Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'evet beni tüm direnişlerime rağmen kaçırdı.. '
ben bu cümleye takıldım açıkçası nasıl yani direnişlerime rağmen beni kaçırdı sen istemeden mi oldu tüm yaşadıkların ?
Herşey çok düzensiz başladığı gibi böylede gitmiş.
Evet yol yakınken geri dön hayatta seni neler bekliyor.
Sen aşık olmamışsın onun ilgisi hoşuna gitmiş.
Bence bu saatten sonra da evlenince seni kaybetmiyeceğini düşünüp kendi kişiliğine dönmüş.
Alışkanlık sadece sendeki bırakmalısın canım düzenli ve büyülü bir şey yok ortada..
yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinizin dedikleri benimde aklımı zorluyo ama doğru olan hangisi bilemiyorum. ailemle aram iyi su an sadece biraz uzağım onlara.. eşimin i işi var ama vardiyalı çlışıyo o yüzdende biraz psikolojimiz bozuluyo sanırım.. sanırım benim en büyük sorunum onu kabullenememek old gibi onu sevsem onun sevgisinde hiç bi eksiklik olmayacak ama ben çok ilgi istiyoum beni öyle alıştırdı.. bi de en azından geleceğe yönelik hayallleri olsun istiyorum.. hiç bi amacı yok adamın.. ye iç yat.. bu yaşta böyle monoton olmak anormal değil mi sizcede ?
canım yaa başlarda hepsi aynı yazdıklarını okudukça evliliğimin ilk yılı geliyo aklıma gülüyorum kendime..
ilgi de ilgi bizim hepimizin sorunu bu, bende didik didik ettim benle ilgilenmiyosun diye. bıraktım sonra beklentimi en aza indirdim. Şu anda çok olmasada ilgileniyo çünkü o o kadar verebiliyo ve ben onu böyle kabullendim. başta kabullenemezmişsin gibi geliyo ama cidden çok kolay.
benim kocamında hiç bir amacı yoktu , günü kurtaralım yeter modundaydı,
ama şimdi öyle değil. canım evliliğin ilk yılları alışma dönemi , seni ne kadar sevdiğiyle alakalı bir durum değil yani.
bünye alışamıyo, zor geçiyo. bekle bak hepsi geçecek. ama biraz sabırlı ol lütfen..
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. çünkü bana göre zamanında yaşanmamışlar yaşımızın gerektirdiği görevleri (okul+meslek+vb) yaşamadan ve sevdiklerini arkasında bırakarak bir üst evreye geçince (evlilik gibi) insanın gözü arkasında kalıyor. acabalar keşkeler sürekli bizi yiyip bitiriyor. hayatın öyle garip dengeleri var ki..mesela düğün deyip geçiyoruz ama bu düğün ve yapılan hazırlıklar insanın evlilik sürecine geçişini kolaylaştırıyor beyni buna hazırlıyor herkes bu evliliği onaylıyor.. o yuzden kaçarak evlenmelerde bünye neye uğradığını şaşırıyor..alışmak güçleşiyor hatta evlilik bu mudur diyorsun içine karamsarlık çöküyor. bu yüzden biraz daha sabırlı olarak bu evreyi atlatayacıgını umuyorum..