Merhaba arkadaşlar sabah uyanır uyanmaz sizleri yazmak istedim oğlum 3:30 yaşında ve şu anda ikinciye hamileyim belki kızarsınız ama bu kadar erken olacağını düşünmemiştim ve şu anda gelmeyi hiç hazır hissetmiyorum sanki oğluma haksızlık ettim gibime geliyor oğlum tek başıma büyüttüm ailem oturduğum şehirden çok uzakta aynı şekilde kayınvalidemler sadece 24 gün benim yanımda kaldılar onun dışında bir gece bile kimse yanımda yatmadı 3:30 yıldır hep oğlumla bendim o benden evlattan ziyade arkadaş gibi oldu şimdi kendimi çok kötü hissediyorum yeni baştan sıfırdan başlayacak olma ve tek başına olma evet ben istedim ikinci çocuğu çünkü kardeşsiz kalsın istemedim aslında birkaç tane istemediğim şeyin üstüne bulununca belki de bu kadar kötü hissediyorum kendimi üç yıl önce ev aldık ama oturduğum mahalle çok kötü evime hiç beğenmiyorum o zaman kiradan kurtulayım diye almıştım şimdi satılığa koyduk satılıp satılmayacağı da muamma etrafıma dönüp bakıyorum kuzenlerimin hepsi atanmış herkesin bir düzeni herkesin istediği şeyler var evet her şeyden en önemlisi sağlık biliyorum ama ben çok sosyal bir insandım üç aydır işsiz kaldım şimdi sadece evdeyim dediğim gibi bu da hiç akraba arkadaş olmadığı için hep yalnızım genelde hep yaptığım şey parka gitmek çocuğumla ona piknik yaptırmak başkada bir şey yok ikinci çocuğu keşke atandıktan sonra yapsaydım bunun için en az iki yılımı vermem gerekiyordu ama yaşım da geçiyor