Konum ve sorum belki cevap verilesi en saçma konu olsa da ben söylemek istiyorum hayal kursam olmuyor o değil de olması gereken şeyler olduğu icin insan nezaman olucak diye bekliyor hani hayal etmediğim şeyleri daha çok yaşamaktan usandım küçük birtanesi olsun bari olicak diye beklemek ömrüm boşuna geçiyor sanki.Anlatmak istediğim kurduğumuz hayalse çalıştığımız yerden çıkmıyor sanırım yine de biz hep mutlu olmaya çalışıyoruz .yazdım bari içimi döktüm ne olmayan hayallerim var anlatmak bile istemiyorum sanki onu andıkça kendimden bir adım daha uzaklaşıyor gibi
Hayalinize ya da istediğiniz şeye inanmakla alakalı diye düşünüyorum ben. İstediğimi Allah'ın 'ol' duracağına çok inanırım. Şüphe etmem, hayırlı şeyleri istemeyi de dilerim:)Konum ve sorum belki cevap verilesi en saçma konu olsa da ben söylemek istiyorum hayal kursam olmuyor o değil de olması gereken şeyler olduğu icin insan nezaman olucak diye bekliyor hani hayal etmediğim şeyleri daha çok yaşamaktan usandım küçük birtanesi olsun bari olicak diye beklemek ömrüm boşuna geçiyor sanki.Anlatmak istediğim kurduğumuz hayalse çalıştığımız yerden çıkmıyor sanırım yine de biz hep mutlu olmaya çalışıyoruz .yazdım bari içimi döktüm ne olmayan hayallerim var anlatmak bile istemiyorum sanki onu andıkça kendimden bir adım daha uzaklaşıyor gibi
Cevap yazilsin diye yazmadim icimi dokmek istedim biraz olmayinca olmuyor diyorum elimden birsey gelse kendim yaparim zatende tek bir kisi ye bukadar hayali gerceklestirmek icin yuklenilmez yani okadarda buyuk seyler olmasada hep engel cikiyor biyerden sinaniyorun heraldKurduğun hayale bağlı o biraz, ne kadar imkanlar dahilinde, Ne kadar çaba sarf ediyorsun, ne kadar hakediyorsun. Bayağı bir üstü kapalı anlattığın için öneri verilemiyor.
Hayalinize ya da istediğiniz şeye inanmakla alakalı diye düşünüyorum ben. İstediğimi Allah'ın 'ol' duracağına çok inanırım. Şüphe etmem, hayırlı şeyleri istemeyi de dilerim:)
Ben yaratmak Allah a mahsustur derim biri bana oyle birsey soyleseben hep bazılarının doğuştan şanslı olduğuna inandım. özlem tekin şarkısı gibi "herkes şanslı doğmuyor" .. desem de bir hocam ısrarla tartışır bnmle ve der ki "herkes şansını kendi yaratır"
Yaptigima eminim tek bnmle bitmiyor iste bazi hayallerHayalden hayale işler değişir. Ama hayallerinin gerçekleşmesini istiyorsan, çabalamak da gerekli. Boş oturmakla olmaz istediklerin. Gerçekleştirmek için bir şeyler yaptın mı hiç ?
iyide dünyaya gönderiliyoruz bir şekilde . Fiziksel görüntümüzü , cinsiyetimizi , ailemizi akrabalarımızı seçme şansımız varmı hayallerimiz olsun ! Hayallerimizin yüzde ellisini ailemizin koşulları belirliyor , onların gelir durumu sosyal çevresi ne kadarsa o kadar ilerleyebiliyoruz .. Diğer yüzde elli , beyin kapasitemiz , yeteneklerimiz onlarda bizim irademiz dışında ... Burada kaç kişi hayal ettiği hayatı yaşıyor dersin !!!Konum ve sorum belki cevap verilesi en saçma konu olsa da ben söylemek istiyorum hayal kursam olmuyor o değil de olması gereken şeyler olduğu icin insan nezaman olucak diye bekliyor hani hayal etmediğim şeyleri daha çok yaşamaktan usandım küçük birtanesi olsun bari olicak diye beklemek ömrüm boşuna geçiyor sanki.Anlatmak istediğim kurduğumuz hayalse çalıştığımız yerden çıkmıyor sanırım yine de biz hep mutlu olmaya çalışıyoruz .yazdım bari içimi döktüm ne olmayan hayallerim var anlatmak bile istemiyorum sanki onu andıkça kendimden bir adım daha uzaklaşıyor gibi
ohoo anlatsak buraya sıgmaz hayallerımızde en sinir oldugum sey su oluyor misal bir tatil ıstesen bir yurtdısı seyahatı ısteseen yada parayla yapılabılcecek seyler ne yaparsın para kazanmak ıstersın gıtmekıcın ya sonra bır bakarsın öyle bırsey olur kı bırak tatili iş bulup orda calısmak hayalın olur sonra işe girersin iş arkadaslarım keske bıraz daha anlayıslı olsa dıye beklentın olur yanı tatil yapmak bır hayal olabılır evet gerceklestırebılınır ne var kı bunda ama benı deli eden buyuk bır hayalın varken kucuk hayallerının yanı umduklarının sureklı olmayısı ve o buyuk hayalını o kucuk hayallerın yuzunden ertelemen bu tabı ornektı tatıl iş vs bu sorunum degıl benım kafama takılan gene anlamda kucuk yapabılınecek seylerın olmaması yuzunden bır nedenden den dolayı dıger seylerı ertelemek zorunda kalmamızKonu cok ilgincmis. Herkes hayalini yazsa ne kadar degisik seyler duyariz kimbilir..
Ben muhendisim ve avukat ama hep hayalim denize sifir bir cafe bar acmakti. Ne kadar mumkun şu an imkansiz da hayali bile cok hos
evet öyle sansla alakalı yoksa para bazı hayallerı herturlu gercek^lestırecekken paran oluyor saglıgın olmuyor saglıgın oluyor paran olmuyor yıne bırsekılde olmayacaksa olmuyor hep ertelenıyor para yada saglıgı gec zaman mekan bıle cok etkılıyor belkı 5dakıka önce burda olsaydım cok sey degısık olrdu dedıgımız bır yıgın sey vardır otobuse bınmek bıle bazen dün düşündüğümüz bir işi ertelıyor hayal kuruyorsun yarın gezsem dolassam ohh mıs dıye sabah kalkıyorsun hava yagmurlu yada kalkıyorsun otobus gec gelıyor araban varsa trafıkte basına bırsey gelıyor ılla ıstedıgın gıbı yasayamıyorsun neden hayal kuruyoruz kı ozamanhayalden hayale degişir sanırım
bazı hayaller gerçekten şansa baglı
Bence hayalden hayale farklılıklar gösterebilir.Konum ve sorum belki cevap verilesi en saçma konu olsa da ben söylemek istiyorum hayal kursam olmuyor o değil de olması gereken şeyler olduğu icin insan nezaman olucak diye bekliyor hani hayal etmediğim şeyleri daha çok yaşamaktan usandım küçük birtanesi olsun bari olicak diye beklemek ömrüm boşuna geçiyor sanki.Anlatmak istediğim kurduğumuz hayalse çalıştığımız yerden çıkmıyor sanırım yine de biz hep mutlu olmaya çalışıyoruz .yazdım bari içimi döktüm ne olmayan hayallerim var anlatmak bile istemiyorum sanki onu andıkça kendimden bir adım daha uzaklaşıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?