Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada bir aciklik getireyim tamamen genel kültürünüz adina. Aile icinde olan iliskiye ensest iliski denir, kayninizla olan veya olmayan samimiyetinize kimse ensest demedi.
Lutfen size dogrusuni gostermeye calisan insanlara anlamlarini bilmediginiz, oradan buradan duydugunuz kelimeleri sarfetmeyiniz.
konu sahibi şahsiyetin yaptığı çok büyük bir ithamdır. Kendisine gayet uygun üslubla konudaki açık noktalar sorulmuştur.Cevap vermek yerine hakaret etmeyi tercih etmiş, dahası kimse böyle bir imada bulunmadığı halde kendine kendine akıl yürüterek ağır bir dille hakaret etmiştir.
Ben bunu kabul etmiyorum, burası sanal alem de olsa kimsenin ağzına geleni yazdığı bir platform olamaz.
Gereği yapılsın!
Bu arada bir aciklik getireyim tamamen genel kültürünüz adina. Aile icinde olan iliskiye ensest iliski denir, kayninizla olan veya olmayan samimiyetinize kimse ensest demedi.
Lutfen size dogrusuni gostermeye calisan insanlara anlamlarini bilmediginiz, oradan buradan duydugunuz kelimeleri sarfetmeyiniz.
Ya bir de birisi helallik verilir sen soylersen yazmis, konu sahibi de "insallah" demis. Kadin icin helallik onemli sadece, kendi hakkinda ne dusundukleri degil. Helallik verse ne olacak seni sevmedikten sonra.
Hayır tatil yöresinde yaşamıyorlar. Eşimin emanet etme gibi bir durumuda yok.
Tek amac kaynimin yegeniyle vakit gecirmek istemesi. Tek yegeni çunkü ve senede sadece bi kac gun gormek istemesi.
Bu kadar yegen sevgisi abarti degil mi? Sanki bi onun yegeni var. Tekrar soyluyorum kaynin sirf yegen diye abisi olmadan yengesini bu kadar israrla cagirmasi NORMAL DEGIL
Buda cok sacmaymis belki helal etmiyecem hakkimi sirf karsi taraf dedi diye niye helal olsun canimki madem benim cevabimin bir onemi yok niye soruyor o zaman kafamda deli sorular.cemalnir.hocayida cok severim halbuki