sgk için ağır hastaysan maliyetliysen gözden çıkarılmışsın demektir.Hatta 10 gün üzeri yatak işgal edecek bir ameliyatın varsa neredeyse ölene kadar uğraşırsın,Dr. neden ameliyat ettin diye sorgulanır.
Bizden toplanan sgk paraları ile keyif sürerler bana gerektiğinde kapı duvar.
Lafa gelince hastanede sıra beklemiyorsun internetten randevu alıyorsun diyorlar.Teknoloji bu kadar ilerlemişken bunuda yapsınlar sıra no almak mı yalnızca hayat kurtarıyor.
Haram olsun yedikleri paralar.Parti adı önemli değil,bürokrat ismi önemli değil.
Gören duyan sessiz kalan herkese haram olsun.
Tarifsiz bir aci. Çok teşekkür ederim.Munest: 40512051 .!.:incir başınız sağolsunAllah sabır versin, kardeş acısı çok zor
başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.Kız kardeşimi 7 hafta önce kan kanserinden kaybettik. 1 yıldır tedavi oluyordu. Yurtdışından ilik nakli için başvurumuzda SGK bir türlü ödenek yazısını imzalamadı (10 ay) hep bir eksiklik hep bir bahane uydurdular. Oysaki hastanenin vermiş olduğu raporda herşey tamamdı. Kardeşimi toprağa verdikten 1 hafta sonra ilgili merkezden bir yazı geldi. Yurtdışı ilik nakli başvurumuz yapılmış. Tamamen kandırmaca diyorum. Kendi çoluk çocukları olsa böyle oyalarlar mıydı acaba. Bİlerek ve isteyerek tedavi maliyeti yüksek olan hastaları ölüme terk edenleri allahım cezalarını en ağır şekilde verir inşallah.
Çok sağolun. Allah razı olsun.başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Kız kardeşimi 7 hafta önce kan kanserinden kaybettik. 1 yıldır tedavi oluyordu. Yurtdışından ilik nakli için başvurumuzda SGK bir türlü ödenek yazısını imzalamadı (10 ay) hep bir eksiklik hep bir bahane uydurdular. Oysaki hastanenin vermiş olduğu raporda herşey tamamdı. Kardeşimi toprağa verdikten 1 hafta sonra ilgili merkezden bir yazı geldi. Yurtdışı ilik nakli başvurumuz yapılmış. Tamamen kandırmaca diyorum. Kendi çoluk çocukları olsa böyle oyalarlar mıydı acaba. Bİlerek ve isteyerek tedavi maliyeti yüksek olan hastaları ölüme terk edenleri allahım cezalarını en ağır şekilde verir inşallah.
Amin. Teşekkür ederim.Başınız sağolsun.Allah size sabır versin.
Yaşamadım ama yaşayanı gördüm.Masrafı yüksek olan hasta kaderine terk ediliyor oyalanıyor.Maalesef basına çıkmazsa ilgilenilmiyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?