• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir helallik meselesi

Bu arada bir aciklik getireyim tamamen genel kültürünüz adina. Aile icinde olan iliskiye ensest iliski denir, kayninizla olan veya olmayan samimiyetinize kimse ensest demedi.

Lutfen size dogrusuni gostermeye calisan insanlara anlamlarini bilmediginiz, oradan buradan duydugunuz kelimeleri sarfetmeyiniz.

konu sahibi şahsiyetin yaptığı çok büyük bir ithamdır. Kendisine gayet uygun üslubla konudaki açık noktalar sorulmuştur.Cevap vermek yerine hakaret etmeyi tercih etmiş, dahası kimse böyle bir imada bulunmadığı halde kendine kendine akıl yürüterek ağır bir dille hakaret etmiştir.
Ben bunu kabul etmiyorum, burası sanal alem de olsa kimsenin ağzına geleni yazdığı bir platform olamaz.
Gereği yapılsın!

Kendini ifade etmenin yolu varsa o yolu kullanıp ailenizin yanında kalmaya ikna edin insanları.

Kadının evine istenmediğinizi bile bile çöreklenip banane kocasını
Bu arada bir aciklik getireyim tamamen genel kültürünüz adina. Aile icinde olan iliskiye ensest iliski denir, kayninizla olan veya olmayan samimiyetinize kimse ensest demedi.

Lutfen size dogrusuni gostermeye calisan insanlara anlamlarini bilmediginiz, oradan buradan duydugunuz kelimeleri sarfetmeyiniz.

Altında başka manalar arayıp konuyu farkli yonlere cekmek isteyenler bunu vurgulayanlara yazdım. Neyin ne anlama geldigini biliyorum

hayır birde çelişkiye bak..
helallik vermedi diye üzülüp konu açacak raddeye gelip hiç tanımadığı insanlar hakkında yargıda bulunmak:işsiz:

bu ne perhiz :KK53:

Ya bir de birisi helallik verilir sen soylersen yazmis, konu sahibi de "insallah" demis. Kadin icin helallik onemli sadece, kendi hakkinda ne dusundukleri degil. Helallik verse ne olacak seni sevmedikten sonra.

Valla ben dilimle sirf basimdan gitsin diye helal ettiklerim oldu. Ama icimde ettim mi?

Hayır tatil yöresinde yaşamıyorlar. Eşimin emanet etme gibi bir durumuda yok.
Tek amac kaynimin yegeniyle vakit gecirmek istemesi. Tek yegeni çunkü ve senede sadece bi kac gun gormek istemesi.

Bu kadar yegen sevgisi abarti degil mi? Sanki bi onun yegeni var. Tekrar soyluyorum kaynin sirf yegen diye abisi olmadan yengesini bu kadar israrla cagirmasi NORMAL DEGIL

Ayrica bir kac gun degil 10 gun...

Buda cok sacmaymis belki helal etmiyecem hakkimi sirf karsi taraf dedi diye niye helal olsun canimki madem benim cevabimin bir onemi yok niye soruyor o zaman kafamda deli sorular.cemalnir.hocayida cok severim halbuki :KK45:

Totolarindan din uyduruyorlar kimse kusura bakmasin da.

Evin hanımı seni ve çocuğunu istemiyor burası net mi kardeş? Hangi hatır gönül bu kimin gönlü kaynının mı?

Ben eltinin yerinde olsam evinden kovarim çok ciddiyim.10 gün kaldığı için değil her sene istenmedigi yere gelip bu kadar yüzsüz olduğu için.

Seneye helallik istemeyecekmis bak bak :KK70:

Hayir helallik isteyip istememesi eltisinin umurunda degil ki. Tek ilgilendigi sey evine 10 gun cocuk coluk coken gamsiz elti.

Back
X