bir hoş seda kalsın bu kubbede

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
siz bu dünyadan göçüp gittiğinizde ardınızda insanlara sizi hatırlatacak ne bırakmak isterdiniz.
ben imkanım el verse kalıcı bir eser bırakmak isterim. okul, kütüphane, çeşme. vs. belki vasiyette bulunabilirm :27: sevgili kocacaığım ardımdan bol sulu bir çeşme bırak diye. buraya yazınca Kazen üstüne alınıyomuş o yaptırıyomuş çeşmeyi:27::27::27:fena olmaz ama eşim yaptırsa daha iyi.şaka bi yana aklıma takıldı acaba bizden sonrakilere maddi manevi ne bırakabiliriz. :31:

iyi düsünmüssün hic aklima gelmedi böyle bir sey :1:

ben bir okul veya bir cami birakmak isterim. hayirli evlatlar yetistirmek de tabiki :34:

iyi eğitim almış öğrenciler bırakmak isterim.

bir insanı güzel bi şekilde yetiştirmek toplumu da olumlu etkiler
kelebek etkisi

okul yaptırmak da fena fikir değil

iyi eğitim almış öğrenciler bırakmak isterim.

bir insanı güzel bi şekilde yetiştirmek toplumu da olumlu etkiler
kelebek etkisi

okul yaptırmak da fena fikir değil

evet bir insan bir toplumun mimarı olabilir. güzel insanların olduğu bir toplum çarpıklaşmamış kentler gibidir.

bir çeşme geçer hep aklımdan..sonra küçük bir ağaçlık alan olabilir..zaten ileriye dönük bir ağaç dikme merasimi düşünüyorum..
sonra kütüphane olabilir ama köylerde bir yer de..buralarda insanların elinin altında bile olsa uzanmıyor malum..

ilk aklıma bunlar geldi..manevi olarak tabi ki örnek bir insan olmanın dışında önce hayırlı evlatlar yetiştirmek ,sonra
çevremde örnek olmak ve işimi benden sonrakilere layıkıyla öğretmek..

Back
X