- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133
- Konu Sahibi withoutname
-
senin annen aradı idye sen bu beklentiye girmişsin sanırım
aranızda resmi bi durum olmadığı için arama gereği duymamıştır sana sıcak davramıyormuş art niyetinden değil demekki
açıkçası bende erkek ark dan ayrılsam benim annem de aramazdı noldu ne bitti diye , üzerinde durma derim
üzerinde durdukça kinlenirsin
Arada nişanlılık gibi bir durum söz konusu olduğunda aramalı,neden diye sormalılar ama sevgiliyken aramadı diye alınmamalısınız bence. Sizin annenizde samimiyetten aramış sormuş ama çok gerekli değil.Bu tarz şeylere takılmayın ve bu nedenle soğuk davranmayın bence.Mutluluklar
merhaba kızlar,
aslında dert değil ama ben de en doğru şekilde davranmak için size danışayım dedim. erkek arkadaşım ile yaklaşık 3 senedir birlikteyiz. seneye nişan düşünüyoruz, aileler de öyle istiyor. erkek arkadaşımın annesiyle görüşüyorum belli periyotlarla. en son üni. okuduğumuz şehre gelmişti. sevgilimle aramız bozuk olmasına rağmen, ilk günden son güne kadar hep ilgilendim. Allah var, nankör bir insan değil. o da bana aynı şekilde güleryüzlü davrandı. zaten benim de başka bir beklentim yok. sonra birlikte ailelerimizin yaşadığı şehre döndük, sevgilim ben ve annesi. biz döndükten hemen sonra aramızda kapanmamış bir konu yüzünden sevgilimle tartıştık ve ayrıldım ben. 2 hafta görüşmedik, sonra barıştık bir şekilde. sevgilim normalde ailesiyle paylaşmaz böyle tartıştık ayrıldık vs diye ama bu kez annesinin haberi varmış.barışmamızın üstünden de 2 hafta kadar geçti. yani buraya döndüğümüzden beri (1 ayı geçiyor) annesi beni ne aradı ne sordu. benim annem, benden gizli aramış erkek arkadaşımı ayrı olduğumuz dönem. sürekli görüşmüşler. ben bunu öğrenince günlerce annemle konuşmadım ama o yine görüşmeye devam etti. çünkü erkek arkadaşımı kendi oğlu gibi seviyor. ben de aynı şeyi sevgilimin annesinden beklerdim. bir arayıp, ne oldu kızım, niye böyle oldu diye sormasını bekledim. ne o dönem, ne de sonrasında aramadı. ben onu gerçekten çok seviyordum ama demek ki o benimle sadece oğlundan dolayı görüşmüş etmiş. kırıldım ve hayal kırıklığı yaşadım. geçen gün de annem ve sevgilimin yoğun ısrarlarıyla annem, kardeşim, sevgilim ve annesi topluca yemeğe gittik. ben yalandan samimi olmayı beceremiyorum, biraz da annem ile konuşuyorlar diye ben çok birebir muhabbet etmedim. kendisi bana her zamanki gibi sıcak davrandı ama benim tavrım farkedilmiştir muhtemelen. bundan sonra nasıl davransam bilemiyorum. kendi annemmiş gibi görüp öyle muamele edince, benim de beklentim arttı ve sonunda da kırıldım. soğuk da davranamam, hem erkek arkadaşım var arada, hem de kadın da öyle bir soğukluğu haketmiyor. özellikle evli bayanlar deneyimlerine göre cevap verirse mutlu olurum. nasıl olunmalı bundan sonra?
seni ayrı olduğunuz zaman aramaması kabalık değil bence evet annen fazla incelik göstermiş, onun aramaması belki de karışırsam iyi olmaz düşüncesi ile olabilir, soğuk davranman hiç hoş değil, annenin gösterdiği inceliğin bir anlamı kalmamış ki sen böyle yapınca. ayrıca evli bayanlar olarak buna biz hayal kırıklığı demiyoruz, evlilikde neler neler ne kabalıklar sineye çekiliyor canım bunlar sorun bile değil, yalnız en başından tutumunu iyi ayarla bence yakınlık göster biraz rol yapmaya çalış içinden gelmese de, çünkü sen nasıl başından geçen o olayı kafaya takıp soğuk oluyorsan yarın bie gün kayınvaliden de bu olay yüzünden soğuk olur ve bu bir kısır döngü olarak devam eder ve kayınvalideler bazı şeyleri unutmadığında hayat çok zorlaşıyor, bir de soğuk davranmayı gerektircek bir konu değil...
