- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi PamukBulutlar
He tekrar gideceksiniz yani? Pes dogrusu.
Gidecek tabi askolsun.. ben eltinin yerinde olsam onun gelecegi on gun tatile cikardim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He tekrar gideceksiniz yani? Pes dogrusu.
Ya canım her şeye yardım etse eltiyi hiç çalıştırmasa bile 10 gün eltinin yanında kalınmaz. Ne mana? Aşırı saçma absürd bir durum benceSende bir gariplik var konu sahibi, hic hos kokular gelmedi burnuma.. kendi ailen dururken eltinin evine gitme nedenin muhtemelen yeyip, icip, yatmak.. nasil olsa benden hoslanmiyor diye mutfagina girip bir corba bile yapmadigina adim gibi eminim.. kadinin kendi cocuklarinin uzerine bir de sen kendi cocuklarinin yemesini, daginikligini yikiyorsun..
Ayrica kaynin nasil bir mantikla sana bu kadar israr ediyor? Alti ustu 1.5 saatlik yol, Avrupa yakasindan Asya tarafina o kadar surede geciliyor zaten.. neden hayir diyemiyorsun kaynina mesela? Neresinden bakarsan bak tam hak helal edilmeyecek tipsin..
O hoca da keske her aklina geleni soylemese.. iyi gidip bir adamin sulalesini oldurelim sonra da hakkini helal et deyince hop, hersey sifirlansin :) saka gibi..
Ya canım her şeye yardım etse eltiyi hiç çalıştırmasa bile 10 gün eltinin yanında kalınmaz. Ne mana? Aşırı saçma absürd bir durum bence
Yorumları okumadım ama eşinden kıskandığını nasıl anladınızbelli ki sizi eşinden kıskanıyor.
o yüzden helallik istemeyin siz de :)
Gidecek tabi askolsun.. ben eltinin yerinde olsam onun gelecegi on gun tatile cikardim :)
Onlar bazi sebeplerden dolayı gelemiyorlar.
Hayır tatil yöresinde yaşamıyorlar. Eşimin emanet etme gibi bir durumuda yok.Tatil yöresi filan mı kaynınızın yaşadığı yer? Çok ilginç, ilk defa duydum ve cidden anlam veremiyorum. Eşiniz olmadan gidiyorsunuz, kaynınız ve eltiniz sonuçta. Acaba eşiniz havan değişsin diye yolluyor da yanınızda kendisi yokken de kaynınıza falan mı emanet ediyor, hani ben yokken bir yere gitme gibi bir düşüncesi mi var? Aileniz dururken orada kalmanız çok tuhaf. Aileniz alınmıyor mu? Amca yeğenleri görecek de anneanne dede görmeyecek mi? Kadın haklı bence. Ne kadar yardım ediyor da olsanız on gün misafir için çok. Üstelik iki üç günden sonra yardım etmemek abes olur zaten. Benim on gün misafirim gelse "oh bu ay kiraya ortak çıktı, şanslıyız" derdim herhalde ki eşimin babası gelip kaldı on gün, ölüyorduk ikimiz de. Bir daha gitmeyin bence istenmediğiniz yere.
Acikcasi siz degil de elti suan "eltim gelip 10 gun bende kaliyor, zorunda miyim ben onu 10 gun misafir etmeye, esimde calisiyor hersey bana kaliyor, esimi de kiramiyorum ama katlanamiyorum bu duruma" diye konu acsaydi muhtemelen sizi topa tutmuslardi burada.
Helallikten once bence misafirlik anlayisinizi degistirmelisiniz.
Hayır tatil yöresinde yaşamıyorlar. Eşimin emanet etme gibi bir durumuda yok.
Tek amac kaynimin yegeniyle vakit gecirmek istemesi. Tek yegeni çunkü ve senede sadece bi kac gun gormek istemesi.
Elinizde olmayan nedir ? Sizde kalmak istemeseniz kalmazsiniz. Basiniza silah mi dayiyor kayniniz illa kal diye ? Annemlerde de vakit gecirmek istiyorum deyip kalmayabilirsinizBenim de kalmak istemedigimi eltim de biliyor. Elimde olmadiginida biliyor. Orada israrla kaldigıma şahit oldu.
Nasil elinizde degil ya.Benim de kalmak istemedigimi eltim de biliyor. Elimde olmadiginida biliyor. Orada israrla kaldigıma şahit oldu.
Benim de kalmak istemedigimi eltim de biliyor. Elimde olmadiginida biliyor. Orada israrla kaldigıma şahit oldu.
Aklima hos seyler gelmiyor. Kaynin kardesi gelmeyecegi halde yengesini "israrla" davet etmesi, esinin bundan rahatsiz olmasi, konu sahibinin istenmedigini bile bile gitmesi...
Ortada yanlis bir seyler var. Eltiyi bile bile yok saymasi sanki zafer kazanmaya gidiyormus havasi veriyor.