi bildim bile düzensizdi.tahlil yapıldı hormonlarda bişey çıkmadı dr adet düzensizliğin sebeini bulamadı cycclo progynova adlı ilacı verdi 7 ay kullandım sonra 13 ay düzenli oldu ama son zamanlarda37-38 günde oluyodu en son 26 kasımda oldu daha da olmayınca dr gittim ve hamile olduğumu öğrendim.seninde olur meraklanma ama bana drumun dediği olması isabet omuş dedi.

hepimnizin bebişleri hayırlı uğurlu olur inşallah arkadaşlar.bende bayadır girmiyordum buraya hamıle olduğumu 4 gun önce öğrendıkten sonra bendede buraya tekrar girme ısteği uyandı.benımde tahmını 4 yada 5 haftalık 10 gun sonra doktorum çağırdı ultrason için bakalım ilk karşılaşmamızı yaşıcaz inşallah :))

merhabalar bende 5 haftalık hamıleym ama daha ultasona girmedm 10 gun sonra çağırdı doktor benımde hep sağ kasığım ağrıyor sağ ile sol arasında nasıl bi fark varki acaba merak edıyorum sağ olursa kız sol olursa erkek diyor kimileri ama ilgisi varmı sizlere soraym dedim bide kızlar...

tebrik ediyorum yeni hamile arkadaşları
allah sonuna kadar rast getirsin
sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah

şuan eski yazıları okudum duygulandım:) nasıl heyecanla başlamış:) Allah mutlu mesut kolaycana bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin amin:)

Back
X