Canım ne olursa olsun durumu senin annen benim annem senin ailen benim ailem urumuna getirmemeye çalış o zaman işin içinden çıkılamıyor maalesef..
SEN SAYGIYLA SEVGİYLE DAVRAN GERİSİ ONUN KİŞİLİĞİNE KALMIŞ,ONUNLA YAŞAMIYORSUN EKMEĞİNİ O VERMİYOR SONUÇTA ONA BAĞLI DEĞİLSİN HİÇBİRŞEY BEKLEME SEN YAP GERİSİNİ ALLAHA BIRAK AMA SENİN SAYGIN DAVRANIŞIN SEVGİLİNİN GÖZÜNDEN KAÇMAZ TAKDİR GÖRÜRSÜN(İŞAALLAH)
küçük kız çocukları gibi tavır yapmaya vs ne gerek var olgun olman herzaman daha iyi emin ol onun tavırlarına göre şekillenmeye çalışman seni yorar
merhaba kızlar,
aslında dert değil ama ben de en doğru şekilde davranmak için size danışayım dedim. erkek arkadaşım ile yaklaşık 3 senedir birlikteyiz. seneye nişan düşünüyoruz, aileler de öyle istiyor. erkek arkadaşımın annesiyle görüşüyorum belli periyotlarla. en son üni. okuduğumuz şehre gelmişti. sevgilimle aramız bozuk olmasına rağmen, ilk günden son güne kadar hep ilgilendim. Allah var, nankör bir insan değil. o da bana aynı şekilde güleryüzlü davrandı. zaten benim de başka bir beklentim yok. sonra birlikte ailelerimizin yaşadığı şehre döndük, sevgilim ben ve annesi. biz döndükten hemen sonra aramızda kapanmamış bir konu yüzünden sevgilimle tartıştık ve ayrıldım ben. 2 hafta görüşmedik, sonra barıştık bir şekilde. sevgilim normalde ailesiyle paylaşmaz böyle tartıştık ayrıldık vs diye ama bu kez annesinin haberi varmış.barışmamızın üstünden de 2 hafta kadar geçti. yani buraya döndüğümüzden beri (1 ayı geçiyor) annesi beni ne aradı ne sordu. benim annem, benden gizli aramış erkek arkadaşımı ayrı olduğumuz dönem. sürekli görüşmüşler. ben bunu öğrenince günlerce annemle konuşmadım ama o yine görüşmeye devam etti. çünkü erkek arkadaşımı kendi oğlu gibi seviyor. ben de aynı şeyi sevgilimin annesinden beklerdim. bir arayıp, ne oldu kızım, niye böyle oldu diye sormasını bekledim. ne o dönem, ne de sonrasında aramadı. ben onu gerçekten çok seviyordum ama demek ki o benimle sadece oğlundan dolayı görüşmüş etmiş. kırıldım ve hayal kırıklığı yaşadım. geçen gün de annem ve sevgilimin yoğun ısrarlarıyla annem, kardeşim, sevgilim ve annesi topluca yemeğe gittik. ben yalandan samimi olmayı beceremiyorum, biraz da annem ile konuşuyorlar diye ben çok birebir muhabbet etmedim. kendisi bana her zamanki gibi sıcak davrandı ama benim tavrım farkedilmiştir muhtemelen. bundan sonra nasıl davransam bilemiyorum. kendi annemmiş gibi görüp öyle muamele edince, benim de beklentim arttı ve sonunda da kırıldım. soğuk da davranamam, hem erkek arkadaşım var arada, hem de kadın da öyle bir soğukluğu haketmiyor. özellikle evli bayanlar deneyimlerine göre cevap verirse mutlu olurum. nasıl olunmalı bundan sonra?
Bence sorunlarınızı anneleriniz bile olsa üçüncü kişilere yansıtmayın
Kendi aranızda halletmeye çalışın
Anneler bilmese aradı aramadı derdi de olmazdı mesela
Evlilikte bu 3.şahıslara yansıtmamaya daha da dikkat edilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?