Bir Hediye meselesi?

Hediyelerini geri verebilirim nedir ya öğüresim geldi gerçekten çok iğrenç, hediyekolik ,şımarık biri olmadığınız anlaşıla biliyor ama ne yazıkki sizi o duruma düşürmüş. Bendemi sorun var yoksa normal olan bumu bilemiyorum ilişkimi gözden geçirirdim şahsen

Ben farklı düşünüyorum.
Sevgiliniz daha önce iç hediye paketi dahi açmadığını söylüyor.
Belli ki böyle şeyleri bilmiyor. Zaten bilen adam sen beğen ben alayım demez.
Belki sizden sonra oda teyzesini sevindirmek istemiştir.
Başka bir sorun yoksa bence bu konuda onu mazur görmeye çalışın.

Diyelim ki hep koparılmış çiçek getirecek , yinede mutlu olursunuz yani.

Böyle bir dünya kalmadı bence. Siz gidip inceden hesaplayıp hediyesini alırsınız, o da cebinden koparılmış bir çiçek çıkarır. Sizde dünyanın en mutlu haline burunursunuz ; buna inanmam.

Çiçek sitelerinden gönderilen hediyeler kadar önemsizdir o koparılmış çiçekte. Evet sizi düşünerek koparacak tabii, size getiriyor ama özen yok.

Netten paranı ver gönder çiçeklerde de özen yok.

Sizin zevkinizi , sevdiklerinizi bilecek. Gezecek , bulacak heyecanla getirecek . Hediye o zaman anlam bulur.

Adamda para olduğunu bildiğim halde bir dal çiçek getirirse hiç de tatmin olmam. Cimri insan sevmiyorum ben :)

Benim maddi durumum da kısıtlı, ama yeri geldi ablamdan borç aldım yine de eşimi doğumgününde boş geçmedim..

Maddiyatçılık, maddecilik değil mesele.
Evlilikte "gel istediğini alalım" olur. Bütçe ortaktır bellidir işe yarayacak, daha önce beğenilen bir şey alınmak istenir. Ama sevgililikte çok tuhaf geliyor..

Bijuteriden bir kolye de mi almaz insan?

Güncelleme yapayim belki birileri merak etmistir :)
Dün o gerginlikle bayagi bir tartistik.
Meger en büyük teyzesi demis buna git kuzenlerine teyzelerine birseyler al diye. Bu teyzesini biliyorum biraz acik sözlü otoriter dedigim dedik biri. Tabi nekadar Dogru bilmiyorum belkide isin icinden cikmak icin böyle demistir..cokmu süpheciyim ne? :KK70:
Her neyse bir hediye icin bukadar büyütmeye gerek kalmadigini ve bana görüstügümüzde sordugunu ve benim hayir dedigimi vurguladi. harbi odun ya!
Bunu sirf ona hediye aldim diye yaptiysam hediyelerimi geri verecegini vs vs gibi seyler dedi
sonra konu kapandi cünki utandim bu konusmadan böyle biri olmadigim icin ve birdaha konuyu acmadim.
ama birdahakine birsey almayacagim.

Vay anasını üste çıkmak diye buna deniyor işte. Hediyeyi geri verecekmiş odunsuya bak.
Kime sorarsan sor seni haklı görecektir.
Sen buna bir daha çöp dahi alma.. :KK67:

Haklisiniz. Konu tabiki de maddiyat degil anliyorum sizi.
8 aydir gorusmemissiniz en azindan bir taki bir cicek vs alip sizi degerli hissettirirdi. Bende ole dusunurdum, demek hediye alcak incelik war ama bana gelince odunluk derdim.
Evet mahcup olmus dogru ama en azindan sonrasinda size bir jest yapabilirdi. Altta kalmamak adina .

Adamda para olduğunu bildiğim halde bir dal çiçek getirirse hiç de tatmin olmam. Cimri insan sevmiyorum ben :)

Benim maddi durumum da kısıtlı, ama yeri geldi ablamdan borç aldım yine de eşimi doğumgününde boş geçmedim..

Maddiyatçılık, maddecilik değil mesele.
Evlilikte "gel istediğini alalım" olur. Bütçe ortaktır bellidir işe yarayacak, daha önce beğenilen bir şey alınmak istenir. Ama sevgililikte çok tuhaf geliyor..

Bijuteriden bir kolye de mi almaz insan?

Yurt dışı gezileri bile olmuş sahisin üstelik.

Yurt dışı gezileri bile olmuş sahisin üstelik.

Çok gezen mi çok okuyan mı sözüne yeni boyut getirmiş arkadaş.
Halbuki ne kadar çok değişik hediye seçenekleri varmış..

Bu tiplerin evlenince de hediye alacak yerleri ağrır..

Annesi götürmüş olabilir mi veya söylemiş git hediye al diye ?
Erkekler bu kadar ince olamazlar biri aklına sokmustur bişeyler al diye düşünüyorum
Teyzesinin aklina soktugunu söyledi. O teyzrside otoriter biri zaten yönlendirmeyi sever.. güncellemede yazdim :)

Ben farklı düşünüyorum.
Sevgiliniz daha önce iç hediye paketi dahi açmadığını söylüyor.
Belli ki böyle şeyleri bilmiyor. Zaten bilen adam sen beğen ben alayım demez.
Belki sizden sonra oda teyzesini sevindirmek istemiştir.
Başka bir sorun yoksa bence bu konuda onu mazur görmeye çalışın.
Evet acmamis halindende belliydi valla :))

Ehh mazur görüyorum ama bi cöp bile almayacagim artik ona :)
Eve alisveris yapiyordu o sayilir mi acaba :D

Back
X