Bir iç döküş...

Şu cektİren gelinlere hep ozenmisimdir

Bide gorumce var unutmayalım

görümceyi söylemiştim

Hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz bence.. Ben ektiğimi biçtim aynı kendim gibi bir görümceye sahip oldum. Ben yaptıklarımın karşılıksız kaldığını düşünmüyorum mükafatını aldım yani.. Siz şanssızmışsınız ki iyi görümce görmemişsiniz görseniz anlardınız beni.

anladm bilmem birde ona sormak lazm.. iki taraflı dinlemek lazım aslında böyle şeyleri.. allah yardımcınız olsun yegeninizi sevememeniz bile cok üzücü :/
Sevmiyorum değil hala seviyorum saygım var ama kendilerinden soğutuyorlar. Son açtığım konuyu görürsen anlarsın. Yarın arkasına dönüp baktığında bizi göremediğinde anlayacak hatasını ve kendisi nasıl davrandıysa çocuğu da ona aynı şekilde davranacak. Dediğim gibi ben ektiğimi biçtim oda biçecek. Bu beddua değil bu arada kendi elinde iyi davransın iyi görsün açtığım konuda da dediğim gibi.

Bı buçuk yıldır evliyim.Esim beni sevdiğini söyler ama ben onun tepkisizliginden çok yoruldum.Annesi ve babası bu kız seni sevmiyor diye kapımda bas bas bağırdılar üstüme geldiler ben yine tek başına cevap verdim hep ama hep susuyor.Birinde dedi ki seni uzecekler biliyorum kendini kaybetmis gibiydi elimden gelen desteği verdim.ben onun psikolojik sağlığını, her şeyini düşünüyorum peki ya ben neden düşünülmuyorum

Karakter meselesi canım ailesine karşı konuşamıyor demekki ama onunda bir patlama noktası vardır belki bukadar sessiz kalıyorsa içinde biriktiriyor olabilir.

Karakter meselesi canım ailesine karşı konuşamıyor demekki ama onunda bir patlama noktası vardır belki bukadar sessiz kalıyorsa içinde biriktiriyor olabilir.
Hep söyledigi şey şu bı gün herşey değişecek iyi de o bı gün ne zaman.Evde hiç bişeye yardım etmez oysaki benim evle okul arası 3 saat gidiş geliş zaten yol beni mahvediyor bı şeyin ucundan tutuyum yok hadi onu da geçtim annesi babası bana eve adam geliyor bile diyebilecek insanlar.Ve buna bile hiçbir tepkisi yok gerçekten o üzülmesin diye kendimi o kadar çok üzdüm ki.Onunsa benim aileme hiç tahammülü yok bı buçuk yıldır iki kere gittik onda da bı saat zor durdu.

Şunu yap bunu yap deyip gaza getirmek istemem ama ailesi gerçekten tehlikeliymiş. Eşin böyle bir durumda onlara inanırsa çok sıkıntı olur. Benim için bu hayatta herşey karşılıklıdır. Ne demek senin ailene tahammülü yokken kendi ailesiyle seni iç içe tutması? O senin ailene saygı duymazken senin onun ailesine saygı göstermek zorunda olman söz konusu olamaz. Bir konuda eşini sütten keser gibi ailesinden kesenler falan vardı. Yavaştan uzaklaştırmazsan bu şekilde nasıl nekadar yaşanır ki. Ben okurken üzülüyorum sen yaşıyorsun Allah yardımcın olsun

Çok çok teşekkür ederim biraz önce eşimle konuştum sabah yine benim çok rahatsız olduğum bı konuyla ilgili babasıyla konuşması gerekiyordu yine konuşmamış benim hayatım hep aynı geçecek sanki dün kandildi ben de gülerek dedim babamı ara diye yok dedi.Kendi annesine babasına ben bayramda gitmedim babası benimle ağza alınmayacak şekilde konuştu ben de onlara x de benimkilere gitmedi dedim işte bayram Allah'ın bayramıymis da gidilecekmis bende benim anneme babama bayram değil mi dedim sen bizim oldun artık onlara gitmesen de olur dediler

İşin gerçekten zor aldık bizim oldun falan. En azından oradan uzaklaşmak için elinizden geleni yapın. Ayırın evinizi yada ailenizi çağırın 1-2 hafta sizde kalsınlar. Kendilerini göstersinler. Sizi çok sahipsiz görmüşler gibi sanki. Böyle oldumu delircen işte deli deliyi görünce çomağını saklarmış hesabı.

Ben de bugün kendi kendime şunu düşündüm neden hep kadınlar yuvasını kurtarmaya çalışıyor.Erkeklerin evi yuvası yok mu?Ben hiç sanmıyorum aynı şeyler değil ama esimin başına benim anne babam tarafından boyle bişey glse asla görüsmez ki şu an bile görüşmüyor ben üzülmüyorum sanki ya da benim canım yok

sanırım oyun oynamak genetik o zaman, resmen seni parmaklarında oynatmışlar, babanın kalbi durdu karın yüzünden arayamadık demeye getirmişler ne alaka yahu, hastalıkla ölümle oyun şaka mı olur
sanırım çocuk yok, bence gayette küçük bi aparta çıkabilirsiniz, eşin sana saygı duymuyor, evli olduğunun artık kendi ailesi olduğunun farkında değil, ve bu durum yıllarca düzelmeyecek... resti çekip ben aparta taşınıyorum gelirsen gelmezsen gelme diye bi rest çekersen belki ama bu da çok riskli tabii, gelmeme ihtimalini göze alman lazım

Evet de işin garibi şurada benim yüzümden arayamamak gibi bı durum yok çünkü kv gece 11 de eşimi arar ve tırnaklarını kestin mi diye sırf bunun için arar yani.Ben kesinlikle yalan bu hastalık diyorum.Esimin bana değer vermedigini düşünüyorum.Yani gerçekten bıktım sana elbise aldık filan diye başa kalkıyor halbuki kendi evde olan kıyafetlerden verdi kadın.Bunun gibi bı çok şey var Okulda sahibin olduğunu belli et filan diyo gerçekten sabrım taştı

anladım onu anlatmaya çalışıyorum kimse böyle bişey yapmaz, yani ölüm anında kimse benim gelinle aram bozuk aramayayım demez, bunları seni kontrol etmek için yapıyorlar, seni onların istediği gibi davranmaya zorluyorlar
yani böyle giderse kendin olmaktan çıkarsın, kendinden nefret eden birine dönüşürsün, dikkatli olman lazım, ben hayattan ne bekliyorum hayatıma nasıl devam etmek istiyorum, benim hak ettiğim hayat bu mu gibi soruları kendine sorman lazım yoksa bir buçuk değil, bi 15 sene daha geçer farkına varmazsın bile

Son düzenleme:
Bunları yaşamak yada çekmek zorunda değilsin. Evet evliliğini kurtarmaya çalışan erkek çok az var. Hayat senin hayatın boşan kurtul demek kolay. Bu hayatı birkez yaşayacaksın nasıl yaşamak istediğine kendin karar verirsin ancak. Yaşadıklarından yola çık eşin değişir mi değişmez mi sen bizden çok daha iyi bilirsin. Çocukta yoksa kendine işkence etmenin bir anlamı yok. Hayat gerçekten çok kısa sonradan pişman olma

Cok teşekkürler yorumlarınız için,vakit ayırdığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…